Бебешка стая

Масата за преобличане – съвети и идеи за проектиране на зоната за промяна

Проектиране на маса за промяна на зоната бебешка стая

Променящата се област – съвети и идеи за практическа настройка

Когато семейството ви е на път да се разрасне, трябва да се направят всички подготовки за новодошлия. Това разбира се включва обзавеждането на бебешката или детската стая. Зоната за преобличане е незаменим елемент, за да се даде на най -малките необходимото внимание и грижа.

За да може мебелът да улесни ежедневието, той трябва да отговаря на множество изисквания. Събрахме няколко съвета и идеи за вас, така че в крайна сметка да се възползвате от практична мебел, включително аксесоари

Маса за преобличане в бебешката стая

новите зони за преобличане на бебета създават полезни съвети за преобличане на маси

Вариантите

Когато става въпрос за смяна на мебели, можете да се спрете на различни варианти. Има някои различия по отношение на изискванията за пространство, предимства и функционалност. Обяснихме моделите на този етап, за да ви дадем преглед:

 1. Класическа маса за повиване: Конвенционалната маса за преобличане е стабилна тоалетка, предназначена за преобличане на бебета и малки деца по отношение на поддръжката и оформлението. Рафтът е особено широк и дълбок, така че предлага много място. Освен това навсякъде по чинията има ограничения, така че потомството да не падне. Под повърхността масите за преобличане се характеризират със затворени фронтове. Обикновено там има чекмеджета или врати на шкафове. Предимството на тази мебел е, че тя все още може да се използва като такава след фазата на навиване, но може да се използва за друга цел.
 2. Стенна маса за преобличане: За разлика от скрина, това не е плътна мебел, а плоча, подобна на маса, която е монтирана на стената, но може да се сгъне. Масите за сменяне на стени се препоръчват за малки помещения с тесни условия.
 3. Маса за преобличане: Масата за преобличане се различава по това, че мебелите предлагат отворено място за съхранение. Масата за преобличане обикновено е по -малка и по -малко обемиста от масите за преобличане. Въпреки всичко, на повърхността на масата има достатъчно място за наличните опори. Всеки, който трябва да се грижи за две деца в една стая или използва съответната детска стая за други цели, трябва да използва маси за преобличане на колела. Можете да намерите оригинални дизайни, например, на адрес http://www.kinderwagen.com/ view, онлайн магазин за колички, детски принадлежности и др. Предимството на гъвкавите масички за преобличане е възможността да го премествате из апартамента по всяко време. Идеално, ако например едно дете спи, а другото трябва да се смени. В такива ситуации можете просто да преместите пелената в друга стая, без да се налага да се отказвате от аксесоари или функционалност. С мобилните сменящи се мебели всичко е винаги с вас.
 4. Смяна на дъската: Сменящата се дъска, плоска дъска с подплата и защита от падане, предлага максимална гъвкавост. Може да се постави върху перални машини, скринове, бебешки легла, маси и много други повърхности. Евтина алтернатива. Идеален и за малки апартаменти или ако няма място за допълнително обзавеждане.
 5. Смяна на рафт: Тук цялото пространство за съхранение е проектирано да бъде отворено. Всичко е лесно достъпно, което е полезно при смяна на памперси. В крайна сметка често само едната ръка остава свободна. Тъй като сменящите се рафтове обикновено са по -тесни от много скринове, сменящите се рафтове се използват за увиване отстрани.

Промяна на дизайна на масата Съвети за промяна на зоната бебешка стая

Полезни аксесоари

Без аксесоари комфортът при смяна на мебели е ограничен. Най-важният прибор за бебета и малки деца, за да се чувстват комфортно, докато сменят памперси, е добре подплатен Подложка за смяна. Когато купувате, потърсете подвижни и миещи се капаци. Едно лампа с приятни условия на осветление не трябва да липсва на масата за преобличане. Ако предпочитате лампи с топъл бял светъл цвят, те създават приятна светлина. Но не трябва да става твърде светло, за да може потомството ви да заспи отново през нощта. Лампата, която може да се регулира, позволява светлинните условия да бъдат адаптирани към времето на деня.

За да предотвратите замръзване на потомството, можете да поставите едно над масата за преобличане нагряваща лампа прикачете. 23 ° C е насока за бебета. За да се предотврати прегряване, трябва да има поне един метър между подложката за смяна и нагревателната лампа. Трябва да се поддържа и безопасно разстояние от тавана и страничните стени. Докато разстоянието от около 40 сантиметра е оптимално отгоре, около 20 сантиметра са достатъчни за страничната стена. Срещу скуката Мобилни телефонипрепоръчително. Те просто са окачени над масата за преобличане, за да отвлекат вниманието на малките малко.

зона за промяна на дизайна полезни съвети за смяна на маса бебешка стая

Контролен списък за по -голяма сигурност

В заключение бихме искали да посочим няколко Аспекти на сигурността които са от решаващо значение при създаването на зона за навиване:

 • Опаковъчните мебели трябва да бъдат тествани по GS
 • Други печати за одобрение трябва да доказват, че не съдържат вредни вещества (напр. “Синият ангел” или “natureplus“)
 • Боите трябва да са устойчиви на слюнка
 • Достатъчна защита срещу падане
 • За гъвкави мебели с колела са за предпочитане модели със спирачки
 • Остри, остри или по друг начин рисковани предмети или материали трябва да бъдат отстранени от опаковъчната зона

проектирайте зоната за преобличане полезни съвети маса за преобличане в бебешката стая

Източници на изображения:

Изображение 1: www.pixabay.com / lavaki

Изображение 2: www.pixabay.com / PublicDomainPictures

Изображение 3: www.pixabay.com / dinhnguyenungdung0

Изображение 4: www.pixabay.com / Ben_Kerckx