Балконна маса

Балконни мебели за оформяне на вътрешно-външно пространство

балконски мебели на закрито на открито дърво балкон мивка бар броячи столове прозорец

Балконни мебели за оформяне на вътрешно-външно пространство

Как намирате забавлението на балкона си? На всички ни харесва това, и аз така мисля. Ако и вие обичате да говорите навън, тогава преходът към външната зона със сигурност е от голямо значение за вас.

Понякога просто няма място за допълнителна врата или допълнителен прозорец.

Или поне не можете да го направите без да демонтирате някои ценни кухненски шкафове или рафтове.

Ако се справяте с тази дилема и имате късмета да имате прозорец, който гледа към вашата зона за забавление, тогава определено трябва да помислите за създаване на зона за обслужване на границата. Това е чудесен начин да предадете напитки и храна, да поставите най -малките за малки закуски и, което е много важно – да даде възможност за бързо подреждане.

Гранитният плот тук е безпроблемно разширение от кухнята към вътрешния двор. В резултат на това имате станция, която ви кани да се преместите вътре за лека закуска или хранене. Топлите нюанси на дърво от панела тук съвпадат перфектно с топлите нюанси на дървената облицовка тук.

Гранитният плот тук е безпроблемно разширение от кухнята към вътрешния двор

балконски мебели на закрито на открито дървена балконска мивка

Въпреки че стаята се чувства просторна, отворът на прозореца е достатъчно малък, че просто, сгъваемо решение е напълно достатъчно. За да закрепят прозореца, архитектите и строителите пробиха дискретни дупки в гранита. По този начин прозорецът е защитен, когато е затворен.

Комбинацията от арки помага много при изолирането на помещението.

Тази проста и практична лента се закрепва директно към долната рамка на прозореца. Според мен това е идеалното решение за къща от 1950 -те години. Също толкова простите столове, които бяха прикрепени към плота, са здрави и практични и въпреки това все още достатъчно малки, за да се прибират под тавана.

Перфектното решение за къща от 50 -те години

балконски мебели на закрито на открито брояч балкон табуретка прозорец

Изветрените тонове във външността на тази къща играят чудесно заедно с външната облицовка на къщата и бетонната повърхност вътре. Съвпадащите конзоли под стрехата и бара помагат да се направи един вид. Дори тапицерията на прозореца на акордеона е много добре вписана там.

И двете – външната и вътрешната повърхности са проектирани да изглеждат възможно най -изравнени. Релсата на прозореца на хармониката е нулирана. Те бяха разположени под нивото на работната повърхност на кухнята, така че да не се натъкне на движението.

Външната и вътрешната повърхност са проектирани да изглеждат възможно най -изравнени

Балконни мебели на закрито на открито Холцхохер прозорец за балкон

Имате покрита тераса и широки отвори по прозорците. Има много опции за дизайна на бара.В този случай прозорците са отстрани на мивката, а не по дължината й. Така че можете да погледнете в кухнята и да не видите веднага мръсните чинии.

Имате много възможности за дизайна на бара

балконски мебели на закрито на открито дърво балкон мивка бар броячи столове прозорец

Можете да позиционирате гишетата настрани и така хората да седят далеч от потока на движение. Не се нуждаете от много място, за да постигнете контра ефекта. Този малък плот улеснява всеки да стигне до чипса, соса и напитките. Това със сигурност е голяма помощ за хората тук след дълъг ден сърф. Имаме работа с малка площ, но това е напълно достатъчно за релаксация. Освен това ще задържите хората да се връщат от плажа навън и ще избегнете влаченето на пясък.

Не се нуждаете от много място, за да постигнете контра ефекта

Балконни мебели отвътре от дърво малък балконски перваз на прозореца

Повечето плотове са проектирани с акордеон и сгъваеми прозорци. В този случай нямате достатъчно място. Но стандартните прозорци с двете крила също работят много добре. И в трите случая имате предимството, че те почти не остават незабелязани и никой няма да се изправи срещу това, защото са пренебрегнати.

Типичните двукрили прозорци също работят много добре

балконски мебели на закрито на открито дървен балкон дървен бар прозорец прозорец

Прозорците с крила са друг прекрасен вариант за малки отвори. От съображения за сигурност е най -добре да изберете такъв, който да се отваря напълно и чиито крила, като това, могат да бъдат намерени на стената.

В предпоследното изображение на статията виждаме нещо съвсем различно. Тук имаме работа с прозорец в гаражен стил. Той се отваря изцяло навън, като се маха от пътя и служи като част от забавлението. Работи особено добре с широки отвори, с които крилото и двойните прозорци не вървят добре.

Прозорци в гаражен стил

балконски мебели на закрито на открито дървен балкон табуретка от ратан

Заобленият дизайн гарантира заоблена повърхност, а меките ръбове намаляват риска от нараняване. На пръв поглед еднаква плоча всъщност се състои от две части. Тънкият слой силикон избягва пренасянето на абсорбираната студ във вътрешността.

Тук имате решение за хора, които имат възможност да отворят цялата стена! Защо не??

Имате възможност да отворите цялата стена?

Балконни мебели на закрито на открито дърво балкон стъклени врати изглед към морето