dekoration

Plakatramme og fotoramme collage til din personlige historie

plakatramme collage fotoramme billedramme plakat

Flere billedrammer, plakatrammer og fotorammer til din collage … og mere

Landskabsfotografering er klart mere end bare den næste standardrepræsentation af vartegn. Andreas Olesen bruger fotorammerne til collager og flere billedrammer til en helt ny tilgang til dette emne.

Plakatramme eller fotoramme collage?

plakatramme collage fotoramme billedramme plakat

3 til 5 optagelser er i fælles billeder eller Plakatramme og der er også en intern opdeling. Hans første og meget vellykkede udstilling fandt sted i 2006. Kun de samlinger af optagelser blev udstillet der, som endda kommer fra meget forskellige, nogle gange ganske fjerne perioder.

Hans flere billedrammer, som han kunstnerisk har sammensat i ensartede firkanter, så de også viser et værks overordnede form, er karakteristiske. De står for en type repræsentation i fotografering, der bliver mere og mere populær.

Start nu med at realisere dine fascinerende fotoramme -collage -ideer selv!

Mehrfah billedramme plakatramme fotoramme collage

Andreas, som vi gav som eksempel i dag, bruger fotofilm. Det er imidlertid meget lettere at udføre sådanne projekter med digitale enheder. Du skal også være forberedt på, at du får brug for meget tålmodighed. Fotoramme collageprojekterne er bestemt ikke for folk, der giver hurtigt op, eller som kan lide at tage fotos, men ikke rigtig elsker det!

Velegnet til plakatrammer, især ved optagelse af en koncert

billedramme til plakat plakatramme fotoramme collage

Vil du vise minderne om en stor begivenhed på et ikke for stort område? Læg derefter masser af mindre udskæringer i en generel ramme. Find ud af på forhånd, om det kamera, du vil medbringe, endda er blevet godkendt af arrangørerne.

Du får helt sikkert de bedste resultater med objektiver med en lang brændvidde. På denne måde isolerer du de foruroligende virkninger fra de mennesker, der rocker deres hænder hist og her. Objektivet skal også stabiliseres. Åben blænde er meget vigtig, fordi der ved de fleste massebegivenheder er alt for lidt lys. Det nøjagtige fokus er også grundlæggende. Sørg for, at du lægger en meget høj værdi på det.

At have optagelser af ensartet kvalitet gør det meget lettere at indarbejde dem i et projekt med flere rammer.

Grafisk tænkning

plakatramme fotoramme collage flere billedrammer

Hvis du vil oprette en fotoramme collage ved hjælp af bybilleder, så er grafisk tænkning grundlæggende. Gadebillederne udgør en af ​​de største udfordringer for fotografer. De fleste fotografer er bange for mulighederne og vanskeligheden ved at skabe noget ekstraordinært følelse.

Et yderligere tip er at vælge interessante grafiske former og observere deres interaktion. Fungerer som en forbindelse mellem de forskellige billeder af din fotoramme collage. Det kan være emnet eller karismaen. De forskellige billeder kunne tjene som budskaber af forskellig art – social, kulturel, psykologisk. Stemningen kan også svejse det hele sammen. Billederne inden for den fælles plakatramme, collagen eller projektet med flere billedrammer kan alle være usædvanlige, sjove og humoristiske. Handler socialt engageret, barnlig, entusiastisk.

Cool “street photos” plakatramme collage

billedramme collage plakat ramme billedramme plakat

Et vigtigt tip til gadefotografering er at være forberedt på, at de gode øjeblikke hurtigt og hurtigt kan komme og gå. Opsæt derfor din teknik perfekt, før du begynder at skyde på gaden. Fortsæt med at overveje de små fotokameraer, så du er mindre mærkbar. Eller find en anden måde at kontrollere denne proces på.

 En sjov måde at oprette din fotoramme collage på

collage fotoramme plakatramme flere billedrammer

Hvordan finder du denne idé?

billedramme collage billedramme flere billedrammer

Sort og hvid ramme til fotocollage

billedramme collage fotoramme collage plakatramme

  Flere billedrammer til dine smukke øjeblikke

fotoramme til flere billeder collage fotoramme plakatramme

Øjeblikkelige kamerafotos til plakatrammecollage

billedramme plakat collage fotoramme plakatramme

Kombiner familie- og landskabsbilleder i sort og hvid

fotoramme collage flere billedrammer plakatrammer

Placer bryllupsdagen collage i en plakatramme

plakatramme billedramme til plakat collage fotoramme

Opret en fotocollage fra din ferie

fotoramme til flere billeder fotoramme collage plakatramme

En påmindelse om gamle dage

plakatramme fotoramme til plakat fotoramme collage