dekoration

dekoration

Indretning med en mørk skyggefuld side!

Brug sort smart i din indretning

Den sorte farve er langtfra det letteste valg til indretning af vores hjem. Det kan tilføre værdi til lokalerne, men det bringer samtidig mange nuancer og komplikationer med sig. Sort kan krympe rummet, få det til at virke dystert og skræmmende. Denne skyggefulde side kan dog vendes til fordel for den lette, hvis det er det, du vælger. Det kan gøres ved at følge tips og ideer herunder.

Dybde og alsidighed

farve design stue indretning dekoration ideer

Dybden og alsidigheden er de to hovedfordele ved sort farve, når det kommer til indretning. Takket være dette kan du opnå en masse kraft og kontraster i designet. I forbindelse med en lys farve kan du opnå endnu mere dybde.

Klassisk og art deco

soveværelse møbler indretning dekoration ideer værelse design

Classic og Art Deco er to stilarter inden for indretning, hvormed brugen af ​​sort kan fremstå meget passende, stilfuld og sofistikeret. Med klassikeren kan den sorte farve få de ædle møbler til at fremstå mere dominerende og ædle.

I tilfælde af Art Deco kan denne nuance give en balance mellem de ellers rigelige og usædvanlige kombinationer af former og farver.

Minimalisme og skandinavisk stil

boligindretning ideer væg design indretning

Den største fare ved hjemmelavede minimalistiske og skandinaviske designs er, at de mangler karakter. Sort kan ændre dette meget. Nogle møbler eller dekorative detaljer tilføjer et højere niveau af indretning.

I skandinavisk stil skal den sorte farve fortolkes i en særlig form. Så det ikke virker upassende, bør du ikke miste hovedidéen med denne facilitet af syne: det handler om at efterligne naturen og dens former. Sort findes ofte på træernes bare grene i det vinterlige nordiske landskab. Slank dekoration med vegetabilsk karakter ville derfor være en ideel tilgang, hvis du vil integrere denne farve i designet. Et andet alternativ ville være møblerne med sorte konstruktioner, som dog er dækket med lette tekstiler.

Nogle universelle tips

farve design lejlighed design moderne indretning

De fire stilarter, der er givet som eksempler, er en måde at introducere sort i interiørdesign. Det kan faktisk også fungere godt i andre indretningsretninger.

Du skal følge et par regler: Sort har brug for en anden farve, der passer godt til det, og blandingen fungerer godt. Hvis du vælger en lys skygge, fx rig grøn eller lys rød, har du brug for noget lys for at balancere det.

En mystisk fremtoning

indretning design ideer væg design værelse design

Sort skal bruges målt. Det betyder ikke, at du bare tager det på som dekoration eller som accent. Sort skal bare bruges i det omfang, det hjælper med at sikre, at alt er harmonisk og afbalanceret. Sort kan se alt for dyster ud, hvis det bruges dårligt, og det er en stor fare, som du bør undgå. Udover at kombinere det med livlige nuancer, bør du sikre, at der er masser af lys i rummet og klarhed. Dette undgår også faren for mørke og det dystre udseende.

At håndtere sort i indretning er ikke en let opgave. Dette er for de modige. Men det er netop derfor, du skal hellige dig dette, hvis du vil implementere et uforglemmeligt og sofistikeret koncept i dit indretning.

Dybden og alsidigheden er de to hovedfordele ved den sorte farve

lejlighed møblering ideer interiør indretning levende ideer

Den sorte farve kan let integreres i møblerne med tekstiler

   deco ideer stue indretning dekoration ideer

I forbindelse med en lys farve kan du opnå endnu mere dybde

køkken design indretning design ideer farve design

Sort kan se alt for dyster ud, hvis det bruges dårligt

lejlighed design indretning design ideer værelse design

I skandinavisk stil skal den sorte farve fortolkes i en særlig form

ideer til indretning af sorte og hvide møbler

Sort skal bruges målt

stue design indretning design ideer

Den sorte tavle er en praktisk og dekorativ idé til børneværelset

børneværelse indretning indretning dekoration ideer værelse design

Udover at kombinere det med livlige nuancer, bør du også sikre, at der er masser af lys i rummet

køkkenindretning boligindretning ideer

At håndtere sort i indretning er ikke en let opgave 

køkkendesign moderne ideer til indretning

Et andet alternativ ville være møblerne med sorte konstruktioner

hjem design boligindretning ideer møbleringstip

møbler ideer indretning dekoration ideer hjemmemøbler

Den hvide farve giver en balance mellem sort og græsgrøn

farve design møbler ideer lejlighed design ideer

moderne ideer til boligindretning

Det sortmalede loft ser meget mystisk ud

loft design lejlighed design farve design spisestue

levende ideer indretning design ideer farve design stue

lejlighed møbler indretning dekoration ideer værelse design

lejlighed møbler værelse design farve design køkken

 

køkken design indretning design ideer

stue indretning moderne interiør møbler værelse design

værelse design interiør møbler lejlighed møbler ideer

værelse design soveværelse indretning farve design soveværelse

deco ideer stue dekorere boligindretning

Read more
dekoration

Ægte naturlige accenter Småsten i design af interiøret skaber visuel tiltrækningskraft

Naturlige accenter småsten synkerNatur accenter småsten

Naturens miljø bringer ikke kun sundhed til kroppen, men det pryder også vores sjæl og ånd med udfordringer. Vi stræber alle efter at finde tid til længere ture med venner eller ikke at gå glip af den nødvendige spadseretur langs flodbredden. Men muntre op – designere har tænkt på løsninger til, hvordan du tager et stykke natur med hjem.

De indendørs haver gør flytningen af ​​naturens gavnlige virkninger inde i en let opgave – som vi ved, kan materialer af naturlig oprindelse være med til at skabe en behagelig atmosfære. Lad dine ideer vandre i denne retning og opdag charmen ved de små sten eller småsten, som simpelthen er det bedste forslag til opførelsen af ​​vores længe ventede indre naturlige oase.

