dekoration

Robuste indendørs planter til din flotte plantedekoration

Indendørs planter er en foretrukken dekoration i mange huse og lejligheder. De sikrer ikke kun mere grønt i dine egne fire vægge, men også et sundt indeklima. Indendørs planter beroliger og slapper af, de skaber en grøn oase af velvære derhjemme. Men for at de grønne værelseskammerater kan opfylde deres dekorative og luftfriske opgaver, skal du give dem lidt pleje. Et stort antal planter er særligt krævende, og ikke alle kan passe dem ordentligt. Hvis du ikke har en grøn tommelfinger, skal du bare stole på solide indendørs planter. De tilgiver dine plejefejl og får også dine egne fire vægge til at se attraktive ud.

Robuste indendørs planter med en stor vækst forårsager en ægte fornemmelse

robuste indendørs planter bue hamp letpleje indendørs planter

Robuste stueplanter – ray aralia

Ray aralia kan beskrives som et imponerende stueplante. Grunden til dette er, at den er særlig kraftig og vokser som et træ i sit hjem, troperne. Som stueplante har den brug for en større krukke, så du ikke behøver at ompotte den hvert år. Du kan let genkende denne plante ved det håndformede arrangement af bladene, som også fungerer som stråler.

Over tid, når planten bliver ældre, stiger antallet af stråler også. Denne ray aralia kaldes stadig Schefflera. Denne stueplante kan lide lys til delvist skyggefulde steder. Det kræver også meget frisk luft. Schefflera trives ved stuetemperaturer, men kan også bruge lidt kølighed. Moderat vanding anbefales mellem april og september. Om vinteren skal du bare være forsigtig med ikke at lade jorden tørre ud. Jordens plante skal altid være lidt fugtig. Gød dem hver anden uge fra marts til august. Advarsel!!!! Schefflera indeholder stoffer, der irriterer hud og slimhinder.

Radiant aralia er en rigtig overlevende

Pas godt på robuste indendørs planter schefflera

Den (kinesiske) hampepalme

Som et palmetræ betager det øjet med sine storslåede palmer. Denne stueplante har en slank, uforgrenet stamme, ved hvilken bladbladene er paraplyformede. Så den har blæserlignende blade, der spirer opad. Hampepalmen kan lide solrige steder og har brug for meget vand, men kan stadig klare sig med lidt vand. Hvis der er meget sollys, kan det eksistere i lang tid uden vand. Denne eksotiske plante kan også trives ved lidt lavere temperaturer og er derfor særlig hårdfør. Hamppalmen har brug for en sur og let drænet jord. Palmejorden er perfekt til dem. Giv planten lavdosisgødning hver anden uge fra marts til august.

Hamppalmen bringer en eksotisk flair med sig

robuste indendørs planter hamp palme pleje tips

Butt tråd

Kolvetråden er en stedsegrøn indendørs plante og har brede ovale blade med smukke bladmærker. Bladene kan blive op til 30 cm lange. Bladtegningerne er også forskellige i de forskellige blade. Denne plante blomstrer sjældent. Når det sker, kommer lyse hvide blomster til deres ret. Efter blomstring danner kolvetråden røde bær. Denne smukke prydplante trives godt i skyggefulde steder. Det har brug for lidt vand og absorberer det langsomt, så du behøver sjældent at vande denne plante. Om sommeren buler cob -tråden dog meget vand. Selv lidt lys generer ikke planten. Hun kan endda lide delvis skygge til skygge. Ikke desto mindre er varmen god til stempeltråden .. Men pas på! Som alle arumplanter er cob -tråden giftig.

Kolvetråden har normalt sølvhvide aftegninger på bladene

dyrk robuste stueplanter cob tråd lige derhjemme

Pengetræ

Dette er en tykbladet plante og kaldes stadig baconpalmen eller øre-træet. Placeringen skal være solrig, fordi planten har brug for meget lys. Men undgå direkte sollys. Pengetræet skal sjældent vandes. Selv dette robuste stueplante kan ikke tåle vandlogning. Planten har tykke stængler og kødfulde blade, hvilket gør den tung. Derfor har pengetræet brug for en robust krukke. Størrelsen på puljen spiller også en rolle i, hvordan pengetræet føles hjemme. Dette bør ikke være for stort, fordi denne plante foretrækker at være stram. Kun unge planter skal befrugtes i de første uger. Kaktusjorden er meget velegnet til pengetræet, fordi det er et vandgennemtrængeligt underlag.

Pengetræet føles behageligt på et solrigt sted

robuste indendørs planter pengetræ kødfulde blade

At en plante kan kaldes robust betyder naturligvis ikke, at du kan ignorere den! Med de robuste stueplanter reduceres vedligeholdelsen simpelthen til et minimum. Hver plante har faktisk brug for lidt opmærksomhed! Afsæt derfor nok kærlighed og omsorg til dine grønne værelseskammerater!

Buehampen er også en af ​​de robuste stueplanter

robuste indendørs planter bue hamp let at pleje smukke

Dragetræet er en populær plante til hjemmet

robuste indendørs planter kite baun letplejelige planter

Efeutute er særlig populær som en moderne boligindretning

robuste indendørs planter efeutute letplejelige planter

Elefantfoden er også en robust plante, der er perfekt til boligindretning

robuste stueplanter elefant fod lejlighed deco ideer

Vinduesbladet fascinerer med sin usædvanlige bladform 

robuste stueplanter monstera letplejelige stueplanter

robuste indendørs planter pengetræ ordentligt plejer tips

robuste indendørs planter penge træ nyttige tips plejetips

robuste stueplanter kinesisk hamppalme

robuste husplanter kentia palm store husplanter

robuste stueplanter schefflera håndformet arrangement af bladene

robuste stueplanter cob tråd lejlighed dekorere ideer

robuste indendørs planter Schefflera arboricola værd at kende