badeværelse

Komfortabelt badeværelsesmøbler til store værelser

Komfortabelt badeværelsesmøbler til store værelser

De fleste af os har et lille badeværelse derhjemme og vil gerne forstørre det visuelt. Men det modsatte – at oprette et lille badeværelse – er også et vigtigt spørgsmål. Store lejligheder og værelser føles normalt ubehagelige. Derfor giver designere særlige tips og tricks til deres mere komfortable møbler.

Vi opsummerer gerne de vigtigste designideer til store badeværelser for dig.

Fragmenteret og afbalanceret

Til små værelser anbefaler vi åbne opholdsplaner og et problemfrit udseende. Det modsatte gælder for et stort badeværelse eller værelse. Opdel anlægget i forskellige zoner. I de fleste tilfælde bør du gøre dette lodret såvel som vandret.

Balance er vigtig for denne type rum

badeværelsesmøbler

Der er forskellige metoder, som en sådan opdeling kan foretages med. For det første kan du gøre nogle områder gennem gennemsigtige eller uigennemsigtige vægskabe. Hvis du ikke vil justere gangfladen, kan du visuelt opdele badeværelset med vægbeklædning. Vælg forskellige farver, materialer, teksturer.

Selvfølgelig, hvis du fragmenterer badeværelset, skal du også huske på balancen. De iøjnefaldende og vigtige elementer, accentvægge og tilbehør bør fordeles jævnt eller efter et klart genkendeligt ordensprincip. Overvej også spørgsmålet om sikkerhed. På badeværelset skal du være i stand til at bevæge dig frit og kunne se alt normalt takket være god belysning. Sådan undgår du ulykker.

Belysningskonceptet er særligt vigtigt for det samlede billede

belysning på badeværelset

Gør badeværelsesdesign til en oplevelse

Det store badeværelsesfacilitet har også mange fordele. I dette kan du gøre dit ophold til en oplevelse. Du har plads til planter eller interessante tredimensionelle vægdekorationer. Måske kan du også inkorporere statuer eller anden form for kunst. Du kan også integrere opbevaringsplads i badeværelset, hvor du kan opbevare noget af din kosmetik. Der er også mange ekstramateriale, der kan gøre dit badeværelse til en spa. Hvis du har pladsen, hvorfor så ikke bringe den ind? Investering i afslapning og afslapning er altid en god beslutning.

Afslapning og kreativitet i ét

træmaterialer og teksturer

Den rigtige størrelse badeværelsesmøbler

Den ubehagelige indretning af et stort badeværelse kan også skyldes, at du begik en fejl ved valg af møbler. Det ville være meget dårligt at vælge de forkerte dimensioner til badeværelsesmøblerne. Det er vigtigt, at disse er tilpasset størrelsen på dit badeværelse. De skal passe godt der både lodret og vandret.

Vær opmærksom på badeværelsesmøblernes størrelse

badeværelsesmøbler i den rigtige størrelse

Hjemligt indrettede elementer

Hygge er lig med komfort. Af denne grund bliver det i stigende grad integreret i badeværelsesmøbler. I dette tilfælde kan du opnå dette ved at bruge badeværelsesmøbler lavet af hyggelige, fugtbestandige materialer. En anden mulighed er vægbeklædningen med træ eller andre teksturer, som du også ville bruge i stuen eller andre steder. Sørg for, at du har brug for en særlig og normalt regelmæssig overfladebehandling mod fugt.

Badeværelsesmøbler lavet af materialer af høj kvalitet

tilbehør på badeværelset

Lys, lys, mere lys… .. på badeværelset!

Belysningen kan give følelsen af ​​fylde og hygge på en meget behagelig måde. Dette er den perfekte strategi for dem af jer, der ikke kan lide at opgive den rummelige badeværelsesplads. Her er et sådant eksempel: Brug luksuriøse materialer til finishene, fordel VVS og badekar jævnt fra hinanden. Fordel flere lys af samme type på loftet og på gulvet. Vær opmærksom på din sikkerhed med den anden. Enhver kontakt med fugt og din krop skal undgås på grund af ulykker og forbrændinger.

Du kan også bruge et LED -belysningskoncept som belysning

led belysning i belysningskonceptet

Et badeværelse indrettet på denne måde ville være den perfekte atmosfære for ren afslapning og pleje af din krop og dit helbred.

Hvis du holder dig til de designertip, der lige er beskrevet, behøver du ikke bekymre dig om den ledige plads i badeværelsesmøblerne. Samlet set vil rummet virke hyggeligt og indbydende. Badeværelset vil også fremstå mere integreret i sammenhæng med hele lejligheden.

Beslut, hvor meget lys der er brug for på badeværelset

belysningskoncept på badeværelse

Træstrukturer ser meget stilfulde ud

badeværelsesmøbler i den rigtige størrelse

Du bør helt sikkert holde øje med badeværelsets glasindretning

gennemsigtige vægge badeværelse

Badeværelsets naturlige udseende er afslappende

træmøbler til badeværelser

Træstrukturer og andre trædetaljer er særligt aktuelle

træmøbler indretningselementer

Størrelsen på møblerne skal være i overensstemmelse med designet

møbler matchende størrelse

Kreative lysekroner på badeværelset

passende belysning som design