DIY, bryllup

Hjemmelavede bryllupsgaver – de bedste DIY ideer

Hjemmelavede bryllupsgaver

Er du inviteret til et bryllup og vil overraske brudeparret med noget unikt? Findes der noget bedre end hjemmelavede gaver! I dette indlæg vil vi give dig nogle gode ideer til hjemmelavede bryllupsgaver, som du kan bruge til at bringe stor glæde til brudeparret. Håndværket er hverken svært eller tidskrævende – prøv selv en af ​​vores ideer! Vi ønsker dig en masse sjov og succes!

Hjemmelavede bryllupsgaver – ideer og forslag

Bryllupsgaver, hjemmelavede folde sedler til blomster

Bryllupsgaver hjemmelavet pengetræ

Pengetræ giver bryllupsgaver

Tjen penge træ selv bryllup

Bryllupsrejse til penge til bryllup

Sedler folder buket med bryllupsblomster

Hjemmelavede bryllupsgaver kan være store og dyre, såvel som små, men med stor santimentel værdi. Der er et enormt antal håndværksideer, du kan realisere. Du finder kun en lille del af det i denne artikel, men vi håber, at du kan lide vores forslag. Lad os starte med de traditionelle pengegaver til bryllupper. Ofte ved du ikke præcis, hvad brudeparret ønsker sig i gave, og hvis de unge brudepar også skal indrette deres egen familie lejlighed, er pengegaven den bedste beslutning. For at indsamle et større beløb kan du forberede gaven sammen med en gruppe venner. En klassisk idé til bryllupper er pengetræet, hvor man folder sedlerne efter ønske og hænger dem på rigtige trægrene. Det er også muligt at bruge en papkonstruktion i form af et træ.

Pengegave til brylluppet – usædvanlige ideer

Brudgom fold penge regninger

Penge gaver bryllup kreativ DIY

Bryllupsgaver hjemmelavet penge gave brudekjole

Penge giver bryllupsballoner

Bryllupsgaver hjemmelavede balloner sedler

Bryllupsgaver hjemmelavede originale kranssedler

Bryllup regninger til rose fold gave

Lav en kage af sedler

Det er faktisk overraskende let at folde sedler – prøv det selv at se! Du kan bruge den til at skabe en sløjfe, en krans og endda en rose eller brudeparrets figurer! Men at lave en “bryllupskage” af sedler er særlig let. Du skal blot rulle sedlerne op. Derudover har du brug for en base lavet af skum til et eller to niveauer af “kagen” – afhængigt af antallet af sedler. Sæt disse på hvert niveau, så der ikke er huller, og bind endelig de rullede sedler sammen med dekorative bånd. Den færdige “kage” kan dekoreres med kunstige blomster eller små figurer af brudeparret. Du kan også prøve en mere vanskelig idé, såsom at folde en pengeseddelblomst. Og du vil finde ud af, hvordan du kreativt kan pakke penge ind til et bryllup her!

Hjemmelavede bryllupsgaver – lav flotte dekorationer til festen

Bryllupsgaver hjemmelavede lanterner fyldes med blomster

Bryllupsgaver hjemmelavet champagneflaske dekorere materialer

Bryllupsgaver hjemmelavede champagneflasker pynter glitter

DIY bryllupsgaveindpakning

Dekorer gaveindpakning med kunstige blomster

Bryllupsgaver hjemmelavet gaveindpakning

Balloner pynter gavebryllup

Bryllupsgaver hjemmelavede balloner til bruden

Dekorer bryllupsgaver hjemmelavede champagneglas

Dekorer bryllupsgaver hjemmelavede champagneglas

Bryllupsgaver hjemmelavet konfetti

I stedet for pengegaver kan du også lave smukke dekorationer, som du kan gøre brudeparret glade for. Hvad synes du for eksempel om en smuk dekorativ lanterne fyldt med blomster, som du kan bruge til at dekorere alteret eller bordet til de nygifte? En anden idé er at give særlige “mousserende” champagneflasker, som du har dekoreret med glitter. Du kan bruge glitter i to eller endda tre farver. Det eneste du skal gøre er at belægge flasken med lidt håndværkslim, drys den med glitterpartiklerne og lad den tørre ud! Du kan pakke flaskerne i en papkasse, som du selv har pyntet. Med sådanne gaver kan du ikke kun overraske brudeparret, men også gøre bryllupsceremonien smukkere og uforglemmelig.

DIY: små bryllupsgaver med stor værdi

Bryllupsgaver hjemmelavet fotoalbum

DIY gaver fotoalbum bryllup personlig

Fotoalbum vidunderlig bryllupsgave

DIY fotoalbum bryllup

Bryllupsgaver hjemmelavet fotoholder

Bryllupsgaver pynter hjemmelavet sommerhat

Bryllupsgaver hjemmelavet personligt lys

Bryllupsgaver hjemmelavet vægmaleri hjerte

DIY polymer ler skål gavebryllup

Bryllupsgaver hjemmelavet polymer ler skål

Fimo skål med initialerne på de nygifte

Fimo skåltinker som bryllupsgave

Bryllupsgaver hjemmelavet vægdekoration billede

Bryllupsgaver hjemmelavet sæbe i form af et hjerte

En anden mulighed er at give noget til de nygifte nye familielejlighed, som du selv har lavet. For eksempel kan du lave en skål af polymer ler til småting – nøgler, smykker, med initialerne på de nygifte. Det er virkelig let og under billederne ovenfor finder du også billedinstruktioner. Hjemmelavede dekorationer, f.eks. Et stort vægmaleri, som du selv har lavet af papir eller træstykker, ville også være en dejlig overraskelse. Det er lige så let at lave en fotoholder eller et aromatisk lys til brudeparret. Og hvis du er meget tætte venner med brudeparret, kan du oprette et særligt fotoalbum til dig – det kan også indeholde fotografier fra bryllupsfesten.