Oplev charmen ved de små sten eller småsten

Naturlige accenter småsten swimmingpool

Grus på badeværelset

Et af de bedste steder at indarbejde sten i interiøret er i vores badeværelse, og moderne badeværelsesdesign bruger småsten og sten i mange forskellige variationer. Tag for eksempel disse småsten, der vises bag en glasplade, der er placeret under håndvasken på badeværelset – de beriger rummet med en dyb, naturligt gennemblødt dimension og det faktum, at de lyser med en blå glød, tyder kun på den magiske effekt, der stammer fra det.

 Et af de bedste steder at indarbejde sten i dit interiør er på badeværelset

Naturlige accenter småsten badekar badeværelse bruser

Når vi taler om indendørs haver, kan det næste eksempel, der kommer fra Vanguarda Architects, et firma baseret i Buenos Aires, tjene som bevis på, at det er et centralt krav at skabe sådan en enkelhed – i kombination med al den fred og stilhed i det ydre, de fremkalder op individuelt designet afslapningslandskaber skaber en stille stemning midt i lejligheden. Stenenes naturlige farver samt hver sin unikke tekstur og perfektion skaber et vandinspireret rum, som glasvægge adskiller sig fra den minimalistiske swimmingpool.

Badekar med naturligt design

Naturlige accenter småsten badekar lysekrone

At placere dit badekar på et stentæppe og bevidst adskille badeværelsesområdet fra resten af ​​badeværelset virker som et forfriskende alternativ til at udskifte de til tider kedelige gulvfliser. På Yorba Linda -bopælen – et projekt af International Custom Designs, et studie, der opererede i Californien – blev entusiasmen hentet fra det japanske “Roten Buro” (udendørs badeværelse), da han designede badeværelset. Farver, teksturer og materialer er blevet kombineret på en sådan måde, at ideen om et udendørs badeværelse fremkaldes – udstyret med al den fremragende komfort, der tilbydes af moderne design og moderne teknologier.

Et gulvbelægning lavet af småsten

Naturlige accenter småsten stue seng

De betagende badekar er designet til at blive en del af et større billede – detaljerne bragt rundt omkring skal skabe en verden af ​​komfort, sindsro og skønhed. Et stenbadekar som det på billedet herunder vil med garanti forvandle alle chill-out fornemmelser til en konstant følelse af generelt velvære. Det er tilsyneladende en stor granitsten fra Bali, der er blevet omdannet til dette storslåede stenbadekar, hvis vandrør og tilbehør, der tilhører sættet, har været gemt i trækisten umiddelbart ved siden af. Et brusehoved, smart skjult som en lysekrone, lader vand regne ned over baderens trætte krop, mens et par spredte småsten komplementerer den naturlige atmosfære.

Træer i lejligheden er en god idé

Natur accenter småsten træ

Der er endnu en måde at inkorporere småsten i indretningen – hvis dit badekar og seng deler det samme rum, kan definitionen af ​​dit badeværelse omfatte den uforlignelige, sunde følelse af at træde på småsten om morgenen. I denne ukrainske lejlighed designet af 2B Group danner de private zoner en interessant duet, der accentueres ved brug af farver og teksturer, samt den kontinuerlige brug af miljøvenlige materialer.

Småsten som pynt

Småsten soveværelse flydende seng

Opfindelse af store hotelværelser

Begejstring kan komme fra forskellige kilder, så tag et øjeblik for at nyde dette fantastiske design designet til Llove Hotel. Et stenstengulv ved siden af ​​betonvægge – sådan et arrangement ville føles alt for industrielt, hvis det ikke var for de mange træer. Naturligt lys skinner gennem grønne blade og rører de hvide sten på gulvet, mens deres naturlige former kærtegnes af det kunstige lys, der skinner inde fra det hævede gulv.

En landlig indretning med træ

Småsten gulv træ pejs bjælker

At tegne formdannende småsten på tværs af vægge og gulve er en mærkelig designidee – tjek Cocoon Suites i Grækenland, hvor et strejf af kykladisk inspiration er blevet blandet med moderne detaljer for at høste et smukt resultat – udførelsen af renhed, enkelhed, Flydende og overraskelse, lige som tiltænkt af KLab Architecture. Dette er ikke kun en god idé, det er også en let at anvende, du mener ikke?

Småsten udstråler en landlig charme

Småsten orange sofa gardiner

En anden version af forslagene til grusgulve ville være følgende, hvor rustikt og moderne mødes for at skabe et indbydende rum – ligesom det vist nedenfor, som vi fandt på Homedit. Med sine ujævne vægge og lofter er Alexandre de Betaks selvbyggede lejlighed – konstrueret efter hans eget design – et “moderne hulehus”, der var inspireret af 1970’ernes arkitektur. Indlejret i gulvet under de smukke synlige træbjælker spreder småsten en landlig charme, som understreges af de tre træstubbe, der bruges som stole og borde, samt af den naturlige farvepalet.

Den naturlige farvepalet

Natur småsten gård

For at opnå en vellykket kombination af den naturlige indretning med indvendige rum kan der dannes glaserede mellemflader, hvis syn er meget behageligt for øjnene. I tilfælde af en kælderombygning er det naturligvis svært at komme til naturligt lys, men når kreativitet og hårdt arbejde spiller ind, fjernes forhindringer hurtigt. Det London-baserede studie Tamir Addadi Architecture har omdannet et mørkt kælderrum til en bolig bestående af to separate lejligheder til enlige mennesker ved at grave murbrokker op, indtil dagslys oversvømmede interiøret. Kantning af de nyligt tilføjede vinduer med småsten var den logiske beslutning med hensyn til design og funktionalitet.

Det, at vi har forladt det ydre rum til det sidste, skulle indikere den fornuftige spontanitet af en næsten naturlig tanke – nemlig tanken om, at småsten også kan bruges i havedesign. Dette eksklusive eksempel af Jeffrey Gordon Smith Landskabsarkitektur viser, hvordan den smagfulde blanding af havefliser, stenbelagte områder og græs kan resultere i et fantastisk stidesign.

