Frisure trends

Sidecut mænd – moderne ideer og nyttige stylingtip

Sidecut mænd David Beckham frisure

Enhver moderne mand tror i dag på et elegant og velplejet look. Dette inkluderer også den trendy frisure, og derfor præsenterer vi en af ​​de mest moderne haircuts for 2017 i denne artikel – sidecut! Her finder du alt om sidecut mænd, samt et par nyttige stylingtip, der kan være en hjælp, hvis du beslutter dig for at prøve denne frisure selv. God fornøjelse med at læse!

Sidecut mænd: hvad er forskellen med den underskårne frisure?Sidecut mænds trendy frisurer

Frisurer med krøller sidecut mand

Frisurer krøller sidecut mænd

Korte frisurer underskår mænd

Rockabilly Hairstyle Man Undercut Justin Timberlake

mellemlangt hår frisurer mænd sidecut

Mænds underskårne frisurer med overgang

Frisure tendenser 2017 sidecut

Underskåret moderne mænds frisurer

Undercut mænd kort hår Brad Pitt

Sidecut er faktisk en særlig form for den populære undecut frisure, som du måske kender. Med den klassiske underskæring barberes håret af fra den nederste del af hovedet, mens det øverste hår efterlades meget længere. Sidecut er kendetegnet ved, at håret kun er barberet kortvarigt på den ene side af afskeden. Det øverste hår skal være langt nok, så du kan kamme det over på den anden, ikke barberede side. De to frisurer kommer fra 80’erne, og er et rigtigt blikfang, fordi de ser virkelig ekstravagante ud. Først etablerede de sig på metal- og punk -scenen, men i dag er de udbredt og bæres af både mænd og mange kvinder. Selvom siden og underskæringen faktisk er blevet unisex -frisurer, har varianterne til mænd et meget udtalt maskulint look – se billederne for at se det selv! Det kan siges, at sidecut ser lidt mere usædvanlig ud – på grund af sin usædvanlige, asymmetriske form. Læs videre for at lære mere om sidecut frisure til mænd! Vi vil give dig svar på spørgsmålene om, hvem der kan bære denne type klipning, og hvilke stylingsmuligheder de tilbyder.

Sidecut mænd: hvem kan bære denne haircut?

Frisurer lange sidecut mænd

Rockabilly frisurer mænd sidecut

Hårfrisurer mænd sidecut

Lagdelt langt hår sidecut frisure med lange pandehår mand

Haircut 2017 moderne sidecut

langt hår mænd frisurer sidecut

Prom frisurer mand sidecut

Korte frisurer asymmetriske med en underskæring

Korte frisurer underskår sidecut mænd

Menshealth Moderne frisurer Sidecut

Mænds frisurer 2016 sidecut

Mænds frisurer underskåret

Sidecut mænd elegant look

Sidecut passer til forskellige ansigtsformer og er et godt valg til mænd i alle aldre. Først og fremmest er det vigtigste, du har brug for til dette hårklipp, mod og selvtillid. Fordi denne ekstravagante frisure er sikker på at tiltrække alles opmærksomhed, og du bør være forberedt på denne opmærksomhed. En god frisør er også af stor betydning, fordi sidecut skal være individuelt tilpasset formen på dit hoved. Hvis det går galt, skal du bære den frisure, der er fremstillet i en periode, før dit hår vokser tilbage. Sidecut ser bare perfekt ud, hvis du har tykt og omfangsrigt hår. Men frisuren kan gives ekstra volumen super hurtigt og let med en hårtørrer og mousse, så mænd med tyndt hår kunne også vælge det. Sidecut er bedre til mørkt hår, fordi det ikke giver for meget udsigt til hovedbunden, selvom dit hår er barberet meget tæt. Og sidst men ikke mindst bør denne frisure også koordineres med din tøjstil – kombinationen mellem sidecut og moderne, elegant tøj kan se ganske sejt ud!

Sidecut mænd: styling tips

Frisurer med pandehår mænd sidecut

mellemlange frisurer sidecut mænd

Mænds frisurer 2017 sidecut

herre sundhed sidecut mænd trendy frisurer

Sidecut mænd ekstravagant look

Frisurer langt hår mænd sidecut med flettet fletning Flettet frisurer langt hår

Mænds frisurer fancy sidecut

Sidecut mænd har lyst til frisurer

Sidecut mænd moderne look

langt hår klippet mænd sidecut ekstravagant

Sidecut -frisuren er faktisk meget variabel og tilbyder mange stylingmuligheder. Du kan også lægge dit hår over den barberede side eller style det op og lidt tilbage for at give frisuren ekstra volumen. Sidecut ser særligt ekstrem ud, hvis du har hovedet barberet til toppen af ​​håret på den ene side og stadig har meget langt hår på den anden. En ikke så fancy variant er, med en normal hårlængde på 7-8 cm, kun at barbere håret lige over øret. Du kan også have en pony – afhængigt af dine personlige præferencer. For endnu mere ekstravagance kan du også lægge en tatovering i det barberede område eller få et mønster barberet. En anden mulighed er at farve dit hår – kombinationen af ​​blondt hår og mørk hårgrænse ville for eksempel se rigtig interessant ud. Billederne i dette indlæg kunne give dig endnu flere kreative ideer, der kan bruges som inspirationskilde. Vi håber, at vi også har inspireret dig til at lave en sidecut!