belysning

Indirekte lofts- og vægbelysning: tips til de smukkeste lyseffekter

indirekte belysning loft meget moderne

Det er ofte de små detaljer, der skaber en vis stemning i rummet – de farverige pyntepuder, familiefotos i flotte rammer, de stilfulde gardiner. Og selvfølgelig belysningen også. Derfor giver vi i denne artikel dig nogle tips til indirekte loft- og vægbelysning. Nedenfor er råd om, hvordan du korrekt placerer lysene for at skabe en hyggelig og stilfuld atmosfære. Til hvilke rum er de indirekte lys velegnede, og hvor meget har du brug for? Du kan finde svarene på alle disse og andre vigtige spørgsmål i vores indlæg! Fortsæt med at læse!

Indirekte loft- og vægbelysning til en romantisk atmosfære

indirekte belysning loft og væg blå moderne

Indirekte belysning er ofte kun forbundet med LED -belysning, som i øjeblikket er særligt moderne. Men dette inkluderer også stearinlysene, som kan skabe en meget romantisk og hyggelig atmosfære i ethvert rum. Men når det kommer til indirekte belysning til lofter og vægge, er LED -lys specifikt beregnet, som kan være af forskellige typer: strimler, strimler, spots, loftskiver, billedlamper, spejllamper, striber osv. Indirekte belysning omfatter også gulvlamper og alt det der skinner med en lampeskærm, der dæmper lyset. Og til hvilke rum er denne type belysning egnet? Direkte lys er især nødvendigt, hvor præcis vision er påkrævet – i arbejdsrummet, i køkkenet, på badeværelset. I modsætning hertil skaber den indirekte belysning et blødt, varmt lys, der reflekteres på væggene. De interessante lyseffekter skaber en særlig hyggelig og smuk stemning. Derfor er denne type belysning bare perfekt til soveværelset og stuen.

Design accentbelysning

Vægbelysning moderne stue

Med et par LED -lamper kan du også sætte bestemte møbler og billeder på scenen på en cool måde. Disse accenter giver rummet en individualitet. Derudover kan indirekte belysning også udføre praktiske funktioner. Et glimrende eksempel på dette er lysene omkring spejlet på badeværelset. På vores billeder finder du yderligere ideer til en dygtig brug af LED -lysene, hvorfra du kan hente inspiration til dit eget hjem!

Indirekte lofts- og vægbelysning: Hvor mange lamper har du brug for?

LED strip badeværelse violet lys

Indirekte lofts- og vægbelysning er en stemningsfuld tilføjelse til interiøret og ser supermoderne og stilfuld ud. Men måske spekulerer du allerede på, hvor meget lys du egentlig har brug for til dette. Til direkte belysning i boligarealer har du normalt brug for mellem 300 og 400 lumen pr. Kvadratmeter. For den indirekte er mellem 100 og 200 lumen fuldstændig tilstrækkelige. Du kan levere yderligere lyskilder på de vigtige steder – for eksempel LED -stearinlys på sofabordet i stuen eller en sengelampe med en lampeskærm i soveværelset. Lad din fantasi løbe vild for at skabe en fantastisk stemning i dit hjem!

Fremhæv arkitektoniske detaljer med LED -lys: ideer og forslag

indirekte belysning loft stilfulde designideer

Som allerede nævnt reflekteres lyset med indirekte belysning fra væggene og loftet og lyset – spredt ud i rummet. En interessant idé er at skjule LED -lysene bag et vægpanel eller et nedhængt loft. Nedhængte lofter er meget moderne i dag og imponerer med deres smukke udseende – tag et kig på vores billeder for at se det selv! At fremhæve det nedhængte loft med accentbelysning ville være en vidunderlig idé! Vi anbefaler, at du gør dette til dette formål LED strips at bruge – dette er en serie LED -pærer indkapslet i et plastrør. De fås i forskellige længder og kan bruges til både små og store områder. Strimlerne leveres med et stik, der er klar til at blive sat i stikkontakten. LED -strimlerne kan endda fastgøres til vinduesrammer eller langs trapperne. Du kan også bruge den til at skabe en vidunderlig underskabsbelysning i køkkenet eller bag spejlskabet i badeværelset. Derudover findes lysene i forskellige designs, former og farver.

indirekte belysning loft dejlig atmosfære

Accent væggrå LED -strips

LED -belysning til en moderne stue

Spis-i køkken indirekte lys spiseplads

minimalistisk stue elegant accentbelysning fjernsyn

indirekte belysning loft og væg køkken moderne

Soveværelse i hvide LED strips

Soveværelse loft indirekte lys romantisk

åben stue smukke lamper

Design LED -strips til accentbelysning

blå LED lys loft cool look

indirekte belysning loft stue seje LED strips

indirekte belysning loft for en hyggelig atmosfære

indirekte belysning loft stilfuldt look

indirekte belysning loft soveværelse romantisk

Sådan monteres LED -lamper

indirekte lys tekøkken

Moderne indirekte LED -lys

stilfuld stue blå sofa led strip

Stue lysekrone LED stearinlys

indirekte belysning loft stue i hvidt

indirekte belysning loft og væg originale ideer

Luksus stue loft design originale indirekte belysning

indirekte belysning loft accent lys blå LED strimler

indirekte belysning loft køkken ideer og forslag

Indirekte lofts- og vægbelysning for en kølig atmosfære

moderne nedhængt loft med LED -lys

luksus stue med lang sofa

Indirekte belysning skaber kølige accenter på loftet

indirekte belysning loft moderne åben stue

nedhængt loft accent LED lys