Hvis du skulle overholde begrænsningen ved kun at vælge en af ​​alle de idéer, der blev præsenteret til brug af småsten i hjemmet, hvad ville det så være??

Vanguarda Arkitekter

Internationale brugerdefinerede designs

2B Gruppe

Llove Hotel

KLab Arkitektur

Homedit

Jeffrey Gordon Smith Landskabsarkitektur

Tamir Addadi Arkitektur

Read more
dekoration

25 DIY vægkunstideer

Du kan ikke lide de tomme vægge, og du leder efter en dekoration. Med de rigtige materialer kan du skabe en fantastisk vægdekoration. DIY -vægkunstideerne herunder vil helt sikkert vække din kreativitet.

Blomster vægdekoration mønstrede pude væg kunst ideer Disse flotte blomster er den perfekte vægdekoration

DIY blomstervægdekorationsidee

Brugen af ​​ruller med køkkenrulle skaber tredimensionelle kunstværker med geometriske motiver. Brug også bølget køkkenemballage. Sæt orange tommelfingre centreret på hver blomst på væggen.

Igen er blomster en af ​​vores vægkunstideer

Vægkunst blomster blå sofa

Efter at have spist, dyppes yoghurtgryderne i lak for at få dig boblende kunst. Hvis basen er en vinduesrude, vil effekten være betagende. Hvidt på hvidt ser ekstremt moderne ud, men du kan også eksperimentere med farverige skygger.

Dyp yoghurtgryderne i lak for at få dig boblende kunst

hvid dekoration væg grøn kageHvid og grøn er en god kombination

grøn hvid vinduesdekoration

Har du små kartofler i køkkenet? Mal dem i forskellige farver og gør dem til en god vægdekoration.

Små kartofler kan være en farverig dekoration

DIY vægdekoration farverige prikkerEt geografisk kort på væggen

DIY vægdekoration geografisk kortDisse gule vægfigurer gør et stærkt indtryk

gule figurer væg hvid sofa kurv bordHvide elementer ser godt ud på den lyseblå væg

lys blå væg hvid dekoration

Du kan opnå interessante resultater med tapet og det charmerende arrangement af de malede loftrosetter. Hvis du ikke vil dække hele rummet med tapet, kan du male nogle sektioner i forskellige farver for en paneleffekt. Køb ikke bare et tapetmønster, der giver dig masser af udsmykkede nuancer af papir.

Masser af udsmykkede nuancer af papir

væg dekoration vedhæng lampe bord

Mal din egen kunstvæg

Tag en pensel og se de mange muligheder, der venter på dig. Geometri og glans i en metallisk farve … Hæng skoskassernes malede låg på væggene ved hjælp af søm. Du kan oprette en række silhuetter ved hjælp af spraymaling og små genstande som tøjklemmer. Denne vægkunstgruppering kan f.eks. Hænge i vuggestuen.

Du kan oprette en række silhuetter med en spraymaling

Vægdekoration lysegrøn spisebordsstolMalede låg på skokasserne på væggen

moderne orkideer blå vægdekorationTegninger af tøjnåle som accenter

DIY billeder grøn vægdekoration

Et malerbånd kan bruges til at lave nutidig geometrisk DIY vægkunst. Ved at dække lærredet herunder og bruge de kraftige akrylmaling danner skaberen af ​​dette projekt en række moderne trekanter.

Moderne trekanter på væggen

DIY rød vægdekoration spisebord trælinjer

For et lignende udseende skal du bruge lyse nuancer og et hvidt bånd. Men denne gang forbliver båndet på skærmen.

Brug lyse nuancer og et hvidt bånd

DIY kunst væg grøn

Det ser ud til, at trekanter er en moderne trend inden for vægkunst.

Kombinationen af ​​pink, blå og gul ser unik ud

DIY moderne billede lyserød blå gul

Køb et sortiment af tynde træstykker, maling og søm for at skabe din egen moderne malede trævægskunst.

Interessant mønstrede låg på skokasserne

mønstret grå væg gul dekoration

Kig efter farvestrålende papir i din gavepapirskuffe. Med en hvid akrylmaling kan du skabe finurlige cirkulære motiver på din kunstvæg.

De blå billeder hænger på den grønne væg

DIY grøn vægdekoration blomster gul bord

Bogstaver på væggen er en meget moderne dekorationside.

Mal bogstaver på pladerne på væggen

Vægdekoration grønne paneler

Mal en række krydsende ringe på væggen. Dette projekt kræver tålmodighed, men det er besværet værd.

En række overlappende farvede ringe

DIY hvid statue vægdekoration

Dekorer porcelænspladerne med maling og hæng dem derefter på væggen i en gruppe.

Porcelænsplade med lyserøde og blå dekorationer

Hvid sofa, mønstret Kisschen -lampe i porcelæn

Vi præsenterer dig for en samling af postkort. Dette projekt fungerer også fint med fotos. Du kan se den store kraft i antallet af billeder, især når moderne belysning og en monokrom sofa er i forgrunden.

En samling postkort på væggen

DIY vægkunst postkort sofa gulvlampe

Mange mennesker finder inspiration i vores ideer. Måske vil et sådant kunstværk snart hænge i din stue.

Farverig vægdekoration opfrisker indretningen

DIY grå sofa lampe væg dekoration farverige Pink, blå og gul er moderne farver

DIY pink blå gule ringe vægdekorationHer kan du se forskellige farver

lyserød lilla rød blå gul brun vægdekoration

 Bedre hjem og haver

Little Birdie Secrets

Shelterness

Read more
dekoration

Plakatramme og fotoramme collage til din personlige historie

plakatramme collage fotoramme billedramme plakat

Flere billedrammer, plakatrammer og fotorammer til din collage … og mere

Landskabsfotografering er klart mere end bare den næste standardrepræsentation af vartegn. Andreas Olesen bruger fotorammerne til collager og flere billedrammer til en helt ny tilgang til dette emne.

Plakatramme eller fotoramme collage?

plakatramme collage fotoramme billedramme plakat

3 til 5 optagelser er i fælles billeder eller Plakatramme og der er også en intern opdeling. Hans første og meget vellykkede udstilling fandt sted i 2006. Kun de samlinger af optagelser blev udstillet der, som endda kommer fra meget forskellige, nogle gange ganske fjerne perioder.

