badeværelse

Et problemfrit badeværelse giver din lejlighed prikken over i’et!

Her finder du ideer til et problemfrit badeværelse

Det sømløse badeværelsesdesign giver et moderne badeværelse prikken over i’et. I dag er badeværelset ikke bare et funktionelt, men et opholdsrum, der er dekoreret med billeder, planter, tæpper og stearinlys. Den smukke dekoration skaber en feel-good atmosfære. Hvis du planlægger at renovere dit badeværelse, skal du huske på, at fugemassen på badeværelset vil gøre det svært for dig at rengøre det. Sidst men ikke mindst tilbyder marmorgipset på badeværelset en blød fornemmelse, der kan passe enhver smag. Glem den gamle vægbeklædning med fliser og frygtelig fugemasse på badeværelset. Tiden er inde til at nyde et stilfuldt og tiltalende sømløst badeværelse.

Hvorfor ville det være bedre at have et problemfrit badeværelse end et flisebadeværelse??

Ideer til ekstraordinært design til et problemfrit badeværelse

Der er mange fortalere for den opfattelse, at badeværelsesdesign med fliser stadig er at foretrække. I dag opdager man, at fliser ikke er absolut nødvendige vægbeklædning af badeværelset. Hvis du læser følgende fordele, som er klart indlysende, vælger du også et problemfrit badeværelse. For det første skaber et badeværelse uden fliser et stilfuldt, harmonisk og rummeligt udseende med marmorgips og porcelæn stentøj. For det andet gør en sømløs væg- og gulvoverflade det lettere at rengøre badeværelset, for uden fliser kan der ikke dannes skimmelsvamp i fugerne. Så du kan nyde den eksklusive dekoration af dit sømløse badeværelse uden en mørk misfarvning af leddene, der forstyrrer dine øjne. Vi viser dig nogle ideer til sømløse badeværelser, der tilføjer grænseløs skønhed til dit hjem.

Oftest stillede spørgsmål

Marmorgipset er perfekt til et problemfrit badeværelse!

Inden vi går videre til problemfrie badeværelsesideer, er det vigtigt at tage fat på de hyppigst stillede spørgsmål. De er angivet nedenfor.

Hvem kan give mig en garanti for, at dette vægbeklædning er vandtæt??

De specialister, der beskæftiger sig med sømløse overflader, kan garantere, at din marmorgipsbeklædning er vandtæt. Desuden forsegles overfladerne i brusebad og våde områder tre gange med en lak.

Der er forskelle i omkostninger?

Der er ikke noget klart svar på dette spørgsmål. Det afhænger af, at der er forskellige typer fliser – nogle fliser koster € 8 / m², andre koster € 250 / m². I princippet er prisen på den sømløse overflade højere end prisen på standardfliser. Det skyldes, at marmorgipset for eksempel er et materiale af højere kvalitet blandt gipsvarianterne end fliserne. Prisen for en specialist i sømløse overflader er også højere end prisen på fliselæggeren. Fordi hver kvadratmeter af væggene er omarbejdet mindst 7 gange, så resultatet er en stilfuld engang.

Kan der opstå risici ved de sømløse overflader i badeværelset??

Hvis de nødvendige forholdsregler tages, undgås alle risici praktisk talt. Denne usikkerhed skyldes, at denne vægbeklædning ikke garanterer mod oversvømmelse eller brand. Men fliserne kan heller ikke give denne garanti.

Åndbar vægbeklædning på badeværelset

Et badeværelse uden fliser ser pænere ud end et badeværelse med vægfliser

Dette badeværelsesdesign kan karakteriseres med en “Terrastone” farve. Dette gips er lavet af naturlige materialer, der er bundet sammen med harpiks. Stengipset passer særligt godt til en vægbeklædning på badeværelset på grund af dets fugtindhold og åndbarhed. Dette gips krydrer det moderne look på dit badeværelse.

Problemfri vægge i badeværelset takket være Tadelakt

Lavere badeværelsesrenoveringsomkostninger - hvordan gør du det?

Kalkgipset har sin oprindelse i Marokko. Denne trendy gips påføres i flere lag. Normalt behandles dette vægbeklædning med olivenoliesæbe. Denne blanke overflade er rettet mod fans af marmor. Vægbeklædningen i kalkpuds forstørrer badeværelset gennem optisk illusion på grund af dets glans.

 

Sort er altid inde!

Vægbeklædning badeværelse i sort

Hvis du vil have dit badeværelse til at være et blikfang, skal du gå efter den sorte farve. For at skabe et sømløst badeværelse i sort derhjemme, skal du vælge syntetisk harpiks. Syntetisk harpiks sikrer vandtæthed og letter rengøringsprocessen.

Ideer til et nyt badeværelse uden fliser

Kan du lide tanken om et problemfrit badeværelse? Vent ikke et sekund og giv dit badeværelse et unikt præg! Tag et kig på vores fotogalleri og bliv inspireret! Et brusebad uden fliser Føler du den stemning, som kun et problemfrit badeværelse kan bringe? Brusebad uden fliser? - Renover dit badeværelse uden fliser! Badeværelset i mine drømme er problemfrit! Vil du renovere badeværelset? Find masser af gode ideer her! Kun et sømløst badeværelse kan give dig en ekstraordinær følelse! Flisebelægningsomkostningerne er lave, men resultatet er ikke nok. Løsningen - et problemfrit badeværelse! Badeværelset uden fliser ser mere stilfuldt ud end et flisebadeværelse! Et problemfrit badeværelse er den nye måde! Den sorte farve ser aldrig så storslået ud som i kombination med et badeværelse uden fliser! Ideer til et hvidt sømløst badeværelse Ideer til badeværelsesfliser