Frisure trends

Brug af BaByliss -frisøren korrekt: tips til perfekte krøller

blondt hår er stylet af frisør BaByliss

Vil du have de perfekte krøller, der holder deres form hele dagen? Så er du lige her! I dette indlæg viser vi dig, hvordan du bruger BaByliss frisør korrekt, så du kan style dit hår så godt som muligt. Forhåbentlig er nedenstående oplysninger en hjælp. Vi håber du nyder at læse!

Style den perfekte romantiske krøllede frisure med frisør BaByliss

langt krøllet hår virkelig smukt

Frisør BaByliss bølget hår brunt

Style romantiske krøller selv

BaByliss frisør til krøllet hår

krøllet hår romantisk voluminøst

Barber BaByliss drømmende krøllet frisure

krøllet hår fantastisk look frisør BaByliss

Krøllet hår ser utroligt stilfuldt, feminint og virkelig romantisk ud! Derfor ønsker næsten enhver dame en voluminøs krøllet frisure fra tid til anden. Og hvis du ikke har krøllet hår af natur, skal du bruge et glattejern eller krøllejern til at skabe de krøller, du ønsker. Men det er ikke de eneste muligheder.

På det seneste har den såkaldte Opvarmning af curlers mere og mere moderne og brugt mere og mere i frisørsaloner. Dette er præcis tilfældet med Babyliss Curl Secret -frisøren – en hårkrøller af høj kvalitet, som du også let kan bruge derhjemme. Men det ser lidt anderledes ud end det klassiske krøllejern, hvorfor mange kvinder spørger sig selv, hvordan de skal bruge det korrekt for at få det ønskede resultat. Som lovet vil vi i dette indlæg give dig nogle tips til håndtering af varmekurlere, der kan være til hjælp for dig. Lad dig inspirere og lav dig selv en drømmende krøllet frisure derhjemme!

Fordelene ved varmekrøllen i forhold til det klassiske krøllejern

Brug krøllejernet korrekt til permanente krøller

Brug af krøllejern fordele og ulemper

blondt hår krøller krøllejern

BaByliss frisør til permanente krøller

Brug krøllejern vs. opvarmningskrølle

hår krøller varianter

style dit hår med et krøllejern

Krøller DIY instruktioner i billeder

elegante krøller er stylet af frisør BaByliss

Pak dit hår ind og vrid det rundt om krøllejernets instruktioner

Hårkrøller krøllejern

Hårkrøller, hvordan er det

Brug krøllejern, hvordan du gør det

Varmecurleren er lidt dyrere end det traditionelle krøllejern, men investeringen er bestemt det værd. Årsagen er, at den har mange fordele og er lidt smukkere for håret. De klassiske metalkrøllejern bruges hovedsageligt på fugtigt hår. Krøllerne holder længe, ​​men teknikken er særligt tidskrævende. Til sammenligning kan den elektriske varmekrøller bruges på tørt hår uden problemer, og resultatet er det samme! Krøllerne vil være smukke og lette at style! BaByliss -frisøren er speciel, fordi den er lavet af keramik og består af 20 professionelle hårkrøller i tre forskellige størrelser. Det gør det velegnet til enhver hårlængde. BaByliss er faktisk en innovation inden for opvarmede hårkrøller, der i øjeblikket er helt trendy.

Brug af BaByliss -frisøren korrekt: Instruktioner + tips

Frisøren BaByliss skaber drømmende krøller

storslået krøllet frisure lang manke

Frisør, der bruger BaByliss, tipser korrekt

BaByliss frisører køber perfekte krøller i høj kvalitet

Brug BaByliss -frisøren selv

krøllet hår ombre effekt smukt udseende

Barber BaByliss fordele

Barber bruger BaByliss resultat

Barber BaByliss Curl Secret varmecurler

Brug varmecurlers korrekt

Og hvordan bruger du enheden korrekt? Når du køber BaByliss frisør eller modtager den i gave, kommer der med en brugsanvisning. Her forklarer vi kort de vigtigste arbejdsprincipper for enheden, så du selv kan se, hvor let det er at arbejde med det. For det første anbefaler vi, at du smører hårmousse på dit tørre hår, så det bliver mere voluminøst. Opdel derefter håret i individuelle sektioner og fastgør dem med hårklip øverst på hovedet. Afhængigt af din hårtype skal du vælge den korrekte temperatur for enheden: 210 grader for fint og skørt hår eller 230 grader for normalt, tykt og farvet hår. Når enheden er i drift, stopper den røde indikatorlampe med at blinke. Nu skal du vælge den ønskede opvarmningstid – til lysbølger eller klart synlige krøller (du kan finde en tabel med varighed og niveau på emballagen eller i brugsanvisningen).

Start med at arbejde med det nederste lag af hår. Krøl dit hår strand for tråd ved at holde enheden over hver tråd, så rullen er rettet mod dit hoved. Hold tråden lige og placer den midt på krølle – mellem de to håndtag. Når du placerer tråden korrekt, skal du lukke håndtagene på enheden, så den automatisk kan tage fat i håret. Du behøver ikke at holde tråden med din hånd – dette forhindrer, at curleren fungerer, og der lyder et lydsignal, der angiver, at du skal slippe strengen. Med enheden i dine hænder, skal du vente, indtil du får et lydsignal om, at krøllen er klar. Åbn derefter curler og fjern forsigtigt krøllerne. Når krøllerne er afkølet, kan du redigere dem yderligere.