Цветове

Детска стая в бяло – страхотни интериорни предложения

детска стая в бяло интересни интериорни идеи

Детска стая в бяло – намерете вдъхновение в следващите снимки

Здравейте, скъпи читатели! Може би трябва да подновите нещо у дома, но сте изчерпали сили и вдъхновение? Днес искаме да ви представим списък с 20 страхотни примера за мебелно оборудване. Можете също да ги използвате в много малки помещения.

Мисля, че повечето от вас са по -склонни да ги имат, нали? Различните цветни акценти също идват на свой ред на фона. Това са червено, кафяво, синьо, зелено, сиво …

Избрахме 20 снимки, защото са наистина красиви за гледане. По някакъв начин искате отново да сте малко бебе и да живеете в такава стая.

 1. Комплект мебели Алис

детска стая в бяло красиви идеи

Можете да изпитате прекрасен слой от плексиглас и уникален, странен дизайн. Комплектът мебели Алис се състои от четири части. Той представлява великолепна колекция от мебели, които създават вълшебна и въображаема атмосфера.

 1. Bonavita Metro 3 броя бебешки комплект

детска стая в бели примери за дизайн

Този комплект се състои от креватче, шкаф и гардероб с чекмеджета. Дизайнът изглежда много класически в своята простота.

 1. Бебешки спален комплект Camo

детска стая в бяло правят страхотни предложения

Такова детско оборудване може да бъде и в стаята на педиатъра. Но това не прави характера му по -малко привлекателен и удобен.

 1. Чесапийк Класическо бяло креватче

детска стая в бял дизайн вдъхновение в снимки

Ако искате да създадете привлекателно и удобно пространство за детето, това е едновременно много практичен и стилен избор. Това е мебел 3 в 1, която може да се използва едновременно като дневна, детско легло и легло за игра. Сиво-бялата повърхност я прави супер свежа. С този избор на мебели, вие избирате чист и прецизен подход към декорацията.

 1. Колекция Dilham

детска стая детска стая дизайн бял интериор

Изчистеният и функционален стил на Dilham излиза на показ в почти всеки детайл. Под това имаме предвид както отличителни шейкъри, така и бяла сатенена повърхност. Като цяло навсякъде има чисто и свежо усещане.

 1. Минималистични сладки детски мебели

детска стая в бяло страхотни дизайнерски идеи

Вижте това прекрасно бебешко креватче. Дизайнът на тази мебел, подобен на арфа, е наистина красив. Чекмеджетата отдолу също го правят многофункционален. Това е благодарение на чекмеджетата по -долу.

 1. Детски комплект Allegra от три броя

детска стая в бяло създават дизайнерски идеи

Този пример показва кулминацията на висшата мода. Влиянията на ренесансовия и дизайнерски опит доведоха до супер атрактивния дизайн на този конусен крак. Можете също така да изпитате извити дървени елементи от замък отстрани. Можете да видите и изпъкнала предна част. Това показва красиви италиански бутони. Сребърната драперия е изработена ръчно.

 1. Детски комплект мебели в бяло

детска стая интересни вдъхновяващи дизайнерски идеи

Питър и Поли е името на компанията, която произвежда тези мебели. Колекциите им се отличават с голямо разнообразие. Хубавите драперии на яслите ще изглеждат страхотно на малка принцеса.

 1. Мантова завинаги

създайте хубава уютна детска стая

Тук виждаме луксозно креватче Montova Forever, което показва стил, предназначен за кралски особи. Това е много подходящо за тези от вас, които разчитат на мебели, които ще растат заедно с децата.

 1. Оборудване за детска стая само в бяло

бяла детска стая интересни дизайнерски идеи

Разгледайте белия и розов декор на този комплект детска стая! Не би ли искал да имаш и такъв у дома?

 1. Комплект мебели за детска стая Shoreditch

вдъхновяващи дизайнерски идеи за детската стая

Тук виждаме друг пример за обикновена бебешка стая, поставена в бяло. Формата му е доста добре известна, но това, което го отличава, е неговата функционалност. Точно това искаме да постигнем най -често с мебели, нали??

 1. Сребърен кръст Кю

детски вдъхновяващи идеи в бяло

Тази детска колекция е нещо различно от това, което знаете от стаята на вашия педиатър. Дизайнът е класически и перфектен в същото време!

 1. Комплект детски мебели Silver Cross

вдъхновяващ дизайн на предложенията за детска стая

Тази колекция е красива в бяло и показва и щрихи в кафяво. Функционалността на яслите е съобразена с необходимостта от повече пространство. Спечелвате толкова много място! Невероятен!

 1. Колекция Stella

детските стаи правят интересни предложения за следване

Newport Cottages създаде тази колекция и тя беше насочена към клиенти, които предпочитат мебели в класически форми за ежедневни нужди. Комплектът за детска стая тук е унисекс. Какво правиш от това?

 1. И още едно сладко бебе в бяло

детска стая бяло зелен дизайн

Този комплект за бебешка стая се състои от четири различни части. Цената също би отговаряла точно на повечето хора. Можете да запълните цялата спалня с него, без да се нуждаете от допълнителни чекмеджета или място за съхранение.

 1. Комплект бебешка стая Willow Wall

детска стая бели мебели дизайн сива стена

Тази спалня сама по себе си е привлекателна и минималистична, толкова очарователна! Но високите шкафове и сладкото креватче го правят още по -страхотен.

 1. Комплект бебешки мебели

интересни идеи за детска стая, вдъхновяващи снимки

Регулирането на цветовете на стаята с линиите, използвани за яслите, със сигурност е супер сладко. Обичаме го!

 1. Обзавеждане за бебешка стая Lollipop Lane Oakhill

страхотни детски стаи бели мебели

Страхотното оборудване за тази бебешка стая се състои от четири части. С такива мебели можете да сте сигурни, че бебето ви ще спи много добре.

 1. Още един чудесен комплект мебели за бебешката стая

светла детска стая интересни декоративни елементи

Тези прекрасни синьо -зелени бебешки комплекти идват от Kohla.

 1. Комплект бебешки мебели унисекс

интересни предложения за комбинация от цветове за дизайн на детска стая

Вижте колекцията бебешка стая на Vicenza.

Как намерихте примерите за Детска стая в бяло там горе? Бяхте ли полезни? Надяваме се, че ще черпите вдъхновение от него за вашите собствени стаи.