DIY - gør det selv

Påskeborddekorationsideer til forskellige designstile

Påskebordspynten kan være enkel, traditionel og stilfuld på samme tid. Derudover kan dette garanteret integreres problemfrit i din egen livsstil. Det er meget lettere, end du måske tror, ​​og vi vil med glæde lære dig, hvordan du gør det i de næste par linjer. Først og fremmest vil vi gerne gøre dig opmærksom på de typiske påskesymboler. På dette grundlag kunne du så overveje, om du gerne vil bruge dem alle eller bare nogle af dem som påskedekorationer og komme med forskellige kombinationer. Derefter giver vi dig tips til forskellige stilistiske designs af dekorationen.

Få og slående detaljer udgør den moderne påskeborddekoration

moderne sidebord Påskeborddekoration

Symboler til din påskebordpynt

påskeæg

Påskeeggene er ikke kun det mest særprægede, men også det mest universelle symbol til påske. Disse kunne være både naturlige og fremstillet af forskellige menneskeskabte materialer. De er velegnede til både indendørs og udendørs dekoration i påsken. Du kan bruge den til at organisere forskellige spil.

De udhulede påskeæg er en af ​​de bedste dekorationsideer, der findes.

En påskebuske uden blade og metalliske accenter – en universel, moderne borddekorationsvariant

Påskebordspynt - dekoration i sort og hvid

Gulerødder

Gulerødderne er et motiv, der helt klart hører til påsken og spreder en fantastisk forårsstemning. Derfor er de næsten perfekte til rustikke og traditionelle nostalgiske dekorationsideer.

Påskekurven

Påskekurven kan også oprettes på en række måder. For et par dage siden offentliggjorde vi instruktioner til fremstilling af en lavet af dej. I dette tilfælde vil det også være en del af påskemenuen. Påskeder passer særlig godt til traditionelle dekorationsideer.

Med lyse farver giver du en nostalgisk note under påskefesten 

Påskebordspynt - friske drikkevarer - friske ideer

Dekoration med græs, mos og planter

Vi forbinder påsken med forårsstemningen. Derfor er mindre og større dekorationsideer med mos, græs eller andre vegetabilske elementer bare perfekte til denne lejlighed. Denne idé er også ideel til alle, der ønsker at bringe et stykke af det smukke naturmiljø hjem.

Den traditionelle påskedekoration passer godt til klassisk møblerede lejligheder

Påskeborddekoration - træbord med hvid dekoration

Kaniner og andre påskehøjdepunkter lavet af chokolade

Nu kommer det til højdepunktet og hovedelementet ved nogle påskefester. Kaninerne og store påskeæg fremstillet af chokolade er afgørende for at holde dig i godt humør. Du kan også lave gode påskedesserter med eller helt ud af chokolade. Hvad synes du om en festlig påskekage??

Blomsterne og DIY -ideerne får dekorationen til at se rustik ud

Påskebordspynt - moderne bordideer

Påskebordspynt i forskellige stilarter

Kan du bare forestille dig alle disse påskesymboler i dit interiør? Du kan tilpasse dem til forskellige designs. Vi illustrerer det gerne med følgende eksempler og designideer.

De lækre kager og muffins kan være perfekte til påskebordspynten til børn

Påskebordspynt - skandinavisk design

Enkelt borddesign

Med det meget enkle, minimalistiske borddesign er disse symboler bedst inkorporeret i form af mønstre eller i neutrale farver. Derudover skal farvepaletten være meget fastholdt. Denne skal være neutral eller mindst en farve. Når det kommer til påskeæg, vælger folk gerne enkle DIY -ideer lavet af moderne materialer.

Skal du holde børnefest i påsken? Kan du lide dekorationen til denne buffet?

