Декорация „направи си сам“

Tinker advent календари за деца – очарователни идеи и забавни мотиви

Адвент сезонът започна и коледните подаръци са най -горещата тема от всички. А малките са тези, които са най -очаровани от подаръците. Това е и причината, поради която се полагат все повече усилия да се измисли фантастичен коледен подарък за нея. Както вече подчертахме няколко пъти, адвентните календари са популярна идея за подарък за малки и големи. Не само защото са голяма изненада, но и защото скъсяват времето за изчакване за Коледа и го правят по -вълнуващо. В днешния пост те отново са на фокус, но ще разгледаме по -отблизо календарите на Адвент за деца. Кой дизайн е подходящ за най -малките, какво бихте могли да поставите вътре? Освен това събирайте идеи как да правите Адвент календари за деца и да доставяте на малките си съкровища много радост.

Tinker Адвент календари за деца за стената 

Адвент календар за деца калайджия филц цветна декорация на стена

Tinker advent календари за деца – огромно разнообразие от идеи

Ако искате да изненадате децата си за Коледа, можете да разчитате на истинската класика – календара на Адвента. Разбира се, спестявате много време, ако закупите готов календар за Адвент и след това го напълните с подаръци.

Но тайната на подходящ подарък се крие в това сърцето на получателя да бие по -бързо. Това е и причината, поради която човек придава толкова голямо значение на самоизработката. И дори много малки деца да не могат да преценят това, самостоятелно изработеният коледен календар означава много повече за малко по-големите деца, отколкото закупен. Той е по -личен и затова остава мил спомен за дълго време. Затова ви съветваме да направите адвентен календар за деца и да се насладите на неповторимата радост в детските очи.

Различни дизайни могат да бъдат създадени от плат

тинкер адвент календар за деца какво има вътре

И тъй като има толкова много възхитителни идеи, които имате на разположение, ще бъдете разглезени в избора на най -добрите от тях. Можете да шиете календара от плат или да го направите от празни консервени кутии. Коледната гирлянда от календари също е модерна алтернатива. Трябва ли да е адвент календар във формата на Дядо Коледа? Или може би забавен календар, направен от ролки тоалетна хартия? Вие решавате сами, предпочитанията на вашето малко са особено важни.

Отличен календар позволява на малки и големи да очакват с нетърпение Коледа

Адвент календар за деца калайджия висящи кутии цветни помпони

С какво попълвате календара на Адвента за вашето дете? Това всъщност определя дизайна на календара!

И какво трябва да се скрие в календара? Честно казано, това е въпрос на креативност на родителите. Възрастните познават най -добре интересите на децата си и това трябва да ги ръководи при вземането на решение с какво да запълнят календара на Адвента. 24 -те индивидуални подаръка също са решаващи за дизайна на коледния календар. Защото това трябва да се определи според вида и размера на малките сувенири. Така че човек всъщност би трябвало първо да помисли какво да постави в календара на Адвента и в зависимост от това да проектира календара.

Превърнете сандвич торбите в календара на Адвента

Адвент календар за деца къщички хартия

Идентифицирането на подаръци за един човек не е лесна задача. Защото всеки подарък трябва да бъде истинска радост! Следователно можете да определите основна тема за коледния календар и да подчините малките сувенири на тази тема. Ако разчитате на дизайн на Aventskalener, изработен от плат, който може да функционира и като красива декорация на стена, отделни парчета от пъзел са много подходящи като пълнеж. Така че във всяка чанта има малка изненада, която е част от едно цяло. Според този принцип парчетата Lego могат също да бъдат скрити в джобовете на календара на адвента или в комплект за занаяти, например.

И защо не създадете адвентен календар с книги? Поредица от книги би била интересна идея! Това е чудесна възможност да запознаете децата с четене по фин начин. Малките книжки за оцветяване също са добра идея за деца, които обичат да рисуват. В този случай можете да проектирате адвент календара под формата на отделни опаковки, които облягате на стената върху скрин.

Направете Адвент календари за деца, които обичат да четат книги

Адвент календар за деца калайджийски подаръци малки книги

Адвентният календар с коледни бисквитки, разбира се, ще остане истинската класика! Кой не обича сладкиши в сладки коледни форми? Но родителите, които искат да намалят консумацията на захар на децата си, предпочитат да се откажат от подобна идея. Адвентният календар със сладки изненади не е особено подходящ за никакви деца. Чудесна алтернатива е календарната гирлянда, където могат да се намерят всички играчки, подбрани според възрастта на детето. Можете да ги скриете в специално ушит Nikolausstifeln. Или в отделни торбички, които прикрепяте към въже с фиби.

Адвентните календари също са прекрасна коледна украса

Адвент календар за деца тинкер гирлянди прищепки

Изненадайте децата с оригинален коледен календар! Това прави сезона на Адвент много по -вълнуващ и гарантира страхотни моменти със семейството. Нека очакването на Коледа се увеличи с личен адвентен календар!

Този адвентен календар също би зарадвал големите деца! Какво може да има в малките кутии??

Адвент календар за деца калайджии цветни панделки

Колко дни има до Коледа??

Адвент календар за деца калайджия индивидуални чанти

Адвент календар за деца калайджия коледни елхи хартиени кутии

Адвент календар за деца тинкер гирлянд красиви коледни украси

Адвент календар за деца калайджия творчески занаятчийски идеи коледни декорации

Адвент календар за деца калайджия мини николас обувка гирлянд

Адвент календар за деца калайдисване около кутии за венци на Адвент

калайдисване на адвент календари за деца адвент календари изпълват идеи