Hans flere billedrammer, som han kunstnerisk har sammensat i ensartede firkanter, så de også viser et værks overordnede form, er karakteristiske. De står for en type repræsentation i fotografering, der bliver mere og mere populær.

Start nu med at realisere dine fascinerende fotoramme -collage -ideer selv!

Mehrfah billedramme plakatramme fotoramme collage

Andreas, som vi gav som eksempel i dag, bruger fotofilm. Det er imidlertid meget lettere at udføre sådanne projekter med digitale enheder. Du skal også være forberedt på, at du får brug for meget tålmodighed. Fotoramme collageprojekterne er bestemt ikke for folk, der giver hurtigt op, eller som kan lide at tage fotos, men ikke rigtig elsker det!

Velegnet til plakatrammer, især ved optagelse af en koncert

billedramme til plakat plakatramme fotoramme collage

Vil du vise minderne om en stor begivenhed på et ikke for stort område? Læg derefter masser af mindre udskæringer i en generel ramme. Find ud af på forhånd, om det kamera, du vil medbringe, endda er blevet godkendt af arrangørerne.

Du får helt sikkert de bedste resultater med objektiver med en lang brændvidde. På denne måde isolerer du de foruroligende virkninger fra de mennesker, der rocker deres hænder hist og her. Objektivet skal også stabiliseres. Åben blænde er meget vigtig, fordi der ved de fleste massebegivenheder er alt for lidt lys. Det nøjagtige fokus er også grundlæggende. Sørg for, at du lægger en meget høj værdi på det.

At have optagelser af ensartet kvalitet gør det meget lettere at indarbejde dem i et projekt med flere rammer.

Grafisk tænkning

plakatramme fotoramme collage flere billedrammer

Hvis du vil oprette en fotoramme collage ved hjælp af bybilleder, så er grafisk tænkning grundlæggende. Gadebillederne udgør en af ​​de største udfordringer for fotografer. De fleste fotografer er bange for mulighederne og vanskeligheden ved at skabe noget ekstraordinært følelse.

Et yderligere tip er at vælge interessante grafiske former og observere deres interaktion. Fungerer som en forbindelse mellem de forskellige billeder af din fotoramme collage. Det kan være emnet eller karismaen. De forskellige billeder kunne tjene som budskaber af forskellig art – social, kulturel, psykologisk. Stemningen kan også svejse det hele sammen. Billederne inden for den fælles plakatramme, collagen eller projektet med flere billedrammer kan alle være usædvanlige, sjove og humoristiske. Handler socialt engageret, barnlig, entusiastisk.

Cool “street photos” plakatramme collage

billedramme collage plakat ramme billedramme plakat

Et vigtigt tip til gadefotografering er at være forberedt på, at de gode øjeblikke hurtigt og hurtigt kan komme og gå. Opsæt derfor din teknik perfekt, før du begynder at skyde på gaden. Fortsæt med at overveje de små fotokameraer, så du er mindre mærkbar. Eller find en anden måde at kontrollere denne proces på.

 En sjov måde at oprette din fotoramme collage på

collage fotoramme plakatramme flere billedrammer

Hvordan finder du denne idé?

billedramme collage billedramme flere billedrammer

Sort og hvid ramme til fotocollage

billedramme collage fotoramme collage plakatramme

  Flere billedrammer til dine smukke øjeblikke

fotoramme til flere billeder collage fotoramme plakatramme

Øjeblikkelige kamerafotos til plakatrammecollage

billedramme plakat collage fotoramme plakatramme

Kombiner familie- og landskabsbilleder i sort og hvid

fotoramme collage flere billedrammer plakatrammer

Placer bryllupsdagen collage i en plakatramme

plakatramme billedramme til plakat collage fotoramme

Opret en fotocollage fra din ferie

fotoramme til flere billeder fotoramme collage plakatramme

En påmindelse om gamle dage

plakatramme fotoramme til plakat fotoramme collage

Read more
dekoration

Opnå eklektisk køkkenindretning i 5 trin!

Ved første øjekast omfatter den eklektiske stil i interiøret en lang række uegnede farver, modeller, tekstiler og materialer. Dette er også grunden til, at dette er så foretrukket til indretning af forskellige rum. Den eklektiske stil kan skabes efter personlige præferencer. Det sikrer individualitet og gør det muligt at kombinere forskellige ting frit. I dag vil vi gerne vise dig, hvor let du kan integrere denne stil i den moderne lejlighed med nogle interessante accenter. På denne måde får dit køkkenudstyr et nyt look og funktionalitet. Se, hvordan du kan skabe en farverig og underholdende atmosfære ud over hyggen og komforten.

Skab en munter, eklektisk køkkenindretning

moderne køkkenudstyr køkkenidéer køkkenmøbler

Køkkenø – ombyg på en unik måde

En køkkenø er et must i næsten alle hjem. Udover at være praktisk og praktisk, kan den placeres i både store og små rum. Din tilstedeværelse i køkkenet er en vidunderlig mulighed for at introducere noget eklektisk uden at foretage større ændringer.

Sæt nogle smukke barstole rundt om køkkenøen og forvandl dem til et frisk, interessant og sjovt element i køkkenindretning. Modellerne er forskellige og den unikke effekt er garanteret. Hvis du har et neutralt køkkenindretning, så er beslutningen om en lys og stærk stolfarve den rigtige. Kombiner disse med små detaljer i samme farve, såsom et vægmaleri, usædvanlige kaffekopper og hvorfor ikke engang med farvet bestik. Disse elementer vil bringe den interessante effekt endnu mere i forgrunden uden at blive hjemsøgt.

