bryllup

Stylingstip til brudgomerne – Det næstvigtigste par ved siden af ​​brudeparret

På bryllupsdagen er groomsmen det næstvigtigste par ved siden af ​​brudeparret, så de skal lægge stor vægt på deres outfit.

Brudgommernes valg og invitation er en vidunderlig tradition. At være den bedste mand er en udfordring for det valgte par, fordi de har mange opgaver at lave. Indtil slutningen af ​​1990’erne var vidner på registreringsstedet ikke bare en skik, men et must. På vej til alteret var første stop bryllupsceremonien på registret, hvor brudgomerne var vidne til ægteskabet med deres underskrifter.Dette har ændret sig betydeligt over tid, så deres tilstedeværelse ikke længere er en forpligtelse, men har bevaret sit symbolsk karakter. At optræde i rollen som groomsmen ved brylluppet betyder at påtage sig en særlig status, det er en pris til det valgte brudgomspar. Som en bedste mand vil du være til stede mentalt og åndeligt senere i det nye par. Men på bryllupsdagen er brudgomerne det næstvigtigste par ved siden af ​​brudeparret, så de skal lægge stor vægt på deres tøj.

Generel dresscode til brylluppet

Generel dresscode til brylluppet

Når du vælger det rigtige outfit til brylluppet, skal du følge ordtaket om Christian Dior: “Hemmeligheden ved elegance ligger i enkelhed.” Uanset om du er gæst eller bedste mand. Et elegant og festligt outfit forventes også af bryllupsgæsterne. De kvindelige gæster bør opgive de lyse farver og de iøjnefaldende mønstre. Den hvide farve er et stærkt tabu. Hvid kan kun overvejes, hvis en dresscode “All in white” er blevet annonceret, ellers ikke. Den sorte farve anbefales heller ikke til et sommerbryllup. Vær også opmærksom på længden af ​​din kjole – det kan være gulvlængde, men ikke ekstremt kort. Vigtigst af alt skal skoene være behagelige, så du kan danse hele dagen og langt ud på natten. Et livreddende tip til alle kvinder er: “Skift sko er et must.”

De samme regler gælder for de mandlige gæster – ingen lyse farver og lyse mønstre. Maximet er: ”Bælterne og skoene skal have samme farve.” En vigtig hemmelighed bag det perfekte mandlige look ligger i valget af skjorte. Enhver, der bærer skjorter hver dag, ved, at det kan være en reel udfordring – at glide ud af bukserne, krølle lidt, ikke trække vejret … Til et bryllup om sommeren er det umuligt at have en jakke på hele bryllupsdagen, så du skal vælge skjorten skal være opmærksom. Den perfekte skjorte er lavet af stof af høj kvalitet, betragtes som et sjovt og åndbart tøj og kan også være med korte ærmer. Så du kan gøre timerne med at søge efter den perfekte skjorte kortere, lettere og mere behagelig, og stole på onlineudbydere. Du kan bære et ubegrænset udvalg af smukke skjorter www.hemdenbox.de Find.

Fra top til tå: det ideelle look til den bedste mand

Fra top til tå: det ideelle look til den bedste mand

I modsætning til de andre gæster skal brudgommens bedste mand se mere elegant ud. Dragten i høj kvalitet er faktisk et must. Når du leder efter det rigtige outfit, skal du passe på ikke at blive forvekslet med brudgommen, så smoking ikke anbefales til dig. Som bedste mand skal du vælge et jakkesæt i subtile toner, og lad det bindende slips tage sig af de farvede accenter. En god måde at fremhæve dit outfit lidt mere på er den iøjnefaldende slipseknude. De samme regler gælder for valget af skjorte som for de mandlige gæster.

Ærepigen – brudens og brudgommens gode fe

Ærepigen - brudens og brudgommens gode fe

At være tjenestepige er en særlig status, der kræver et outfit i top. Først og fremmest skal kjoletype, farve og mønster behage tjenestepigen. På den anden side har bruden også indflydelse på valget. Desuden skal du sørge for, at det outfit, du vælger, er i harmoni med brudepynten og bryllupsvisionen. For at dit look kan skille sig ud fra gæsternes, men ikke overskygge brudekjolen, skal du vise dig selv frem med overdådige smykker.

To i et partnerlook: At gå gennem verden sammen er pænere end at stå alene.

To i et partnerlook: At gå gennem verden sammen er pænere end at stå alene.

Brylluppet er en vidunderlig fejring af ubetinget kærlighed mellem to mennesker og alle – fra brudeparret til den firbenede ven – har deres egen rolle på denne særlige dag. Brudeparret er utvivlsomt dagens stjerner og ved siden af ​​dem er brudgomerne. Dit udseende og tøj er også en vigtig detalje for et vellykket bryllup, fordi de er i fokus for alles opmærksomhed. Men gæsterne skal også være smukt og elegant klædt på. På denne måde bidrager alle til det stilfulde, ensartede image og den perfekte og eventyrlige bryllupsoplevelse.

 Forlovere i gode og dårlige tider

Forlovere i gode og onde tider