dekoration

Forårsblomster i krukken angiver det kommende forår

Vinteren er allerede slut, og du er gradvist ved at komme i humør til foråret. Og hvilken bedre måde at bringe den friske og farverige stemning på foråret hjem end prakten af ​​forårets varsler? For planteelskere er dette en spændende sæson, hvor naturen vågner fra dvale og blomstrer igen. Den nye sæson er en fantastisk mulighed for en grøn boligindretning. Hvis du også er fan af planter, lad dig inspirere til en stemningsfuld dekoration med forårsblomster i krukker!

Forårsblomster i krukker er et rigtigt blikfang

forårsblomster i krukke primroser friske farver

Forårsblomster i krukken

Hvis du viser tulipaner, hyacinter, påskeliljer, vintergækker og krokus, banker foråret allerede på døren. Disse tidlige blomstrere kommer i øvrigt til sin ret i grupper. Udover løgplanterne kan andre forårsblomster som violer, primulaer, stemorsblomster og ranunculus også dyrkes i krukker derhjemme.

I januar kan du købe løgblomster i krukker fra planteskoler og havecentre. Hvis du placerer de tidlige blomstrere et varmt og lyst sted, vil de snart glæde deres ejere med smukke blomster. Det er derfor tilrådeligt at flytte forårsblomsterne til et køligere sted, hvis du vil undre dig over deres skønhed i længere tid. Det er også tilrådeligt, at knopperne ikke er helt åbne, når du køber dem.

Ellers skal du plante blomsterløgene i efteråret, hvis du vil gøre det selv. Et par måneder senere udfolder disse deres skønhed. Du kan dog også plante løg, der er kørt fremad. Så du har en anden chance for at gøre dette, hvis du savnede at klare det i efteråret!

God dræning er et must

forårsblomster i en gryde tulipaner mange farver frisk dekoration

En lang række containere kan faktisk blive til plantemaskiner. Trækasser, zinkbade og ikke længere brugbare gryder eller kurve kan let omdannes. Forresten, en vigtig detalje er drænhullet, hvorfra kunstvandingsvandet løber ud. Glem ikke dette under nogen omstændigheder, fordi de fleste løgplanter ikke tåler vandlogning. Forårsblomster kommer også frem i en hængende kurv. Men vær forsigtig og lad ikke de tidlige blomstrere stå udenfor i kulden. Du kan kun sætte forårsblomsterne i haven eller på balkonen, når vejret er varmt nok.

En kort oversigt over de mest populære forårsblomster i krukker

vintergæk

Hvem kender ikke de små hvide blomster af vintergækkerne? Og vidste du, at der er 19 arter og hundredvis af sorter af vintergæk? Den mest almindelige er den lille vintergæk og den storblomstrede vintergæk. At dyrke snefnug i en urtepotte derhjemme tager ikke meget kræfter. Men det er godt at vide, at brændende solstråler ikke er gode for vintergækker. Lave temperaturer på den anden side sikrer smukke blomster i flere uger. I blomstringsperioden og kort tid efter skal du forsyne vintergækkerne med flydende gødning.

Vintergæsterne emmer af ømhed og elegance

forårsblomster i gryden Galanthus vintergæk

påskelilje

Påskeliljer har det bedst på et let og ikke for varmt sted. Du skal vande dem regelmæssigt. Efter at have købt dem, skal de transplanteres i en større gryde, så de trives bedre. Farvet i gul, hvid og abrikos, de er vidunderlige dekorative elementer i rummet.

Narcissus er umiddelbart forbundet med foråret

forårsblomster i krukke Narcissus hvide blomster

Tulipaner

Tulipanerne er meget populære forårsblomster. Når det kommer til tulipaner, kan du nyde et stort udvalg af farver, højder og former. De forskellige sorter har også forskellige blomstringstider. Så du kan nyde disse små iøjnefaldende hele foråret.

Tulipaner er en stilfuld forårsdekoration

forårsblomster i en gryde bringe et forårsstemning hjem

Hyacinter

Hyacinternes store filigranblomstrer holder længe og krydrer stemningen på lang sigt. Deres intense duft er en af ​​mange yndlingsaromaer. Læg det et let sted, der ikke er for varmt. Jorden skal altid være fugtig i blomstringsperioden. Imidlertid bør vandlogning undgås. Så du kunne blande jorden med sand.

Hyacinterne er karakteristiske for foråret

forårsblomster i krukken pleje tips hyacinter

Bellis 

Det er en slags daisy. Blomsterne i den dyrkede form for tusindfryd og de vilde arter adskiller sig efter deres farve. Kontroller jorden med en fingertest hver 2. til 3. dag – den må ikke tørre ud! Hvis der vises lyse farver på bladene og blomsterne, påføres flydende gødning til Bellis hver anden uge.

Bellis kaldes stadig tusinde smukke

Pas godt på forårsblomster i bellisgryden

Primulaer

Primulaerne er klassiske forårsblomster. De kommer i mange farvenuancer og sætter smukke accenter i rampelyset. Hvid, gul, lyserød, rød, violet eller blå … Du oplever en farverig pragt, der inspirerer og fascinerer.

Forårsblomster i krukker er flotte iøjnefaldende i stuen. Disse kan også designes i vidunderlige arrangementer, så de tiltrækker mere opmærksomhed. Så du kan designe en original forårspotte, hvor tulipaner, påskeliljer og krokus dukker op i flere lag. Omgivet af mos ser de tidlige blomstrere bare godt ud.

Pas godt på forårsblomsterne i potten, så de viser deres smukkeste side!

Voksende forårsblomster i en gryde med violer

forårsblomster i krukken hyacint syren frisk duftende

forårsblomster i en gryde primroser farverige, atmosfæriske

forårsblomster i gryden lilla blomster frisk værelse dekoration

forårsblomster i stedmoderblomsten beholder frisk boligindretning

forårsblomster i en gryde med orange tulipaner

Bevar forårsblomsterne ordentligt i stedmoderblomster og nyd dem i lang tid

forårsblomster i en gryde violer lilla smuk forårsherald