Lad rummet afspejle din personlighed

farverige ideer til køkkenindretning

En række former, materialer og et strejf af individualitet

Hvordan forestiller du dig kombinationen mellem rustikke køkkenskabe, industrielle lamper og futuristiske stole? Mærkeligt, unikt og utraditionelt er de første ideer, der kommer til at tænke på. Men den korrekte og passende sammensætning fører til et forbavsende godt slutresultat. De gamle udseende skabe giver stemningen en følelse af hygge og komfort. Brugen af ​​metallys vil for eksempel skabe et moderne udtryk i det moderne hjem. Typisk for den eklektiske stil er kombinationen af ​​elementer, der ved første øjekast virker upassende. Kombiner træbordet med et farverigt tæppe og geometriske fliser. Du behøver ikke bare vælge et tema eller en bestemt farve. Charmen ligger netop i at undgå dette valg. Det vigtigste nu er at holde øje med rummets størrelse og ikke overdrive det med detaljerne.

En farverig stemning i køkkenet

farverige køkkenmøbler eklektisk i køkkenet

Leg med farvekombinationerne

Små ændringer er altid gode, men når du skifter stil, bør du overveje rummets størrelse og tænke på praktiske løsninger. Den fleksible og alsidige eklektiske stil er ideel til at introducere den nødvendige komfort og hygge i dit køkken. Lyse blomstermotiver og pastelfarver f.eks. B. se vidunderligt ud ved siden af ​​hinanden. Kombiner tallerkener, kopper og køkkentilbehør i forskellige farver. Find et sjovt gardin og mal væggene i din yndlingsfarve. Du skal blot forvandle køkkenet til det smukkeste værelse i hele lejligheden.

Lav en pæn dekoration

køkken dekorere køkken dekorere eklektisk køkkenmøbler

Lav selv en del af dekorationen

De personligt fremstillede elementer giver rummet en unik karakter og individualitet, hvilket igen skaber et usædvanligt look. Og det er netop derfor, DIY -projekter bliver mere og mere populære. Så gennemse kælderen for unødvendige ting, og lad din fantasi løbe frit, mens du laver kunsthåndværk. Dette er den letteste måde at give dit hjem et stilfuldt og kreativt look hurtigt og billigt.

Har du også visse genstande, som du gerne vil placere i dit køkken?

En møbleringsstil fuld af mulige anvendelser

deco ideer køkken moderne køkkendesign

Den eklektiske stil er meget foretrukket til indretning af forskellige værelser

ideer til eklektisk køkkenindretning

Kombiner forskellige elementer

køkken design ideer eklektisk køkken møbler køkken ideer

Udover hyggen og komforten sikrer de også en farverig og underholdende atmosfære

dekorere ideer køkken køkken dekorere

På denne måde får dit køkkenudstyr et nyt look og funktionalitet

eklektisk køkkenindretning ideer til eklektiske køkkener

Små ændringer er altid gode, når som helst

Opnå eklektisk køkkenindretning i 5 trin

Den korrekte og passende sammensætning fører til et forbavsende godt slutresultat

eklektisk køkkenindretning køkkenmøbler ideer

En idé til fans af monokromt design

eklektisk køkkenindretning moderne køkken

Den fleksible og alsidige eklektiske stil er ideel til at introducere den nødvendige komfort og hygge i dit køkken

eklektiske køkkenmøbler køkken ideer køkken design ideer

Når du skifter stil, bør du overveje rummets størrelse og tænke på praktiske løsninger

gul køkken ø køkken design ideer køkken møbler

Typisk for den eklektiske stil er kombinationen af ​​elementer, der ved første øjekast virker upassende

ideer til eklektisk køkken eklektisk køkkenindretning

ideer om eklektisk køkken køkkenmøbler

Charmen ligger netop i at undgå et bestemt emne

ideer til eklektisk køkken moderne køkkenmøbler

Berig det neutrale køkkendesign med lyse farver

køkkenindretning eklektisk køkkenindretning

Det vigtigste nu er at holde øje med rummets størrelse og ikke overdrive det med detaljerne

designe køkkenet

De personligt fremstillede elementer giver rummet en unik karakter

køkken oprette køkken ideer ideer til eklektisk køkken

design køkken indretning køkken

Kombinationen af ​​forskellige materialer kan virke underlig, men det er et varemærke

moderne køkken eklektisk køkkenindretning

køkken moderne einirchten køkken ideer køkkenmøbler

køkkenmøbler ideer køkken ideer opsætning af køkkenet

moderne køkkendesign eklektisk køkkendesign

køkkenindretning eklektiske køkkenideer køkkenindretning

væg design køkken eklektisk køkkenmøbler

køkkenideer eklektisk køkkenindretning køkkenindretning

hvidt køkken eklektisk køkkenindretning

Read more
dekoration

Punktmaleri som inspiration til dekoration og indretning

Punktmaleri er en særlig teknik fra Australien, der har meget gamle rødder og blev genopfundet i en ny form for omkring 50 år siden. Livets mystik og dets oprindelse er skjult bag deres særlige symboler. Disse påføres forskellige typer overflader ved hjælp af en bestemt teknik. Blandt andet kan du også bruge den til at dekorere vægge og forskellige tekstiler. Denne teknologi er også meget udbredt inden for indretning. Her er vores tips og ideer!

Punktmaleri kombinerer træk og modernitet

Køkken ideer væg ideer prik maleri

Prikkemaleriets historie

Denne maleteknik er kendt som prikmaleri på den ene side og prikmaleri på den anden. Dens oprindelse går tilbage til de tidligste tider aborigenerne Vend tilbage. Disse australske oprindelige folk dækkede mindre og større områder med maleformer som prikker, linjer, spiraler og forskellige andre geometriske figurer.

Det gjorde de blandt andet på sten og forskellige tekstiler. Nogle billeder er abstrakte og skildrer forskellige mystiske symboler. Alternativt er de mest varierede livscener blevet afbildet. Denne maleteknik blev vedtaget i 70’erne i forrige århundrede, og noget helt nyt blev skabt på grundlag af det. Dette har resulteret i moderne australsk kunst, der kombinerer mystikken i den originale australske kultur med moderne farver, materialer og temaer.

