Festivaler og kultur

7 gode spilideer til en uforglemmelig søvnfest for børn

Det sjove bliver hjemme i år! Børnene skal kun have det sjovt i deres egne fire vægge ved forskellige lejligheder. Der møder de andre venner, som nogle gange får lov til at overnatte. Hvorfor får vi ikke mest ud af denne svære tid? Du kan arrangere en vidunderlig søvnfest ved forskellige lejligheder og uden en bestemt grund. Så hver af dem har sin egen karakter og virkelig er uforglemmelig, har vi følgende 7 spilideer klar til dig.

Slumfesterne er ofte super kreative

Seng til sjove spil pijama fest

Slumefest med historier, der er lavet af børnene

Til dette pijama festspil har du brug for et par søgeord, som du skriver ned på stykker papir. De kan derefter blandes sammen i en skål eller festhat. Hvert af ordene bør om muligt inspirere børnene til at fortælle deres egen historie. I dette spil tegner du et søgeord og bruger det som grundlag for at skabe din egen underholdende historie.

De fleste børn har meget levende fantasi, og de kan lave de mest fantastiske ting!

Mange brætspil passer til børnene

En god fest - gode ideer - pijama fest

En kulinarisk fest

Børn og en kulinarisk fest? Denne forbindelse vækker sikkert forvirring og et lille chok hos mange af jer. Alt vil være perfekt, hvis du følger vores ideer! Der skal ikke udføres komplicerede kulinariske værker under søvnfesten. Dekorere cupcakes, sandwich eller mini pizzaer er de perfekte muligheder for dette.

Du kan også campere derhjemme under en slumringsfest 

Pijamaparty - et telt med store børn

Mal billeder sammen!

Lad børnene tegne et eller flere billeder sammen under søvnfester. Vi har to forskellige ideer til dig! De kunne give dig en færdig tegning, så de bare udfylder de forskellige figurer med farve. Alternativt kan du foreslå et eller flere emner til børnene. Spillet fungerer derefter som følger: Hvert barn får et stykke papir og har et par minutter at trække på. Giv det derefter videre til det næste. De har jo flotte billeder sammen!

Under søvnfester kunne ungerne pynte desserter 

Pijamaparty - mad med gode kager

Mime til børn

Slumfesterne er vidunderlige lejligheder til at udvikle børns kunstneriske talenter. Pantomimen er lidt mere kompleks, men det udvikler personligheden hos de små virkelig stærkt. I dette tilfælde kan du fortsætte som med eventyrene. Skriv nøgleord ned på forskellige stykker papir. Få de små til at tegne et stykke papir hver og bruge pantomime til at formidle betydningen af ​​det tegnede ord.

Børnene føler sig især fri i pyjamas

Pijamaparty - ideer til at spille - god underholdning

Sange på forskellige sprog

Lærer børnene, eller kan de lære forskellige sprog? Du kan udskrive et par meget enkle tekster i disse eller skrive dem ned og distribuere dem til børnene i gruppen. Hvis alle ikke forstår teksten perfekt, kan det være sjovt! Til sidst kan du organisere et spil, hvor børnene skal gætte betydningen af ​​hver sang. Til sidst afslører du, hvad teksten betyder! Det vil være sjovt, hvis nogen gættede, hvad det handlede om. Der er også en anden variant af det samme spil: Find en sang, der er blevet oversat til mange sprog. Lad børnene spille dette.

To fine telte og flotte børn, der leger

Pijamaparty - Mange børn leger godt sammen

Fest med strækøvelser

Under pandemien bevæger børnene sig ligesom forældrene alt for lidt. Det ville være vidunderligt, hvis de kunne blive undervist i, hvordan de kan forbedre deres fysiske aktivitet derhjemme. Forskellige strækninger og andre enkle øvelser lærer de små vigtige færdigheder i denne henseende. Advarsel: Børnene vil sandsynligvis selv prøve at gentage disse øvelser bagefter. Derfor skal de vælges på en sådan måde, at der ikke er risiko for skader på de små.

Lær børnene at tale sammen!

Pijamaparty - fire store børn leger sammen

Slumefest med brætspil

Mange af brætspillene fås også i børns versioner. Flere af dem kan deltage. Dette vil udvikle både deres kommunikation og intellektuelle færdigheder. Derudover kan nogle gange forældrene deltage i spillet.

På denne måde kan du også i et vist omfang bygge bro mellem de forskellige generationer. I øvrigt kan du gøre dette med hver velorganiseret søvnfest, som dit barns venner blandt andre synes er fede.

En fødselsdagsfest kan også organiseres som pyjamas 

Pijama -fest med flere forskellige børn

Børn elsker at finde på deres egne historier, og disse kan gøre søvnfester uforglemmelige 

Sid sammen og spil pijamafest