Dekorationsideer

Lejlighedsdekorationer og garderobe afhængigt af sæsonen

De vigtigste tips til den praktiske sæsonændring af garderoben og boligindretningen i begyndelsen af ​​sæsonen

Vi skifter garderobe med vejret. Det er taget for givet. Det samme bør gøres mere eller mindre med husdekorationen. I de forskellige årstider har vi brug for forskellige teksturer og farver for at føle os godt tilpas. Dette er en indlysende, men ret forkastet regel.

Mange beboere har sandsynligvis ikke råd til denne udgift. I sidste ende tager det meget tid at ændre boligindretningen. Men måske bliver det lettere, hvis vi organiserer det på en mere praktisk måde. Vi har nogle ideer til, hvordan dette kunne fungere, og der er stadig gode argumenter for at skifte boligindretning, der går ud over æstetik.

Ændring af boligindretningen i overensstemmelse med den nye sæson kan også omfatte visse funktionsændringer.

Lejlighedsdekoration – funktionelt og sæsonbestemt design

garderobe boligindretning husholdningstip

Lad os starte med designet af garderoben. Mange ting derhjemme afhænger af deres gode møbler. Når alt er praktisk organiseret der, er der harmoni og komfort derhjemme. Vi kan også hurtigt vælge det rigtige outfit til en bestemt lejlighed.

I det moderne hjem er garderoben mere og mere en del af indretningen.

Dette gælder især for walk-in-closet. Jakkerne og frakkerne på gangen udgør også en del af vores lejligheds ydre udseende. Af praktiske årsager, men også af æstetiske årsager, skal tøjet til den respektive sæson bringes foran, så det er synligt. Læg den anden et sted mere mod ryggen. Så du kan hurtigt få alt, hvad du har brug for, og også opdatere udseendet af din lejlighed.

Lav en plan for resten af ​​redesignet af lejligheden

boligindretning boligindretning husholdningstip

Omdesign af garderoben er altid det første skridt i tilpasningen af ​​boligindretningen til den nye sæson. Når du rydder op, skal du også smide gamle ting væk. Hvis du har tøj i god stand, som du ikke har på (længere), kan du aflevere det til forskellige indsamlingssteder. I mange kæder, som H&M for eksempel tilskyndes dette af miljøhensyn. Du tager dit tøj med tilbage og får endda rabatter ved nye køb. Selvfølgelig er der altid mulighed for at give det gamle tøj til velgørende formål.

Når du gør dette, får du plads i dine garderober og skabe. Du kan nu bruge det nyåbnede opbevaringsrum til at skjule en del af lejlighedsdekorationerne fra den gamle sæson.

Dette skaber plads til, at nye ideer passer til den kommende sæson.

Når du er færdig med at rydde op i tøjet, skal du gå videre til at skifte stoffet. For første gang kan du skifte duge og kastepuder. Nye gardiner eller tæpper af varmere stoffer kunne gøre vinteren rigtig hyggelig. Udskiftning har ikke kun en praktisk fordel: Fordi visse tekstiler ikke bruges hele tiden, bevares de i en længere periode.

Til vinteren skal du vælge tekstiler, der giver dig en masse komfort. Om sommeren bør du vælge slidstærke og letplejede modeller, mens du om vinteren skal vælge varmt og behageligt tøj.

Indretning af hjemmet – Juster belysningen og farverne, så de passer til den nye sæson

lejlighedsdekoration boligindretning dekorere lejlighed

Vi har brug for meget mere lys om vinteren end om sommeren. Dette er en anledning til nogle justeringer i dekorationen. Fordel flere lysestager eller fjern dem, så snart solen skinner stærkere derude. Om vinteren kan du stadig distribuere flere spejle i rummet eller fordele dekorationer med sådan.

Jakkerne og frakkerne på gangen er også en del af boligindretningen

  boligindretning lejlighed dekorere lejlighed dekoration

I det moderne hjem er garderoben mere og mere en del af indretningen

dekorere lejlighed lejlighed dekoration hjem dekoration

Nogle vintertilbehør kan tjene som hjemmepynt

lejlighed dekoration garderobe lejlighed dekoration husholdning tips

Boligindretning – Vælg tekstiler til vinteren, der giver dig en masse komfort

boligindretning dekorationstips dekoration af et hjem

designgang til boligindretningstips

Lejlighedens dekoration – du kan skifte duge og kaste puder for første gang

 boligindretning dekoration af boligindretningstips