Du kan krydre væggen i ethvert rum med et prikkemaleri

Punktmaleri design arbejdsbord

Valg af motiver

Der er ingen strengt obligatoriske motiver eller symboler til prikkemaling. Ikke desto mindre vil vi gerne opfordre dig til at bruge færdige skabeloner og værker af andre kunstnere som grundlag for dit arbejde i starten. Over tid vil du få en fornemmelse af, hvilken form for energi prikmaleri formodes at udstråle. Der skal altid være noget drømmeagtigt i det, noget der ligner et billedligt budskab med en udenjordisk karakter. Derefter kan du bruge det til at repræsentere dine egne motiver og temaer.

Solen og andre positive symboler er typiske for prikkemalerietraditionen

Prikmaleri til væggen

Egnede underlag og andre ting at passe på

Punktmalingsteknikken ser meget enkel ud, men i praksis opdager du præcis det modsatte. Der er to ting, du skal øve dig intens for at få fantastiske resultater som disse på vores billeder. På den ene side skal du opnå den rigtige konsistens af pletterne. Det jævne pres og punktlighed er stadig afgørende. Symmetrien og den jævne fordeling af formerne udgør en del af dette maleris mystiske karakter.

Der er også grafik, der er inspireret af prikkemaling 

Prikmaleri til væggen - gode ideer

Anvendelse af prikkemaleri i indretning og dekoration

Punktmaleri bruges mere og mere i vægdesign. Implementeringen af ​​store områder i det er en reel udfordring, men dette kan praktisk talt fjerne resten af ​​dekorationen i rummet. Så det er det værd! En lang række farver kan bruges, men én ting er sikkert – en kritisk og mystisk, naturlig, etnisk karisma vil helt sikkert komme. Hvis du ikke er sikker på, om dette passer godt til stilen i dine nuværende ideer til boligindretning, kan du prøve nogle små projekter først.

Punktmaleri vægmaleri i en moderne minimalistisk stue 

Prikmaleri design lampe væg ideer

Accenter på væggen

Inden du maler hele væggen med prikkemalingsteknikken, skal du først prøve “lille”. Et lille ikon eller billede bag sofaen ville være perfekt til dette. Måske kan du også bruge det til at dekorere et område af spejlet? Med prikkemaleri kan du pynte visse karakterløse vægnicher eller andre vanskelige elementer. Du kunne arbejde direkte på væggen eller bare lægge en repræsentation på papir der.

Er du i humør til soveværelsesdekorationer, der vil gøre dine drømme til virkelighed?

Prikmaleri dopmaleri væg i soveværelse

Krydder tekstiler

Forskellige tekstiler, sten med interessante former, lergryder og andre smukke, neutrale genstande kunne gøres til noget særligt ved hjælp af prikteknikken. Elegante små genstande kan bruges mange forskellige steder indendørs og udendørs. De kan også tjene som gode hjemmelavede gaveideer. Det er snart juletid, og måske kan du selv afslutte nogle af disse!

Endnu en prikmaleri-lignende grafik til soveværelset 

Prikmaleri ideer til soveværelset

Denne type vægdesign skaber en følelse af ro i rummet

Prikmaleri stueidéer mininalisme

Punktmaleri er også en stor accent i vintagelokalet

Vintage gulvdesign ideer prikmaleri

Hjemlig og samtidig eksotiske ideer til vægdesign

Vægdesign inspiration prikmaleri

Her er nogle dagligdags genstande, der er blevet dekoreret med prikkemalingsteknikken!

Bogdekoration studieværelse gaveideer

Gaveideer dekorationsbøger

Gaveideer dekorativ pude indretning

Gaveideer til inspiration til dekoration

DIY mobiltelefon etuier kan også designes ved hjælp af denne teknik

Gaveideer mobiltelefon cover DIY

Gaveideer natlige billeder

Gode ​​ideer eksotiske dekoration gave ideer

Fantastisk vægkunst på trægaveideer

Dekorationsideer DIY Alt perfekt

Maleriet kan suppleres med runde sten og andre dekorationer 

Dekorationsideer Mønstre og ideer Punktmaleri

Dekorationsideer mystisk dekoration

Dekorationsideer Zen væg ideer

Figurer lavet af cirkler og prikker er meget charmerende og populære

Dekorationsideer blå grå hvid

Dekorationsideer farverigt vægdesign

Dekorationsideer Dekoration til interiøret

Dekorationsideer Maleri Dotmaleri

Dekoration ideer sort farve

Dekorationsideer flotte billeder

Prikmaleri er en stor hobby, som du kan lave masser af smukke ting til dit hjem 

Inspiration til indretning af indretning

Mønster til ideer til vægdekoration

Gode ​​gaveideer til dekoration

Wnadgestaltung store vægdekorationsideer

Read more
dekoration

Forårsblomster i krukken angiver det kommende forår

Vinteren er allerede slut, og du er gradvist ved at komme i humør til foråret. Og hvilken bedre måde at bringe den friske og farverige stemning på foråret hjem end prakten af ​​forårets varsler? For planteelskere er dette en spændende sæson, hvor naturen vågner fra dvale og blomstrer igen. Den nye sæson er en fantastisk mulighed for en grøn boligindretning. Hvis du også er fan af planter, lad dig inspirere til en stemningsfuld dekoration med forårsblomster i krukker!

Forårsblomster i krukker er et rigtigt blikfang

forårsblomster i krukke primroser friske farver

Forårsblomster i krukken

Hvis du viser tulipaner, hyacinter, påskeliljer, vintergækker og krokus, banker foråret allerede på døren. Disse tidlige blomstrere kommer i øvrigt til sin ret i grupper. Udover løgplanterne kan andre forårsblomster som violer, primulaer, stemorsblomster og ranunculus også dyrkes i krukker derhjemme.

I januar kan du købe løgblomster i krukker fra planteskoler og havecentre. Hvis du placerer de tidlige blomstrere et varmt og lyst sted, vil de snart glæde deres ejere med smukke blomster. Det er derfor tilrådeligt at flytte forårsblomsterne til et køligere sted, hvis du vil undre dig over deres skønhed i længere tid. Det er også tilrådeligt, at knopperne ikke er helt åbne, når du køber dem.

