badeværelse

Rengøring af brusekabinen: de bedste tips til et rent badeværelse!

Rengøring af brusekabinen med hjemmemekanismer

Vil du gerne have, at dit badeværelse bliver en ægte oase af velvære og skinner med renlighed? Så er du lige her! I dette indlæg viser vi dig, hvordan du rengør brusekabinen korrekt. Med vores spidser har snavs, kalk og skimmelsvamp simpelthen ingen chance! Nedenfor viser vi dig også, hvilke hjemmemediciner du kan bruge til at rengøre brusekabinen. Fortsæt med at læse!

Brug miljøvenlige hjemmemediciner i stedet for hårde kemikalier

Badeværelsesrenseklude vaskemiddel

Hvis du rengør brusekabinen regelmæssigt, kan du spare dig selv de hårde rengøringsmidler til glasset, fliserne og armaturerne. Børst brusebadet hver eller hver anden uge, og du ville få et strålende resultat med en lille indsats! I dette tilfælde kan du også bruge milde, hjemmelavede rengøringsmidler, der også er miljøvenlige. Hvis du tørrer brusekabinen af ​​umiddelbart efter brusebad, vil der være færre kalk- og vandpletter på væggene. Til dette formål kan der bruges en blød klud eller brusebad. Træk denne bane for bane op og ned efter du har bruset. Dette vil spare dig for en masse arbejde! Derudover er brusebadet ikke kun egnet til brusekabinen, men også til badeværelsets fliser.

Rengøring af brusekabinen: brug lotuseffekten

Badeværelsesfliser ren svamp

En smart idé til rengøring af badeværelser er at bruge lotuseffekten. Dette er navnet på den effekt, hvor vandet lettere ruller af væggene, og sæberesterne er mindre tilbøjelige til at bygge op. For at opnå denne effekt kan du fx gnide overfladerne af glas og plast med lidt bilpolering. En halv kartoffel kan også gøre underværker! Og hvis du installerer et nyt brusebad, anbefaler vi, at du vælger overflader af selvrensende glas.

Rengør brusekabinen med citron og eddike

Rens med hjemmemedicin eddike citron

Og når det kommer til rengøringsmidler til badeværelset og brusekabinen – findes der en lang række rengøringsmidler på markedet, der kan bruges. Men mange af dem er aggressive og indeholder mange kemikalier. Så hvis du er miljøbevidst, anbefaler vi at bruge hjemmemedicin. Citronsyre og eddike er for eksempel meget effektive mod kalk på badeværelset. Du kan helt fjerne kalkpletter fra glas og beslag. Eddike og citron kan angribe plastoverflader, så du bør bruge dem forsigtigt eller blandet med vand. For genstridige pletter, lad syren sidde i ca. 20 minutter, inden du skrubber med en svamp. Tør derefter overfladen af ​​med en ren, blød klud.

Fjern kalkpletter

Rengøring af brusekabinen nyttige tips

Til særligt genstridige pletter kan du også bruge eddikeessens, som er mere aggressiv. Bland dette med lidt vand, og brug det til at rengøre fliser og glasoverflader. Du skal dog være meget forsigtig, når du rengør fuger eller naturstenfliser af marmor eller granit. Syren kan gøre fugerne porøse og naturstenfliserne matte, fordi de indeholder kalk. I dette tilfælde er det bedre at bruge natron med vand, fordi bagepulver er basisk. Bland 3 dele vand med 1 del natron og gnid ind i fugemassen. Efter 30 minutter kan du tørre blandingen af ​​eller skylle med vand.

Rengøring af skimmelsvamp med alkohol

Vælg brusekabine til vaskemiddel

De sorte skimmelpletter i brusekabinen kan meget let fjernes med alkohol. Du kan også bruge eddike mod skimmelsvamp, men dette kan angribe silikonsamlingerne. Køb 70 procent alkohol fra apoteket, brug det på de mugne områder, og lad det stå i cirka en halv time. Derefter skal du bare tørre det af med en klud, og du er færdig!

Køb damprensere til brusekabinen

Rengøring af brusekabinen med en damprenser

Damprenseren er en meget praktisk ting til rengøring af brusekabinen og badeværelset. Med denne praktiske enhed kan du rengøre badeværelset med lille indsats. Den varme damp løsner let genstridig snavs og giver dig mulighed for at rengøre leddene særligt dybt. Det har også en antibakteriel virkning og indeholder ikke kemikalier som traditionelle badeværelsesrensere. Miljøvenlig og super effektiv!

Og når du får de tilstoppede afløb feri, kan du her Erfarne!

Brusekabine rengøring glasdør

gør badeværelset rent

Rens leddene med bagepulver

Sådan rengøres fliser og fugemasse

Rengør fliser med citronsyre

stilfuldt badeværelse minimalistisk

Bad til fjernelse af kalk

Brusebassin dræner vand i bruseniche

Rengør glasoverflader med en svamp

Grout rent badeværelse

Tips til et rent badeværelse

ren forseglet brusekabine

Moderne brusekabine i glas

Rengør brusekablets skydedør med en klud

Rengøring af brusekabinen i glas

Rengøringsmiddel til rengøring af badeværelsesfliser

Brusekabine tør, blød klud

Rengøring af spabadet

moderne bruseniche med hydromassagefunktion

Tips til rengøring af bruseniche i plast

Brusekabine glas stilfuldt

Rengøring af brusebadhjælpemidler

moderne badeværelse hvidt

Rengøring af brusebadets hjemmemedicin

Rengøring af badeværelser nyttige tips

Rengøring af badekarret