Dekoration og festligheder, Halloween

Originale Halloween-kostumer og makeup-tips til kvinder

Halloween kostumer til kvinder heks

Kære damer, leder du efter originale ideer til smukke Halloween -kostumer? Så er du lige her! I dette indlæg giver vi dig et par nyttige makeup-tips, der garanterer dit effektive og uforglemmelige uhyggelige udseende til Halloween-festen!

Kostumerne som en uadskillelig del af Halloween

Halloween kostumer isprinsesse

Halloween kostumer heks originalt look

Halloween kostumer kvinder kreative ideer dukke

Halloween zombie kostumer

Halloween kostumer kvinder zombie skræmmende

Halloween kvinder skræmmende dukke kostumer

originale kostumer til Halloween -festen

Halloween kostumer kvinder harpy

Halloween kostumer heksemakeup smukt gråt hår

De originale kostumer er en uadskillelig del af Halloween -festivalen. For at se virkelig skræmmende ud har du to muligheder – enten køb et fuldt kostume eller lav et selv – det er virkelig sjovt, og du vil spare mange penge i processen! Makeup og matchende tilbehør kan fuldende dit look, derfor kan de er også af stor betydning. I tidligere år har du dog prøvet forskellige varianter, og nu kan du ikke tænke på noget mere kreativt? Så læs dette indlæg og tag et kig på billederne – de vil helt sikkert inspirere dig! Du kan også ændre eller udvide vores ideer – bare lad din fantasi løbe vild!

Charmen ved de mest populære Halloween -kostumer

Halloween kostumer med et smukt look

Halloween kostumer kvinder heks sort kjole grøn øjenskygge

Halloween kostumer heks grøn hud

Halloween kostumer kvinder heks

Halloween kostume heks makeup interessant

klassiske halloween kostumer heks

Halloween kostumer heks skræmmende

Halloween kostumer kvinder heks sort kjole parasol

Kostumer til Halloween kvinder klassisk heks

Halloween makeup tips damer

Halloween make-up tips kvinder

Halloween kostumer og makeup tips kvinder ideer og inspiration

Halloween kostumer med blå øjenskygger

Halloween makeup tips kvinder falsk blod

De mest almindelige Halloween -kostumer til kvinder er de onde væsener, der traditionelt er forbundet med festivalen – hekse, vampyrer, spøgelser, zombier. Selvom det lyder for almindeligt for dig, kan et kostume som dette skræmme alle – det er faktisk derfor, de er så populære. For eksempel, for at klæde sig ud som en heks, behøver du ikke købe et dyrt kostume. I stedet tog de en simpel sort kjole på – den findes måske i enhver pige eller kvindes garderobe. Du kan også dekorere kjolen som du vil – for eksempel med store edderkopper lavet af filt eller med pletter lavet af falsk blod, som er super let at lave selv (du kan finde utallige opskrifter på nettet). En heksehat og en gammel kost kan komplementere dit outfit smukt. I dette tilfælde er en god make -up ekstremt vigtig – tag en sort eller mørkegrå eyeliner og tegn rynker omkring din mund og pande eller mal mørke rande under dine øjne. Vælg en mørk rød eller sort læbestift. Du kan også gøre dit hår gråt ved hjælp af babypulver.

Halloween -kostumer inspireret af eventyr, film og bøger

Halloween kostumer Snehvide

Kostumer til Halloween kvinder Snehvide skræmmende version

Halloween kostumer disney prinsesse

Halloween kostumer Lille Rødhætte skræmmende look

Halloween kostumer kvinder Princess Belle

Halloween kostumer Disney Askepot

Halloween kostumer kvinder Alice in Wonderland

Halloween kostumer Disney havfrue Ariel

En original idé til Halloween er at klæde sig ud som berømte helte fra eventyr, film eller bøger ved at tilføje en frygtelig accent. Har du en yndlingshelt fra de magiske eventyr om broder Grimm? Eller er du mere fan af Disney -filmene? Et charmerende kostume af Tornerose, Snehvide, Ariel, Ashenputtel eller Rødhætte er en vidunderlig variant for kvinder! At lave kostumet selv kan være lidt sværere i dette tilfælde, da hver helts udseende har sine egne specifikke egenskaber, men det er bestemt indsatsen værd. Hvis du mangler tid, kan du også købe kostumet – du finder magisk flotte varianter i butikkerne. Du kan kun tilføje en uhyggelig accent med et par dråber kunstigt blod eller med indviklet make-up, der virkelig er et kunstværk.

Originale kostumer til Halloween, inspireret af myter og legender

Halloween kostumer kvinder mytologi atlantis

Halloween kostumer græsk mytologi Medusa

Kostumer til halloween damer enhjørning

originale kostumer til Halloween -damer

Halloween kostumer kvinder græsk mytologi

Halloween kostumer havfrue

Halloween kostumer skræmmende harpy

Halloween havfrue kostumer

En kreativ variant, som du måske ikke har prøvet endnu, er Halloween -kostumer, inspireret af myter og legender. Vi kender alle den græske mytologi og dens magiske skabninger – forestil dig f.eks., Hvordan du ville se ud som Medusa med sit slangehår! Sådan en variant er virkelig kreativ, usædvanlig og imponerende og garanterer dit unikke look på Halloween -festen. En vidunderlig mulighed for damerne er at klæde sig ud som en havfrue – disse skabninger menes at forhekse mændene og drukne dem. Til dette formål skal du vælge en lang kjole med en stram nederdel, der minder om en fiskehale, og supplere dit outfit med passende tilbehør – for eksempel en halskæde eller et armbånd med skaller. En anden original idé er at vælge visionen om en græsk gudinde eller at klæde sig ud som et mytisk væsen – for eksempel enhjørning eller skræmmende harpe.