Ellers skal du plante blomsterløgene i efteråret, hvis du vil gøre det selv. Et par måneder senere udfolder disse deres skønhed. Du kan dog også plante løg, der er kørt fremad. Så du har en anden chance for at gøre dette, hvis du savnede at klare det i efteråret!

God dræning er et must

forårsblomster i en gryde tulipaner mange farver frisk dekoration

En lang række containere kan faktisk blive til plantemaskiner. Trækasser, zinkbade og ikke længere brugbare gryder eller kurve kan let omdannes. Forresten, en vigtig detalje er drænhullet, hvorfra kunstvandingsvandet løber ud. Glem ikke dette under nogen omstændigheder, fordi de fleste løgplanter ikke tåler vandlogning. Forårsblomster kommer også frem i en hængende kurv. Men vær forsigtig og lad ikke de tidlige blomstrere stå udenfor i kulden. Du kan kun sætte forårsblomsterne i haven eller på balkonen, når vejret er varmt nok.

En kort oversigt over de mest populære forårsblomster i krukker

vintergæk

Hvem kender ikke de små hvide blomster af vintergækkerne? Og vidste du, at der er 19 arter og hundredvis af sorter af vintergæk? Den mest almindelige er den lille vintergæk og den storblomstrede vintergæk. At dyrke snefnug i en urtepotte derhjemme tager ikke meget kræfter. Men det er godt at vide, at brændende solstråler ikke er gode for vintergækker. Lave temperaturer på den anden side sikrer smukke blomster i flere uger. I blomstringsperioden og kort tid efter skal du forsyne vintergækkerne med flydende gødning.

Vintergæsterne emmer af ømhed og elegance

forårsblomster i gryden Galanthus vintergæk

påskelilje

Påskeliljer har det bedst på et let og ikke for varmt sted. Du skal vande dem regelmæssigt. Efter at have købt dem, skal de transplanteres i en større gryde, så de trives bedre. Farvet i gul, hvid og abrikos, de er vidunderlige dekorative elementer i rummet.

Narcissus er umiddelbart forbundet med foråret

forårsblomster i krukke Narcissus hvide blomster

Tulipaner

Tulipanerne er meget populære forårsblomster. Når det kommer til tulipaner, kan du nyde et stort udvalg af farver, højder og former. De forskellige sorter har også forskellige blomstringstider. Så du kan nyde disse små iøjnefaldende hele foråret.

Tulipaner er en stilfuld forårsdekoration

forårsblomster i en gryde bringe et forårsstemning hjem

Hyacinter

Hyacinternes store filigranblomstrer holder længe og krydrer stemningen på lang sigt. Deres intense duft er en af ​​mange yndlingsaromaer. Læg det et let sted, der ikke er for varmt. Jorden skal altid være fugtig i blomstringsperioden. Imidlertid bør vandlogning undgås. Så du kunne blande jorden med sand.

Hyacinterne er karakteristiske for foråret

forårsblomster i krukken pleje tips hyacinter

Bellis 

Det er en slags daisy. Blomsterne i den dyrkede form for tusindfryd og de vilde arter adskiller sig efter deres farve. Kontroller jorden med en fingertest hver 2. til 3. dag – den må ikke tørre ud! Hvis der vises lyse farver på bladene og blomsterne, påføres flydende gødning til Bellis hver anden uge.

Bellis kaldes stadig tusinde smukke

Pas godt på forårsblomster i bellisgryden

Primulaer

Primulaerne er klassiske forårsblomster. De kommer i mange farvenuancer og sætter smukke accenter i rampelyset. Hvid, gul, lyserød, rød, violet eller blå … Du oplever en farverig pragt, der inspirerer og fascinerer.

Forårsblomster i krukker er flotte iøjnefaldende i stuen. Disse kan også designes i vidunderlige arrangementer, så de tiltrækker mere opmærksomhed. Så du kan designe en original forårspotte, hvor tulipaner, påskeliljer og krokus dukker op i flere lag. Omgivet af mos ser de tidlige blomstrere bare godt ud.

Pas godt på forårsblomsterne i potten, så de viser deres smukkeste side!

Voksende forårsblomster i en gryde med violer

forårsblomster i krukken hyacint syren frisk duftende

forårsblomster i en gryde primroser farverige, atmosfæriske

forårsblomster i gryden lilla blomster frisk værelse dekoration

forårsblomster i stedmoderblomsten beholder frisk boligindretning

forårsblomster i en gryde med orange tulipaner

Bevar forårsblomsterne ordentligt i stedmoderblomster og nyd dem i lang tid

forårsblomster i en gryde violer lilla smuk forårsherald

Read more
dekoration

Opsætning af et nano akvarium – ideer og tips til den lille fisketank

Mange mennesker drømmer om at have deres eget akvarium og om det stress-lindrende fordele til gavn. Omkring halvdelen af ​​dem synes, at denne idé er udfordrende eller endda umulig på grund af mangel på plads. Når alt kommer til alt, når vi tænker på akvarier, har vi en tendens til at tænke på dyre store vandfyldte glasbokse, der står på lige så dyre store stativer og optager værdifuld plads. Siden introduktionen af ​​de såkaldte nano-akvarier behøver dette imidlertid ikke længere at være tilfældet. Disse er små fisketanke, typisk ikke større end 30 liter, og designet til at være overkommelige og passe alle steder. Uanset om du er din første skabe akvatisk økosystem eller ønsker at udvide din hobbyoplevelse, er nanoakvarier et underholdende, berigende og afslappende projekt til hjemmet eller endda til kontoret. Her viser vi dig præcis, hvordan du opretter dit eget nanoakvarium.

