dekoration

Ægte naturlige accenter Småsten i design af interiøret skaber visuel tiltrækningskraft

Naturlige accenter småsten synkerNatur accenter småsten

Naturens miljø bringer ikke kun sundhed til kroppen, men det pryder også vores sjæl og ånd med udfordringer. Vi stræber alle efter at finde tid til længere ture med venner eller ikke at gå glip af den nødvendige spadseretur langs flodbredden. Men muntre op – designere har tænkt på løsninger til, hvordan du tager et stykke natur med hjem.

De indendørs haver gør flytningen af ​​naturens gavnlige virkninger inde i en let opgave – som vi ved, kan materialer af naturlig oprindelse være med til at skabe en behagelig atmosfære. Lad dine ideer vandre i denne retning og opdag charmen ved de små sten eller småsten, som simpelthen er det bedste forslag til opførelsen af ​​vores længe ventede indre naturlige oase.

Oplev charmen ved de små sten eller småsten

Naturlige accenter småsten swimmingpool

Grus på badeværelset

Et af de bedste steder at indarbejde sten i interiøret er i vores badeværelse, og moderne badeværelsesdesign bruger småsten og sten i mange forskellige variationer. Tag for eksempel disse småsten, der vises bag en glasplade, der er placeret under håndvasken på badeværelset – de beriger rummet med en dyb, naturligt gennemblødt dimension og det faktum, at de lyser med en blå glød, tyder kun på den magiske effekt, der stammer fra det.

 Et af de bedste steder at indarbejde sten i dit interiør er på badeværelset

Naturlige accenter småsten badekar badeværelse bruser

Når vi taler om indendørs haver, kan det næste eksempel, der kommer fra Vanguarda Architects, et firma baseret i Buenos Aires, tjene som bevis på, at det er et centralt krav at skabe sådan en enkelhed – i kombination med al den fred og stilhed i det ydre, de fremkalder op individuelt designet afslapningslandskaber skaber en stille stemning midt i lejligheden. Stenenes naturlige farver samt hver sin unikke tekstur og perfektion skaber et vandinspireret rum, som glasvægge adskiller sig fra den minimalistiske swimmingpool.

Badekar med naturligt design

Naturlige accenter småsten badekar lysekrone

At placere dit badekar på et stentæppe og bevidst adskille badeværelsesområdet fra resten af ​​badeværelset virker som et forfriskende alternativ til at udskifte de til tider kedelige gulvfliser. På Yorba Linda -bopælen – et projekt af International Custom Designs, et studie, der opererede i Californien – blev entusiasmen hentet fra det japanske “Roten Buro” (udendørs badeværelse), da han designede badeværelset. Farver, teksturer og materialer er blevet kombineret på en sådan måde, at ideen om et udendørs badeværelse fremkaldes – udstyret med al den fremragende komfort, der tilbydes af moderne design og moderne teknologier.

Et gulvbelægning lavet af småsten

Naturlige accenter småsten stue seng

De betagende badekar er designet til at blive en del af et større billede – detaljerne bragt rundt omkring skal skabe en verden af ​​komfort, sindsro og skønhed. Et stenbadekar som det på billedet herunder vil med garanti forvandle alle chill-out fornemmelser til en konstant følelse af generelt velvære. Det er tilsyneladende en stor granitsten fra Bali, der er blevet omdannet til dette storslåede stenbadekar, hvis vandrør og tilbehør, der tilhører sættet, har været gemt i trækisten umiddelbart ved siden af. Et brusehoved, smart skjult som en lysekrone, lader vand regne ned over baderens trætte krop, mens et par spredte småsten komplementerer den naturlige atmosfære.

Træer i lejligheden er en god idé

Natur accenter småsten træ

Der er endnu en måde at inkorporere småsten i indretningen – hvis dit badekar og seng deler det samme rum, kan definitionen af ​​dit badeværelse omfatte den uforlignelige, sunde følelse af at træde på småsten om morgenen. I denne ukrainske lejlighed designet af 2B Group danner de private zoner en interessant duet, der accentueres ved brug af farver og teksturer, samt den kontinuerlige brug af miljøvenlige materialer.

Småsten som pynt

Småsten soveværelse flydende seng

Opfindelse af store hotelværelser

Begejstring kan komme fra forskellige kilder, så tag et øjeblik for at nyde dette fantastiske design designet til Llove Hotel. Et stenstengulv ved siden af ​​betonvægge – sådan et arrangement ville føles alt for industrielt, hvis det ikke var for de mange træer. Naturligt lys skinner gennem grønne blade og rører de hvide sten på gulvet, mens deres naturlige former kærtegnes af det kunstige lys, der skinner inde fra det hævede gulv.

En landlig indretning med træ

Småsten gulv træ pejs bjælker

At tegne formdannende småsten på tværs af vægge og gulve er en mærkelig designidee – tjek Cocoon Suites i Grækenland, hvor et strejf af kykladisk inspiration er blevet blandet med moderne detaljer for at høste et smukt resultat – udførelsen af renhed, enkelhed, Flydende og overraskelse, lige som tiltænkt af KLab Architecture. Dette er ikke kun en god idé, det er også en let at anvende, du mener ikke?

Småsten udstråler en landlig charme

Småsten orange sofa gardiner

En anden version af forslagene til grusgulve ville være følgende, hvor rustikt og moderne mødes for at skabe et indbydende rum – ligesom det vist nedenfor, som vi fandt på Homedit. Med sine ujævne vægge og lofter er Alexandre de Betaks selvbyggede lejlighed – konstrueret efter hans eget design – et “moderne hulehus”, der var inspireret af 1970’ernes arkitektur. Indlejret i gulvet under de smukke synlige træbjælker spreder småsten en landlig charme, som understreges af de tre træstubbe, der bruges som stole og borde, samt af den naturlige farvepalet.

Den naturlige farvepalet

Natur småsten gård

For at opnå en vellykket kombination af den naturlige indretning med indvendige rum kan der dannes glaserede mellemflader, hvis syn er meget behageligt for øjnene. I tilfælde af en kælderombygning er det naturligvis svært at komme til naturligt lys, men når kreativitet og hårdt arbejde spiller ind, fjernes forhindringer hurtigt. Det London-baserede studie Tamir Addadi Architecture har omdannet et mørkt kælderrum til en bolig bestående af to separate lejligheder til enlige mennesker ved at grave murbrokker op, indtil dagslys oversvømmede interiøret. Kantning af de nyligt tilføjede vinduer med småsten var den logiske beslutning med hensyn til design og funktionalitet.

Det, at vi har forladt det ydre rum til det sidste, skulle indikere den fornuftige spontanitet af en næsten naturlig tanke – nemlig tanken om, at småsten også kan bruges i havedesign. Dette eksklusive eksempel af Jeffrey Gordon Smith Landskabsarkitektur viser, hvordan den smagfulde blanding af havefliser, stenbelagte områder og græs kan resultere i et fantastisk stidesign.

Hvis du skulle overholde begrænsningen ved kun at vælge en af ​​alle de idéer, der blev præsenteret til brug af småsten i hjemmet, hvad ville det så være??

Vanguarda Arkitekter

Internationale brugerdefinerede designs

2B Gruppe

Llove Hotel

KLab Arkitektur

Homedit

Jeffrey Gordon Smith Landskabsarkitektur

Tamir Addadi Arkitektur