баня

Изберете подходящ цвят на плочките или го нарисувайте сами!

идеи за плочки за баня боя за плочки боя

Цветът на плочките – значение и практически съвети

Също така, бъдете един от онези хора, които биха могли да имат безсънни нощи, ако не знаят точно за какво Цвят на плочките Трябва ли да изберете? Ако е така, тогава искаме да ви бъдем полезни. Ето няколко страхотни идеи за сянка, както и инструкции как всяка ще повлияе на атмосферата във вашия дом.

Сега, след като преминахме през препоръчаните цветове на плочките, ще се заемем и с темата за боядисване на плочки.

Цвят на плочката син

плочки цвят баня идеи за плочки примери за баня

Цветът на плочките, който ще бъде обсъден днес, е син. Водата, морето, небето са асоциациите, които всеки свързва със синьото. Не е лошо, ако тези елементи наистина си дойдат на мястото в околната среда или по друг начин се появяват като тема в дома. Но дори във всеки случай, поради несъзнаваното въображение на тези образи, това засенчване се използва.

Сини мозаечни плочки

примери за баня плочки за баня идеи за плочки за баня

Също така е нещо добро. Защото на практика не бихте могли да сбъркате със синьото. Това е класически избор, който никога не излиза от мода. Тази година трябва да комбинирате със зелено като акценти или в друга форма, за да изглеждате много модерно.

 Цвят на плочката червен

идеи за плочки за баня примери за цвят на плочки за баня

Този нюанс е изпълнен с енергия, много ярък и подчертава индивидуалността по много ярък начин. В същото време този цвят на плочките ще бъде ефективен и ще ви даде много настроение и нова сила. Когато става въпрос за декорация и текстилни нюанси, би трябвало да сте по -внимателни. Има няколко цвята, които изглеждат добре с него.

Цвят на плочката зелен

идеи за плочки за баня примери за цвят на плочки

Ако се стремите към мир и връзка с природата, тогава трябва да изберете цвета на плочките в зелено. Така ще постигнете желания ефект. Можете също така да нарисувате неутрален цвят със зелен лак за плочки, за да добавите леки нюанси от това естество. Това също е един от малкото варианти, в които можете да бъдете оригинални и да сте в безопасност едновременно.

Зеленото може да се използва и за подправяне на декоративни камъни или може би за обновяване на класически мебели от тъмно дърво.

Цвят на плочки бежов

примери за баня идеи за плочки за баня цвят на плочките

Бежовото е хит сред неутралните цветове у дома. Той също е много актуален и предлага разнообразие от различни възможни комбинации. Ако боядисвате, лакирате или купувате плочките в този нюанс, имате и друго предимство: следите от варовик няма да се виждат толкова. Обратното в това отношение е представено от червеното засенчване.

Цвят на плочката жълт

плочки боя плочки цвят баня идеи за плочки

Можете да боядисате бели плочки в жълто на определени места.

Ето как се правеше тук. Независимо дали следвате този пример или просто правите всичко в жълто, ще постигнете закачлив и много забавен ефект. Фризовете с цветни мотиви също вървят чудесно с такива бани. Можете да постигнете по -мек външен вид, като използвате пастелни нюанси.

Боядисвайте плочки в черно и бяло

идеи за плочки за бяла плочка цвят идеи за баня

Можете да приложите тези цветове на плочки готови. Но можете просто да си купите бели плочки и след това да ги боядисате. Във всеки случай, ако сте избрали тази класика, в никакъв случай не грешите. Това решение е прекрасна идея, особено с минималистичен или много модерен до футуристичен дизайн в къщата.

Цвят на плочката лилаво – женствен избор

идеи за плочки за баня плочки бои примери за баня цвят на плочки

Виолетовото е женствено и също модерно в момента. Лавандуловите, розовите и други такива типични дамски нюанси също са много актуални в момента. В същото време изглеждате оригинално и елегантно.

Съвети за боядисване и боядисване на плочки

идеи за плочки за баня примери за баня боя за плочки цвят

Като правило на пазара има много универсални цветове за плочки, които могат да се използват за лесно и успешно трансформиране на външния вид на тази стая. Независимо от това, първо трябва да изпробвате избраните смеси на по -малка площ. Едва след това те трябва да се нанасят върху цялата повърхност.

Материалите, които са необходими за боядисване на плочки, са следните: прах за пране (не на сапунена основа), денатуриран алкохол, хартиена лента, боя за емайлирани повърхности, пластмасова пяна или пластмасови плочи, четки за коса, стреч фолио, чисти кърпи от гладка тъкан.

Ето как го правите

бои за плочки примери за баня идеи за плочки за баня цвят на плочки

Първо почистете плочките и ги оставете да изсъхнат много добре. Отстранете остатъците с денатуриран алкохол. С помощта на хартиена лента трябва да маркирате областта, която след това ще нарисувате. Поставете цветове в чинията. Когато боядисвате и лакирате плочки, трябва да работите между един и 1,5 квадратни метра наведнъж.

Идея да рисувате сами

идеи за плочки за баня плочки боя плочки боя плочки боя

Внимателно, но бързо трябва да поставите стреч фолиото върху него. Натиснете с две ръце. Сега премахнете стреч фолиото. Сега можете да направите нещо, за да увеличите ефекта още повече. Можете просто да повторите цялата работа с фолиото отново.

Свеж дизайн на банята

примери за баня баня идеи за баня цвят на плочки

Повторете процеса в останалата част от плочката, която ще бъде боядисана. Можете да ги почистите най -рано за три седмици.

Е, как изглежда? Купувате ли нови плочки или боядисвате старите? Може би просто искате боядисване, което носи мек нюанс или напълно нов нюанс с него? Какъвто и да е случаят, желаем ви успех и много наслада!

Енергични червени плочки

примери за цвят на плочки баня идеи за плочки за баня

Светлите плочки са подходящи за малки бани

идеи за плочки за баня плочки цвят плочки боядисване

Зелени плочки за средиземноморски вид

плочки цвят баня идеи за плочки лак за плочки

   Обичайте на открито?

примери за баня идеи за плочки бели плочки цвят на плочки