Den perfekte moderne dekoration til minimalister og dyreelskere

Opsætning af et nano akvarium - ideer og tips til indretning af den lille akvarium stue stilfuldt moderne

Selv i det mindste studenterværelse kan du finde plads til et nanoakvarium

Opsætning af et nano akvarium - ideer og tips til den lille fisketank

Man kan lide at se på en fantastisk Betta -fisk i timevis

Opsætning af et nano akvarium - ideer og tips til den lille fisketank lille fisketank bord betta fisk

Opsætning af et lille nano akvarium til baby fisk

Opsætning af et nano akvarium - ideer og tips til den lille fisketank lille akvarium med fisk

Opsæt det perfekte lille nano akvarium

Inden du begynder at oprette dit nanoakvarium, er det vigtigt først at finde en passende placering til det. I modsætning til hvad mange tror, ​​kan de små mængder vand faktisk være ganske problematisk. Overophedning eller ekstrem kulde er reelle farer, der kan ødelægge dit lille økosystem på ingen tid.

Det ideelle sted for dit nano akvarium bør derfor være et mørkt sted, der ikke udsættes for direkte sollys eller træk og er langt væk fra varme- eller køleelementer. Stativet, som du placerer dit akvarium på, skal naturligvis være stabilt nok til at modstå vægten uden at vakle.

Nano akvarier opfylder en dobbelt funktion – dekoration og natlys

Opsætning af et nano akvarium - ideer og tips til den lille fisketank mørk fisketank med rigtige planter

Opsætning af et nano akvarium - ideer og tips til den lille fisketank akvatiske planter i og uden for vandet

Opsætning af et nano akvarium - ideer og tips til den lille fisketank bord deco mørk fisketank

Filtre, belysning, varme og vedligeholdelse

På grund af deres lille størrelse kræver nano akvarier næsten konstant vedligeholdelse. Vandændringer, pH -balance, vandtest, overvågning af vandtemperaturen og naturligvis rengøring er afgørende for dit økosystems overlevelse og er på dagsordenen flere gange om ugen.

Hvis du er nybegynder i marken, er din bedste chance at købe et idiotsikkert nano akvariesæt med indbygget, passende filtrering og belysning. På denne måde passer alle komponenterne perfekt sammen, og alt du skal gøre er at beslutte en passende varmelegeme, hvis den ikke også er inkluderet.

Du kan aldrig gå galt med et kit som dette

Opsætning af et nano akvarium - ideer og tips til den lille fisketank mini fisketank kit med fuldt udstyr

Glem også at købe et vandtestsæt. Du skal måle kalium- og nitratindholdet mindst hvert par dage. Vandet skiftes en til tre gange om ugen, hvor højst 20 procent af vandmængden ændres. For at gøre dette skal du bruge en vakuumpumpe og rengøre gulvet med det. Dette vil undgå ophobning af organisk affald. Overvåg vandtemperaturen under ændringen, og indstil det nye vand til den samme temperatur som i akvariet. Ferskvandet skal naturligvis også være fri for klor og urenheder.

Hvis du vil eller skal ændre belysningen, er kølige LED -lys dit bedste valg. Lysspektret og intensiteten afhænger af, hvad du vil beholde i akvariet. Forskellige akvatiske flora og fauna har forskellige krav.

Det er bedst at opsætte nano akvariet på en sådan måde, at det supplerer resten af ​​interiøret

Opsætning af et nano akvarium - ideer og tips til det lille fisketank moderne køkken med en lille fisketank

Opsætning af et nano akvarium - ideer og tips til den lille akvarium kigger ind i mosetræsfiskbeholderen

Valg af den rigtige flora og fauna til dit nano akvarium

Nu bliver det spændende! Det er på tide at fylde dit nano akvarium med liv. Du vil hurtigt opdage, at der er en overraskende bred vifte af bittesmå væsner, der kan lide små økosystemer.

Farverige fisk af slægten killifish, cichlid, golden ringed goby, gobyfish og danios glæder øjet og kan findes i hver dyrebutik. Vær dog forsigtig med de smukke Betta -fisk, da de er ensomme dyr, der altid skal holdes alene. Det er ikke tilfældigt, at de kaldes siamesiske kampfisk.

Madtabletter limes til ruden og minimerer snavs

Opsætning af et nano akvarium - ideer og tips til den lille fisketank, madbakker og farverige platy fisk

Ud over fisk bør ferskvandsrejer ikke mangle i noget nanoakvarium. Disse letplejede dyr er et rigtigt rengøringsteam og fås også i næsten alle tænkelige farver. Små stribede fjeder er også et smukt syn.

Disse rejer er så utroligt farverige, at de ligner plastiklegetøj

Opsætning af et nano akvarium - ideer og tips til den lille fisketank farverige rejer gul rød orange blå

Kunne du tænke dig at opsætte dit nano akvarium med levende vandplanter? Når alt kommer til alt kan deres smukke udseende ikke sammenlignes med nogen plastplante. De hjælper også med at fjerne forurenende stoffer fra vandet og giver naturlige steder, hvor dine søde små kæledyr kan gemme sig og lege. Blandt andet er dværgspydbladet, dværgvandsbekken, aldekugle, tigerlotus og de fleste hus urter velegnede. Du finder dem alle i din nærmeste akvariebutik eller online.

Hvis du har lidt plads eller et lille budget til rådighed, men ikke vil undvære dit eget akvatiske økosystem, bør du oprette dit eget nano akvarium hurtigst muligt. Din investering og indsats vil blive belønnet med mange års glæde!

Pift stuen op med stil med et lille akvarium

Opsætning af et nano akvarium - ideer og tips til den lille fisketank stue deco fiskekumme

Opsætning af et nano akvarium - ideer og tips til den lille fisketank farverige fisketank med småsten og planter

Nogle nano akvariesæt indeholder en lille beholder til dit yndlings stueplante

Opret et nano akvarium - ideer og tips til den lille akvarium stue deco sæt blå akvarium dekoration

Dette ekstraordinære akvarium ligner en pære

Opsætning af et nano akvarium - ideer og tips til den lille akvariums pæreoptik med vandplanter

Opsætning af et nano akvarium - ideer og tips til den lille fisketank fisketank deco køkken stue

Opsætning af et nano akvarium - ideer og tips til den lille akvarium Plantning af en lille fisketank

Opsætning af et nano akvarium - ideer og tips til den lille fisketank lille fisketank hvid deco træ

Opsætning af et nano akvarium - ideer og tips til den lille fisketank små bordplade fisketank kæledyr

Read more