Balkonbord

Altanmøbler til opsætning af et indendørs-udendørs område

altan møbler indendørs udendørs træ altan vask bar counter stole vindue

Altanmøbler til opsætning af et indendørs-udendørs område

Hvordan finder du underholdningen på din altan? Det kan vi alle lide, det synes jeg også. Hvis du også kan lide at tale udenfor, så er overgangen til det ydre område bestemt af stor betydning for dig.

Nogle gange er der simpelthen ikke plads til en ekstra dør eller et ekstra vindue.

Eller i det mindste kan du ikke gøre det uden at demontere nogle værdifulde køkkenskabe eller hylder.

Hvis du har at gøre med dette dilemma, og du er så heldig at have et vindue, der vender ud mod dit underholdningsområde, bør du helt sikkert overveje at oprette et serviceområde på grænsen. Dette er en vidunderlig måde at aflevere drikkevarer og mad på, at placere de små til små snacks og, hvad der er meget vigtigt – for at muliggøre hurtig oprydning.

Granitbordpladen her er en problemfri forlængelse fra køkkenet mod terrassen. Som følge heraf har du en station, der inviterer dig til at flytte indenfor til en snack eller et måltid. De varme nuancer af træet fra panelet her matcher perfekt de varme nuancer i træsorten her.

Granitbordpladen her er en problemfri forlængelse fra køkkenet mod terrassen

altanmøbler indendørs udendørs træ altanvaske

Selvom rummet føles rummeligt, er vinduesåbningen lille nok til, at en enkel, foldelig løsning er helt tilstrækkelig. For at sikre vinduet borede arkitekter og bygherrer diskrete huller i granitten. Sådan er vinduet blevet gjort sikkert, når det er lukket.

Kombinationen af ​​buer hjælper meget med at isolere rummet.

Denne enkle og praktiske stang fastgøres direkte til vinduets nederste ramme. Det er efter min mening den perfekte løsning til et hus fra 1950’erne. De lige så enkle stole, der var fastgjort til disken, er robuste og praktiske og alligevel stadig små nok til at blive stuvet under loftet.

Den perfekte løsning til et hus fra 50’erne

altan møbler indendørs udendørs tæller balkon taburet vindue

De forvitrede toner i ydersiden af ​​dette hus spiller vidunderligt sammen med husets udvendige panel og betonoverfladen indeni. Matchende konsoller under tagskægget og stangen er med til at gøre udseendet ensartet. Selv trim på harmonika vinduet er meget godt indskrevet der.

Begge – de ydre og indvendige overflader er designet til at virke så flush som muligt. Harmonikavindens skinne er blevet nulstillet. De var placeret under niveauet på køkkenets arbejdsflade, så den ikke støder på bevægelsen.

De ydre og indvendige overflader er designet til at fremstå så flush som muligt

Altanmøbler indendørs udendørs Holzhocher altanvindue

Du har en overdækket terrasse og brede skår på vinduerne. Der er mange muligheder for design af baren. I dette tilfælde er vinduerne på siden af ​​vasken og ikke længden på den. Så du kan kigge ind i køkkenet og ikke umiddelbart se det beskidte fad.

Du har mange muligheder for design af baren

altan møbler indendørs udendørs træ altan vask bar counter stole vindue

Du kan placere tællerne sidelæns, så folk sidder væk fra bevægelsesstrømmen. Du behøver ikke meget plads for at opnå kontraeffekten. Denne lille tæller gør det let for alle at nå chips, sauce og drikkevarer. Dette er bestemt en stor hjælp for folkene her efter en lang dag med surfing. Vi har at gøre med et lille område, men dette er helt tilstrækkeligt til afslapning. Du vil også lade folk komme tilbage fra stranden udenfor og undgå at trække i sand.

Du behøver ikke meget plads for at opnå kontraeffekten

Altanmøbler indvendigt udvendigt træ lille altanvindueskarm

De fleste tællere er designet med harmonika og foldevinduer. I dette tilfælde har du ikke nok plads. Men standardvinduerne med de to vinger fungerer også meget godt. I alle tre tilfælde har du den fordel, at de næsten ikke går ubemærket hen, og ingen vil støde på det, fordi de overses.

De typiske tofløjede vinduer fungerer også meget godt

altanmøbler indendørs udendørs træ altan træ barstol vindue

Karmvinduerne er en anden vidunderlig mulighed for små åbninger. Af sikkerhedsmæssige årsager er det bedst at vælge en, der åbner helt, og hvis vinger ligesom denne kan findes på væggen.

I artiklens næstsidste billede ser vi noget helt andet. Vi har at gøre med et vindue i garagestil her. Det åbner helt udefra, kommer af vejen og fungerer som et stykke underholdning. Det fungerer især godt med brede åbninger, som karm og dobbeltvinduer ikke passer godt til.

Vinduer i garagestil

altanmøbler indendørs udendørs træ altan rattan skammel

Det afrundede design sikrer en afrundet overflade, og de bløde kanter reducerer risikoen for skader. Den tilsyneladende ensartede tallerken består faktisk af to stykker. Det tynde lag silikone undgår overførsel af absorberet kulde til det indre.

Her har du en løsning til folk, der har mulighed for at åbne hele væggen! Hvorfor ikke??

Har mulighed for at åbne hele væggen?

Altanmøbler indendørs udendørs træ altan glasdøre havudsigt