Декорация и тържества, Хелоуин

Костюми за Хелоуин мъже – идеи и предложения

Хелоуин костюми мъже Супермен

Често мъжете не обичат да се обличат за Хелоуин, но имат нужда от страхотни идеи за костюми. Поради тази причина в този пост ви предлагаме няколко интересни предложения за костюми за Хелоуин мъже, от които можете да черпите вдъхновение. Независимо дали сте закупени готови или направени сами – те ще гарантират фантастичния ви поглед на партито на Хелоуин! Надяваме се да ви харесат нашите идеи и предложения и се надяваме, че ще ви хареса!

Костюми за Хелоуин мъже: какво е модерно тази година?

Хелоуин костюми мъже вампир фалшива кръв

Хелоуин костюми мъже вампир викторианска епоха

Хелоуин костюми мъже вампир страшни дълги зъби

Хелоуин костюми мъже вампир стилен

Костюми за Хелоуин господа граф Дракула

Костюмите за Хелоуин за мъже могат да бъдат също толкова оригинални и разнообразни, колкото и маските за жени – просто разгледайте нашите предложения, за да се уверите сами! Първата идея, която ви предлагаме, е за костюм за вампир. Книгите и филмите за вампири станаха изключително популярни днес и същото важи и за костюмите за Хелоуин. Страшният вампирски вид не само е супер модерен, но също така е много лесен за правене сам: облечете елегантен черен костюм – в идеалния случай с яке с два пуловера и добавете дълъг нос в черно или червено (това са цветовете, обикновено свързани с вампири). Изкуствените вампирски зъби и няколко капки кръв ще придадат на страшния ви вид последния щрих. И със старомодна цилиндър ще изглеждате като истински граф Дракула! Ако желаете, можете също да направите лицето си неестествено бледо – например със сценичен грим, и това е всичко!

Костюми за Хелоуин мъже – идеи за страшен поглед

Костюми за Хелоуин мъже зомби гримират страшно

Костюми за Хелоуин мъжки зомби секс

Хелоуин костюми мъже офицер зомби

Хелоуин костюми мъже зомби двойка страшно

Хелоуин костюми мъже клоун

Хелоуин костюми мъже зъл клоун

Хелоуин костюми мъже зомби

Хелоуин костюми мъже призрачна булка двойка

Хелоуин костюми мъже призрачен младоженец

Костюмите на вампири за Хелоуин несъмнено са наистина актуални, но същото важи и за страховитата зомби визия. За впечатляващ зомби костюм се нуждаете от стари, безполезни дрехи, които умишлено са разкъсани и замърсени на някои места. Много по -трудна задача обаче е успешният грим за зомбита – за това може да се нуждаете от помощ, например от партньора си. Може да избледнее лицето ви, да направи големи кръгове под очите ви със сенки за очи и да украси маскировката ви с малко фалшива кръв. И ако искате наистина страховит външен вид, можете също да изберете изкуствена желатинова кожа, която да имитира големи рани и белези (научете как да ги направите сами тук). И ако партньорката ви се маскира като зомби, бихте изглеждали страхотно на партито на Хелоуин! Костюмът на зъл клоун също изглежда много страшно – можете съответно да се гримирате или да сложите страховита маска с перука – разгледайте нашите снимки по -горе за вдъхновяващи идеи! Костюмите на клоуни могат да изглеждат особено страшни – точно като от филм на ужасите!

Костюми за Хелоуин мъже – предложения, които са наистина лесни за копиране

Хелоуин костюми господа палач страшно

Хелоуин костюми господа палач с брадва

Хелоуин костюми господа средновековни палачи

Хелоуин костюми мъжки качулка качулка

Хелоуин костюми мъже серийни убийци

Хелоуин костюми мъже страшни серийни убийци

Хелоуин костюми мъже супергерой DIY

Костюми за Хелоуин мъжете шият прикритие на супергерой

Костюмите за Хелоуин правят своя собствена маска за супергерой с маска

Хелоуин костюми мъже обувки за прикриване на супергерой

Хелоуин костюми мъже супергерои

Хелоуин костюми мъже паяк батман супермен

Костюми за Хелоуин мъже thor чук кашон

Костюми за Хелоуин мъже супергерой маскировка картон Тор

Хелоуин костюми мъжки призрак

Хелоуин костюми мъже Супермен

За мъжете, които не искат да се гримират за Хелоуин, има и идеи за подходящи костюми – например маскировката на средновековен палач. Палачът обикновено носи качулка, така че лицето му да е скрито от погледа, а секирката изобщо не трябва да е истинска – играчка може да изпълнява същата функция. Преобличането като сериен убиец също е много лесно – всичко, от което се нуждаете, е стилен костюм (като двата вампирски костюма) и играчка с нож, богато „украсена“ с фалшива кръв. А да направите сами костюм -призрак е наистина безпроблемна задача – с бял чаршаф, маскировката ви може буквално да бъде направена за по -малко от десет минути! Това всъщност е чудесна идея в последния момент за костюм за Хелоуин, която е просто перфектна, ако изведнъж получите покана за парти например. И ако не искате да се придържате към традицията и не искате страшен костюм за Хелоуин, бихте могли да се облечете и като супергерой! Костюмите на супергерои са наистина модерни както за Марди Гра, така и за Хелоуин и могат да изглеждат наистина мъжествено – нашите снимки по -горе са пример за това. И ако сте малко по -креативни, можете дори сами да направите маскировката на любимия си герой! Пожелаваме ви незабравим Хелоуин!

Костюми за Хелоуин мъжки скелет гримират страшно

Хелоуин костюми мъжки скелет

Хелоуин костюми мъже Роб Старк

Хелоуин костюми мъже черно нинджа

Костюми за Хелоуин мъже мим

Хелоуин костюми мъжка страшна маска

Хелоуин костюми мъже Жокер

Хелоуин костюми господа тъмни магьосници

Костюми за Хелоуин Lords of Death