Фестивали и култура

7 страхотни идеи за игри за едно незабравимо парти за сън за деца

Забавлението остава у дома тази година! Децата трябва само да се забавляват в собствените си четири стени по различни поводи. Там се срещат с други приятели, на които понякога им е позволено да пренощуват. Защо не се възползваме максимално от този труден момент? Можете да организирате прекрасно дрямково парти по различни поводи и без конкретна причина. Така че всеки от тях има свой характер и наистина е незабравим, имаме следните 7 идеи за игра, готови за вас.

Дрямките партита често са супер креативни

Легло за забавни игри pijama party

Дрямка с истории, измислени от децата

За тази партийна игра с пияма се нуждаете от няколко ключови думи, които записвате на парчета хартия. След това те могат да бъдат смесени заедно в купа или парти шапка. Всяка от думите трябва, ако е възможно, да вдъхнови децата да разкажат своята история. В тази игра вие рисувате ключова дума и я използвате като основа за създаване на своя собствена забавна история.

Повечето деца имат много ярко въображение и могат да направят най -невероятните неща!

Много настолни игри са подходящи за децата

Страхотно парти парти - страхотни идеи - pijama party

Кулинарно парти

Деца и кулинарно парти? Със сигурност тази асоциация предизвиква объркване и лек шок у много от вас. Всичко ще бъде перфектно, ако следвате нашите идеи! По време на дрямката не е необходимо да се извършват сложни кулинарни работи. Декорирането на кексчета, сандвичи или мини пици са идеалните възможности за това.

Можете също така да лагерувате у дома по време на сън 

Pijamaparty - палатка с големи деца

Нарисувайте снимки заедно!

Помолете децата да нарисуват една или повече картини заедно по време на сънища. Имаме две различни идеи за вас! Те биха могли да ви дадат завършена рисунка, така че просто да попълнят различните фигури с цвят. Като алтернатива можете да предложите една или повече теми на децата. След това играта работи по следния начин: На ​​всяко дете се дава лист хартия и има няколко минути за рисуване. След това го предайте на следващия. В края на краищата те имат страхотни снимки заедно!

По време на дремещи партита децата можеха да украсяват десерти 

Pijamaparty - храна със страхотни торти

Мим за деца

Дрямките партита са прекрасни поводи за развитие на детските артистични таланти. Пантомимата е малко по -сложна, но наистина развива личността на малките. В този случай можете да продължите както с приказките. Запишете ключови думи на различни парчета хартия. Нека всеки от малките нарисува лист хартия и използва пантомима, за да предаде значението на нарисуваната дума.

Децата се чувстват особено свободни в пижами

Pijamaparty - идеи за игра - страхотно забавление

Песни на различни езици

Учат ли децата или могат да научат различни езици? Можете да отпечатате няколко много прости текста в тях или да ги запишете и да ги раздадете на децата в групата. Ако всички не разбират идеално текста, може да е забавно! В крайна сметка можете да организирате игра, в която децата трябва да отгатнат значението на всяка песен. В края разкривате какво означава текстът! Ще бъде смешно, ако някой се досети за какво става въпрос. Има и друг вариант на същата игра: намерете песен, която е преведена на много езици. Оставете децата да играят това.

Две хубави палатки и страхотни деца играят

Pijamaparty - Много деца играят чудесно заедно

Парти с упражнения за разтягане

По време на пандемията децата, подобно на родителите, се движат твърде малко. Би било чудесно, ако могат да бъдат научени как да подобрят физическата си активност у дома. Различните стречинг и други прости упражнения учат малките на важни умения в това отношение. Предупреждение: Вероятно децата след това ще се опитат сами да повторят тези упражнения. Ето защо те трябва да бъдат подбрани по такъв начин, че да няма риск от нараняване на малките.

Научете децата да говорят заедно!

Pijamaparty - четири страхотни деца играят заедно

Дрямково парти с настолни игри

Много от настолните игри се предлагат и в детски версии. Няколко от тях могат да участват. Това ще развие както техните комуникационни, така и интелектуални умения. Освен това понякога родителите могат да се включат в играта.

По този начин можете също до известна степен да преодолеете разликата между различните поколения. Между другото, можете да направите това с всяко добре организирано парти за сън, което приятелите на вашето дете, наред с други, намират за готино.

Рожден ден може да бъде организиран и като пижама 

Пижама парти с няколко различни деца

Децата обичат да измислят свои истории и това може да направи дрямките партита незабравими 

Седнете заедно и играйте пияма парти