Dizajn interijera

Gradska kuća Elegent

Smještena u Sutton Area u New Yorku, dva trokrevetna stana zamišljeno i elegantno kombinirana, od strane poznatog razvojnog tima Flank, čine zapanjujuću kuću od ŠEST spratova, s vrhunskim sigurnosnim sustavom i pametnim sustavom Control 4 osjetljivim na dodir, bijele boje venecijansko žbukanje na zidovima i stropovima, sivi drveni podovi u cijelosti i pristup dizalom na više razina.

Dok ulazite kroz predsoblje i ulazite u spektakularnu dnevnu sobu dvostruke visine s prilagođenim ormarićima od mahagonija, eko-pametnim kaminom izrađenim od mliječnog stakla i zidom od 16 stopa koji će obložiti vaša umjetnička djela. Odvedite se do velikog privatnog vrta koji je raj za zabavu s motoriziranim televizorom u džepu, roštiljem s vikinzima, zidovima prekrivenim bršljanom i tendom za uvlačenje za potpunu privatnost i dodatnim eko-pametnim kaminom.

Na nižoj razini trenutačno se nalazi vrhunska teretana s parnim tušem i medijska soba koja uključuje televizor od 80 ″, tapecirane zidove Loro Piana, ugrađeni hladnjak s minusom i aparat za led, prilagođenu rasvjetu, ormare od ružinog drva i krovne prozore do vrt. Kuhinja profesionalnog kuhara uključuje prilagođene ormare od javora, radne površine Calcutte, hladnjak Subzero, pećnicu La Cornue i sudoper Kohler. Blagovaonica ima zid prozora okrenutih prema jugu i istoku s pogledom na istočnu 57. obrubljenu drvećem, hladnjak za vino Viking sa 150 boca i veliku ostavu za spremanje i kuhinjsko posuđe. Popnite se na treći kat, idealno postavljene za goste, dvije su odvojene spavaće sobe. Svileni tepih na gostinjskoj spavaćoj sobi sa sjeverne strane, tapecirani zidovi, ormari od kedra, električni zastori i kupaonica s Grohe tušem i Toto WC -om. Spavaća soba na južnoj strani ima drvene podove, prilagođene dvostruke ormare i električne džepne nijanse. Nadalje, praonica rublja opremljena je Bosch perilicom/sušilicom rublja, dodatnim prostorom za pohranu i vratima od mahagonija.

Četvrti kat sadrži glavni apartman koji sadrži šetnju kroz ormar i prostranu glavnu kadu. Glavno kupatilo nalik toplicama ima Kohler beskonačnu kadu, parni tuš za dvoje, grijane podove i zid od prozora s pogledom na jug i istok. Intimna glavna spavaća soba ima prilagođene električne zavjese od kašmira Loro Piana i zidne obloge, obloge od ružinog drveta uz južni zid i svilene tepihe.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pogledajte web stranicu