DIY, garderober og hallmøbler

Byg din egen skobænk: enkle instruktioner til hobbyhåndværkere

Byg din egen skobænk instruktioner

Af gang ser rodet ud igen, fordi sko er tilbage overalt? Løs problemet ved at bygge en skobænk selv! Du kan arrangere alle par sko nedenunder og sidde behageligt på bænken, mens du tager skoene på. Lyder fantastisk, ikke sandt? Du kan selvfølgelig også købe møblet færdigt, men det er sjovt at bygge det selv, og i dette indlæg giver vi dig enkle instruktioner, som du kan følge. Vi håber, at du kan lide vores DIY -idé!

Byg din egen skobænk: nødvendige materialer

Lav din egen skobænk trin for trin

Som nævnt ovenfor er det ikke en vanskelig opgave at genskabe vores skobænk – selv for folk, der ikke er dygtige til håndarbejde eller har ringe erfaring med sådanne gør -det -selv -projekter. Selvfølgelig kan du om nødvendigt bede din ægtefælle eller en god ven om hjælp. Vi anbefaler, at du køber bøglamineret træmateriale fra isenkræmmeren og får det til at skære i størrelse der. Du vil selv se, at vores bænk er særligt praktisk: nedenunder er der plads til mindst 5 par sko. Møblet giver også plads til et par kurve. Der kan du gemme ikke kun sko, men også hatte, handsker, tørklæder og andet tilbehør.

For at bygge skobænken selv skal du bruge følgende materialer:

 • 4 benbrædder – 450 x 115 cm
 • Trælim
 • 5 stopstænger -190 x 25 cm
 • 1 bundplade – 1058 x 340 cm
 • 4 skillevægge – 243 x 340 cm
 • 1 dækplade – 1112 x 340 cm
 • 2 sidepaneler – 270 x 110 cm
 • Nylon dyvler
 • Træplader (8 cm i diameter)
 • Klarlak
 • Spånplade skruer
 • efter ønske: 5 hyldekurve med tang (fra Mömax: 30,5 x 17,5 x 23 cm)

Montering af sko bænk trin for trin

samle hele konstruktionen

Nu forklarer vi trin for trin, hvordan du selv kan bygge banken:

 1. Fold først benpladerne til bænken ved hjælp af endefræseren. Fold kun op til højden af ​​den midterste del, og fræs ikke gennem brædderne! Mejsel nu skæreudløbet – gerne i rette vinkler. Hjælp dig selv med denne opgave med en hammer. Fold derefter også den indvendige hovedkant ved at bruge riphegnet på overfladen. Men fræs ikke den smalle kant – på grund af den lille kontaktflade. Det er bedst at fjerne dette med en præcisionssav.
 2. Bor nu huller til dyvler i begge sidekanter af den midterste sektion af sidesektionen. Brug det lave stop. Brug derefter dyvelmarkørpenne til at markere borestillinger på benbrædderne. I skuffen – over det midterste bræt, placeres en 27 mm lang skuffe. Bor derefter dyvelhullerne, tilsæt lidt lim og pres siderne sammen.
 3. Bor derefter huller i skillevæggens forreste træ og markér de nøjagtige positioner med en pen på dækslet og bunden. Bor nu huller ved markeringerne.
 4. Næste trin er at lime bund, låg og skillevægge sammen. Bor derefter dowelhuller i bundens hovedtræ og dæk og overfør dem som allerede gjort. Lim derefter hele konstruktionen helt og pres den med spændingsbælter.
 5. Lim derefter på stopstrimlerne. Bank forsigtigt trådstifterne i og kniv hovedet af med hammeren, så intet glider.
 6. Slib derefter alle træoverflader. Det er bedst at bruge en trekantet slibemaskine – dette kan også bruges til at glatte de indvendige hjørner. Behandl derefter bænken med klar lak, olie eller hård voks. Hvis du ønsker det, kan du male disse i enhver farve. Allerede færdig!

Lav selv en krogstang til gangen

Hakkestang DIY

Den selvfremstillede skobænk er stilfuld og yderst praktisk, men hvis du ønsker det, kan du også lave en hælstang til gangen. Der kan du bekvemt hænge jakker, frakker, hatte osv. Op. Du kan lave krogen selv med lukkede øjne – det er så let! &# 128578; Alt du skal bruge er 3 bøgetræsplanker, der er 1112 x 115 cm, træpinde, søm og 4 eller 5 kroge. Først og fremmest skal du dowel de tre brædder sammen. Derefter skal du blot fastgøre tøjstængerne med dine negle, og du er færdig! Du skal naturligvis også slibe brædderne til hælstangen og behandle dem med lak eller olie. Til sidst skal du blot sømme støbningen til væggen.

Skobænk hvid stilfuldt design

Montering af skobænken DIY

lav bænk med rum gangen sko

Byg selv en simpel træbænk

Farverig, selvfremstillet krogstang

Sådan laver du en krogstang selv instruktioner

Hælstang til tøj og tilbehør

Byg en praktisk skobænk til gangen

Skobænk i hvid virkelig stilfuld

Monteringsinstruktion sko bænk

Byg hælstang, hvordan du gør det

Hacking strip DIY folde træplade

Skobænk vintage look romantisk

Praktisk skobænk

Skobænk blødt behageligt

Sko arrangerer interessante ideer

Byg møbler selv

hvid skobænk købt klar

Skobænk flere rum

Skobænk i træ med to skuffer

Sko bænk skuffer bekvemt arrangere sko

Bank for sko minimalistisk

Bænkgang til sko

lille bænk med to hylder

Byg din egen bænkgang til sko

Bank sko træ flere rum

Skandinavisk gangbænk

Bænk gang sædehynde behagelig

Bænksko kan rumme praktisk