Цветове

Съвети за грим – червен Lieppenstift като тенденциозна класика за 2016!

перфектни съвети за грим Съвети за грим

Страхотни идеи за грим с червено червило

Червеното червило е вечна класика. Това прави всички жени по -елегантни, по -загадъчни. Изглеждаш по -страстен. Всичко това е вярно, ако използвате червеното червило правилно, т.е.нанесете го за правилния повод, комбинирайте го с подходящ грим и с подходящо шикозни дрехи.

Ако не можете да направите това, изведнъж изглеждате вулгарен, гротескен. Така постигате точно обратното на желания ефект. Повечето жени вероятно са наясно с това. Поради тази причина те често избягват да използват червено червило.

Отново това е срам. Можете лесно да се научите да прилагате правилно червен молив. Ние сме тук, за да помогнем.

Съвети за грим – изберете правилния нюанс

устни грим грим съвети грим съвети

Предварително бихме искали да изясним, че има няколко различни метода, чрез които избирате правилното червено червило. Много жени се ориентират главно според цвета на кожата си. След това изборът на червено червило може да бъде допълнително персонализиран, за да съответства на косата или зъбите. Всички тези фактори играят роля за красивия цялостен вид. Става въпрос за това какъв критерий използвате, за да направите първичен избор.

Препоръчваме ви първо да изберете нещо, което отговаря на вашия тип кожа. След това трябва да вземете цветовете от голямата палитра, която също върви с косата и зъбите ви.

Ефективни методи

съвети за грим червени устни грим съвети за грим

Има и друг много ефективен метод. Това изисква повече внимание. Той предполага способността да се определя собственият тип като цяло. С този метод определяте външния си вид по критериите „топло“ или „студено“. Има и някои междинни варианти. За илюстрация има съответствие между различните типове през сезоните. Има жени, които съответстват съответно на зимата, пролетта, лятото и есента.

Светла кожа

червени устни грим перфектни съвети за грим

Дамите със светла кожа често имат лош опит с грубите нюанси на червеното. Те отговарят по -добре на по -студените цветове. Това са тези с нюанси на синьо и розово. Прасковата и портокалът също са много подходящи.

Средно светла до тъмна кожа – Портокалът и прасковата също са много подходящи тук. Изберете също червени червила в студени нюанси.

Тъмна или загоряла кожа – За тъмна кожа са подходящи наситено червени цветове, кафяво и бордо. По -добре е да оставите експериментите с праскова и портокал.

Червено червило и грим

Съвети за грим, червено червило, грим

Означава ли това, че красивият бордо цвят е привилегия на по -тъмните дами? Въобще не! Можете да скриете естествената бледност с подходящ грим и след това да използвате различно червило.

Важно е да го направите подходящ повод. Това може да е подходящо за официално вечерно събитие. Носенето на тежък грим през деня само заради червилото вероятно е по-малко подходящо.

Зъбите

грим устни перфектни съвети за грим

Друг фактор, който не бива да се пренебрегва, е цветът на вашите зъби. Ако те са по -жълтеникави, отколкото бели, тогава този недостатък се подчертава и от розово или оранжево червило.

Косата

съвети за грим устни грим съвети за грим

Що се отнася до косата, червилото трябва да съдържа тонове, които съответстват на цвета на косата ви. Или можете да създадете приятен контраст.

Кораловите тонове и розовото са силно препоръчителни за блондинките. Тук трябва да се опитате да постигнете приятен контраст.

Дамите с по -тъмна коса се нуждаят от по -дълбоки нюанси на червилото.

Дамите, свързани с различни сезони, изискват различни нюанси на червилото

Съвети за грим – зима

съвети за грим грим съвети грим устни

Като човек, студено ли ти е, така че – зимата? Червено с розови тонове е подходящ вариант за вас. Страстният аспект на червеното се проявява, без да е прекалено натрапчив.

есен

съвети за грим Съвети за грим перфектен грим

Жълтите тонове изглеждат много добре на есенния тип. Освен това трябва да присъства охра. Устните изглеждат много естествени и въпреки това обикновено не можете да откъснете очи от тях. Тухлените червени и розови тонове са най -подходящи за есенния тип. Червеното червило изглежда естествено на лицето. Погледът е завършен и все пак страстен.

лято

съвети за грим за червени устни грим

Най -сложно изглежда с летния тип. Всички нюанси на червено изглеждат много добре на тези дами. В същото време те веднага са поразителни и привлекателни. Поради тази причина те трябва да бъдат много внимателни, когато ги използват, за да създадат правилното впечатление за себе си в правилната ситуация. Да, това звучи малко противоречиво, но трябва да можете да се справите. Просто експериментирайте, но не в ситуации, в които всичко трябва да е перфектно!

Гримът и червеното червило

съвети за грим съвети за грим червени устни гримират

С червеното червило гримът върху очите трябва да изглежда възможно най-естествен. В никакъв случай не трябва да има някакъв вид „конкуренция“ между двете. С други думи, или устните, или очите трябва да се открояват. Не и двете едновременно.

Класически

съвети за грим перфектни съвети за грим

Ако поводът изисква да създадете нещо по-привлекателно, тогава е по-добре да се придържате към правилата на класическата музика. Използвайте тънка очна линия. Линията не може да отиде твърде далеч. Очите определено трябва да изглеждат мистериозни.

Спиралата, която удължава миглите и подчертава естествената им красота, е задължителна и е свързана с червеното червило. Може да сте в състояние да изберете нюанс, който съответства на червилото. Внимавайте да не изглежда прекалено забележимо или да имате твърде много различни тонове на лицето си.

Когато се съмнявате, винаги използвайте черно.

Молив за устни

червени устни гримират съвети грим съвети грим

Важно е да подчертаете естествените контури на устните си, когато нанасяте червилото. Те изглеждат по -пълни и по -естествени едновременно.

Червеното червило е вечна класика

устни грим съвети за грим съвети за грим

Избор на най -подходящия нюанс за себе си

червени устни грим съвети грим съвети грим

Кораловите тонове и розовото са силно препоръчителни за блондинките

съвети за грим грим за устни грим перфектен

За тъмна кожа вместо червено са подходящи кафяво и бордо

съвършени грим съвети за красота съвети за грим

Дамите с по -тъмна коса се нуждаят от по -дълбоки нюанси на червилото

   устни грим червени устни грим съвети за красота

Прасковено и портокалово червило са по -подходящи за жени със светла кожа

съвети за грим за устни Съвети за грим

Можете лесно да се научите да нанасяте правилно червено червило 

Съвети за грим Съвети за грим Съвети за грим

Червеното червило също е добър избор за булчински грим

   червени устни грим съвети за грим устни грим съвети грим

С червеното червило гримът върху очите трябва да изглежда възможно най-естествен

червени устни грим съвети грим съвети грим

съвети за грим перфектни грим устни съвети за грим грим

Когато нанасяте червилото, е важно да подчертаете естествените контури на устните си

грим съвети устни грим съвети

Тухлени червени и розови тонове са най -подходящи за есенния тип

Съвети за грим sps Съвети за грим устни scvhminken

Носенето на тежък грим през деня само заради червилото вероятно е по-малко подходящо

съвети за грим Съвети за грим Съвети за грим

съвети за грим перфектен грим червени устни грим

съвети за грим съвети за грим съвети за грим устни

червено червило червени устни грим Съвети за грим

съвети за грим перфектни съвети за грим