Dekorationsideer

Sådan dekoreres en Gabion-væg- Inspirerende haveideer

De stilfulde gabioner er længe blevet betragtet som trendy, netop fordi de fremstår så grove, naturlige og alligevel systematiserede. Naturstenen har et særligt groft præg. Men i systemet med gambionhegnet eller gabionvæggen får de kolde sten en dekorativ karakter. Lidt mere: som seer vil du blive inspireret til yderligere kreative ideer! Det er netop derfor, vi vil skrive dagens indlæg. Mange er af den opfattelse, at Gambion -muren kunne bruges lidt mere, især i sommermånederne. Men hvad kunne bruges til at dekorere eller supplere den naturlige væg? Vi foreslår at færdiggøre det naturlige med det naturlige, men faktisk afslører vi et par gode og praktiske ideer til haven, som du selv kan implementere godt og uden stor indsats.

Gabion væg dekorere ideer til haven haven dam

Hvordan til at dekorere gabionvæggen og af hvilken grund?

Hovedårsagen til at dekorere gabionsten om sommeren er rent praktisk. Hver sten, der er direkte i solen, absorberer hurtigt varmen og fortsætter med at udstråle den. I klartekst kan det betyde, at der ophobes uudholdelig varme omkring gabionvæggen. Også i Tyskland bliver det varmt om sommeren, og slanger og gekkoer kunne gemme sig mellem de varme sten. Dette kan være ubehageligt og endda farligt for mange. Vi formidler fede ideer til haven, og i dag præsenterer vi for dig de bedste tips til at pynte med gabioner. Den første idé er enkel og meget naturlig. Vi vil have grønne gabioner med klatreplanter. Mange af klatreplanterne opbevarer vand og sørger for, at stenene afkøles naturligt. Hvis væggen er stor nok, kan du også drage fordel af dens skygge. Du kan male fyldmaterialet sten og skabe et sjovt farvespil inde i væggen.

gabion væg dekorere ideer til havebelysning

Endnu flere ideer til haven, inspireret af gabionvæggen

Stemningen i haven bliver virkelig munter, når der kan ses lidt mere farve på væggen. Hvad kan du ellers gøre med denne stenmur? Når vi taler om sommer, om varme sten og behagelig afkøling, er den næste kreative løsning på vej til at sikre naturlig friskhed og det er vandet. Uanset om du visualiserer vandfunktioner på væggen eller installerer en simpel hane, giver vandet en kreativ balance og naturlig kølighed på varme sommerdage. Men kan gabionvæggen kun bruges i dagslys? Og hvordan ser gabionvæggen ud om natten? Vi anbefaler et enkelt belysningsdesign, hvor natursten og vand kommer ind i et uendeligt samspil. Det er bedst at bruge et rettet lys nedenfra. En moderne idé ville være at projicere bevægelige billeder på væggen, som du kan tilføje musik til. Sådan er det let at sætte gabionvæggen i rampelyset.

dekorere gabion væg ideer til haven højbed bygge selv

Bæredygtige havemøbler med og lavet af gabions

Gabioner er sten, der kan tage mange former takket være en trådkurv. Denne ejendommelighed inspirerer mange designere, der bygger siddepladser af gabioner. Bænke, stensofaer, barstole og spiseborde – alt dette er muligt fra meget enkle sten, som bringes i de ønskede former af tråden. Materialet er perfekt til udendørs møbler og resultaterne – bæredygtigt og miljøvenligt. Du vil helt sikkert opdage mange nye og kreative måder, hvorpå du kan gøre din egen have moderne og økologisk på samme tid. Du kan skabe hele skulpturer fra de løse sten og skabe en kunstnerisk og kontemplativ atmosfære i haven. Du kan lave en stor pejs af sten, som også livner og varmer sommernætterne i haven. Selvfølgelig kan du bruge gabionerne til at bygge en urtesnegl eller endda et højbed. Sengene er ikke kun smukke, når man ser dem, de bærer stadig frugt, som man kan være stolt af hver sommer!

Ideerne til haven slutter aldrig, når du tager emnet gabions op! Vi ønsker dig mange smukke og kreative øjeblikke om sommeren! gabion væg dekorere ideer til havestolen Gabion væg dekorere ideer til haven gabion væg dekorere ideer til havemuren Gabion væg dekorere ideer til haven