Påskebordspynt - gode ideer i grønt og lyserødt

Påskebordspynt til en fantastisk børnefest

Børnefesten i påsken skal indeholde så mange DIY -ideer som muligt. Find enkle håndværksideer og gør en del af dem. Brug den til at designe borddekorationen. Du kan også realisere andre gode håndværksideer under festen. Du bør også dekorere mindst nogle af desserterne med påskemønstre.

I dette tilfælde er gulerødder smart brugt som accenter til den frodige grønne dekoration

Påskebordspynt - fantastisk indretning - gode ideer

Landligt borddesign

Med den rustikke påskeborddekoration bør du fordele de typiske påskesymboler mellem den naturlige dekoration. Du kan bruge mos og græs, som tidligere foreslået. Har du også set vores artikel om dekoration med påskebuske? Vi vil også anbefale en traditionel påskekurv. Det vil helt sikkert sprede en god feststemning. Ud over grønt kan du bruge smukke, muntre farver som rød, gul og orange til denne type design. Ternet stof i disse toner ville være en perfekt idé i dette tilfælde.

Se bare hvilken fantastisk dekoration du kunne lave af glas og en vandkande

Påskebordpynt kaniner og andre glas

Vintage og shabby chic

Vintage og shabby chic dekorationsideer kombinerer DIY -ideer og de tilhørende farvepaletter og materialer. Denne type påskeborddekoration er særlig populær, fordi den sætter os i et nostalgisk humør ligesom den landlige dekoration. Til vintage -stil skal du hente nogle gamle varer fra loppemarkedet, der minder dig om dine bedsteforældre og barndom. Kombiner også her med vegetabilske accenter. For den shabby chic -stil skal du stole mere på enkle genstande i typiske farver som lilla og pink. Hvis du vil sætte accenter med blomster, så skal disse have en skulpturel effekt.

De sølvfarvede accenter får denne farvede påskeborddekoration til at fremstå særligt moderne

Påskebordspynt - fantastisk borddesign lavet af træ

Tilpasning til indretningen

Tilpasning gennem farver og mønstre

Vi har givet dig specifikke tips til de hotteste stilarter. Påskedekorationen kan naturligvis også tilpasses ethvert andet hjemmedesign ved at vælge de rigtige mønstre og farver. I et industrielt rum kan du bruge farver og mønstre, der passer godt til denne stil, når du vælger en dekoration. I dette tilfælde vil farverne rød og orange og nogle metalliske nuancer blive anbefalet. Påskedekorationer lavet af buske uden blade, såsom servietter med rektangulære mønstre, ville også være egnede. Alle disse vil tilføre et eklektisk præg til indretningen.

Påskeæg og kaniner, chokolade og brune metalliske toner skaber en fusion mellem modernitet og tradition

Påskebordspynt langt smukt dekoreret bord

Den anden mulighed ville være simpelthen at skabe en spændende kontrast mellem forskellige stilarter. Dit super moderne interiør kunne meget vel drage fordel af den rustikke påskeflair. Det vil give en midlertidig ændring. Rent stilistisk ville din lejlighed se eklektisk ud et stykke tid.

Under alle omstændigheder bør du svejse påskepynten og resten af ​​interiøret sammen på en eller anden måde. For eksempel, hvis stilen ikke er den samme, skal de begge have en lignende farve, mønster eller et andet element.

Alt i påsken udstråler harmoni og glæde. Vis dette tydeligt med dekorationen!

I dette tilfælde har du indrettet på en minimalistisk måde, men traditionen tro. Fantastisk, ikke sandt?!

Påskebordspynt - fantastisk bord i hjørnet

Påskebord dekoration lilla blomster og træ

Påskebord dekorationsplade med frikadeller

Se efter charmerende vintage påskeideer?

Påskeborddekorationer vintage borddesign

Påskeborddekorationer derhjemme DIY vintage

hvid vintage indretning Påskebord dekoration

Gør påskedekorationen til en fest med livlige farver og mønstre!

Lyserød og hvid - gode ideer - påskebordspynt

Bordideer i blå og lyserøde påskeborddekorationer