Домашни любимци

Немски пинчер – най -добрият ви верен приятел

Ще потвърдите или отречете това, факт е, че кучетата са най -добрият приятел на човека! Тогава може би Deutscher Pinscher е точно за вас. Но защо е логичният въпрос. Днес искаме да им отговорим. Ако обичате кучета, сами ще се убедите колко строги по характер и тяло са тези кучета! В същото време те реагират много сладко в определени ситуации.

Немският пинчер и неговите по -малки видове – Миниатюрният пинчер са добре познати в тази страна. Това е малък до среден домашен любимец, който е сравнително лесен за отглеждане. Той принадлежи към по -стара немска порода кучета, която в миналото е била използвана за лов на плъхове и мишки или за наблюдение. Понякога немският пинчер се възприема като дребен домашен любимец, но той има повече от себе си, за да се похвали. С тази статия ви предлагаме възможността да съберете информация за тази порода кучета и да решите сами дали имате нужда от немски пинчер у дома или не.

Миниатюрният пинчер се различава от немския пинчер в зависимост от по -малките си размери

Германски миниатюрен пинчер

Описание на немския пинчер

Немският пинчер е смел по характер, въпреки че е малък по размер. Тялото му е силно и здраво. Козината на пинчер е гладка и лъскава и лесна за подстригване, като оцветяването варира в черно, кафяво и златисто жълто. Основният цвят е тъмен и е изпъстрен с по -светли нюанси на някои части на тялото.

Със своите V-уши, които понякога стават изправени уши с точки, слухът на немския пинчер е силно развит. Височината му достига до 50 см, а теглото – до 20 кг. Той е умен и може да живее до 15 години. Кучката от тази порода кучета може да роди до 6 малки.

Тялото на немския пинчер е силно развито

Немският пинчер има силно тяло

Немският пинчер има къса и гъста козина, която лежи гладко и блести на слънце

Пинчерите имат гладки и лъскави палта

Черти

Немски пинчер лесно да се запази, ако го отгледате правилно от ранна възраст. Бдителността му е на много високо ниво – той е буден домашен любимец и може да ви уведоми за промени в околната среда. Немските пинчери са енергични – те ще ви заобиколят с любов, ако се грижите добре за тях. Но да си добър не означава да се поглезиш – трябва да ги отгледаш като малки деца. Именно тук трябва да се подчертае, че пинчерите остават малки деца за вечността. Ето защо те не се разбират добре с подрастващите – тук става дума за животинска ревност. Малък миниатюрен пинчер дори може да предизвика собственика си да бъде заедно в леглото. Истината е, че пинчерите са добри социални приятели на по -активните възрастни. Те са сравнително лесни за разплод и могат да се адаптират добре към живота на собствениците си в големия град, както и в страната.

Трябва да изваждате пинчера всеки ден, той харесва дългите разходки. Така че никога няма да скучаете с новия си, верен приятел на животното! Той ще лае, докато не преодолеете мързела да бягате кучето през нощта. Можете да играете навън с кучето си – пинчерите винаги са щастливи да играят.

Надяваме се, че сме ви убедили да купите немски пинчер. Желаем ви много прекрасни моменти с новия ви приятел.

Той обича дългите разходки

немски пинчер на открито

Немският пинчер обича да се гушка

Германските пинчери са уютни

Немски пинчер – лоялен приятел

Пинчерът има тъмна козина с по -светли петна

В миналото пинчерите са били използвани като ловци

Пинчерите могат да бъдат ловци

Трябва да си правите пинчера всеки ден

Пинчерите обичат открито

Тези кучета имат приятелски характер

Пинчерите обичат добрата компания

Острите уши са отговорни за отличния слух

Пинчър има заострени уши

Немският пинчер често може да прояви привързаност към собственика си

Немски прикачен пинчер

В действителност той е лоялен и лоялен към собственика на кучето си

Верният приятел на германския пинчер

Кучката може да роди до 6 малки

Германско семейство пинчери

Не е мързелив, предприемчив, с нови приключения и обича да излиза, когато е студено

Немски пинчер студен

Той е смел и постоянно бди над собственика си

Немски пинчер смелост

Немският пинчер е любопитен

Любопитство на немския пинчер

Височината при холката при немския пинчер достига до 50 см.

Германски пинчер гард

Пинчерите са много пъргави

Немска пинчерска разходка