badeværelse

Badekarbeklædning

Hvad betyder badekarbeklædning? Forbedr dit badeværelse med et badeværelsespanel!

Det har aldrig været lettere at renovere dit badeværelse. Badeværelsespaneler er vokset i popularitet i de seneste år – med hundredvis af designs og finish at vælge imellem, herunder træ, spejle og endda paneler med skjult opbevaring. Der er ingen tvivl om, at der er noget for enhver smag. Plumbworld har erkendt behovet for badeværelsespaneler og har for nylig formået at holde priserne nede uden at gå på kompromis med kvaliteten, så alle havde råd til et sådant badeværelsespanel. Tilføjelsen af ​​et badeværelsespanel kan være prikken over i’et for at færdiggøre dit badeværelsesmøbler.

Paneler til badekar – hvad skal man overveje, når man køber et badeværelsespanel?

badebeklædning hvid

Selvom badeværelsespanelet er en af ​​de nemmeste opgraderinger at tilføje til dit badeværelse, er der nogle ting, du absolut skal være opmærksom på. Først og fremmest er vandtætningen meget vigtig, fordi vandindtrængning skal undgås. Selvom mange paneler er forseglet på fabrikken, hvis du skærer dem i størrelse, skal du helt sikkert forsegle kanterne før installationen. Det er også en god idé at gøre dette på mange paneler alligevel for en garanti. Følgende ting er også vigtige faktorer at overveje, før du foretager et køb.

Et badekar beklædning med træ

badekarbeklædning

 Badekarbeklædning – samling

Dimensioner og størrelser: Badeværelsespaneler kan fås i forskellige størrelser, men det mest almindelige er 1700 mm panel. Dette er rettet mod mere end 90% af badeværelserne, og de fleste kan laves til at passe til mindre badeværelser uden at beskadige maling eller finer. En sokkel leveres med mange badeværelsespaneler, der matcher hovedvinduets højde for maksimal kompatibilitet med dit badeværelse. Matchende endepaneler til badende, der udsættes, sælges separat, mens et frontpanel alene er tilstrækkeligt til dem, der har deres badeværelse i en niche. Kontroller dimensionerne på dit badeværelse omhyggeligt, så de er kompatible med panelstørrelsen. Kontakt en installatør, hvis du ikke er sikker.

 Badekarbeklædning med finer

badekarbeklædning

Badeværelsesdesign: De fleste badeværelsespaneler er designet til enkelt- eller dobbeltbadeværelser. Hvis du leder efter et udskiftningspanel til dit helt nye 1700 mm badeværelse, har du ikke noget problem, fordi valget er virkelig omfattende. Desværre, hvis du for nylig har købt et P-formet eller L-formet brusebad, har du ikke den samme sort at vælge imellem. Fordi disse er mindre almindelige, er designs stærkt begrænsede, men det betyder ikke, at det er umuligt at opfriske dit badeværelse.

 Badekarbeklædning i forskellige farver

badebeklædning grå eg

Det skal også bemærkes, at hvis dit badeværelse har spabad, vil ikke mange badeværelsespaneler være kompatible på grund af spabadets funktion. Når det er sagt, er der masser af boblebadspaneler derude, der vil være passende.

badekarbeklædning træpanel

Funktioner & Design: På Plumbworld adskiller vi badeværelsespaneler i tre forskellige kategorier for at gøre det endnu lettere for dig. Det ville være standard, dekorative og opbevaringsbadeværelsespaneler. Alle tre tilbyder helt forskellige egenskaber og er velegnede til forskellige badeværelseskrav. Standard badeværelsespaneler har et rent udseende og kommer oftest i almindelige hvide eller træfarver. De dekorative badeværelsespaneler er præcis, hvad de hævder at være, og de tilbyder meget flere designmuligheder end et standardpanel.

badekarbeklædning

Disse er gode til folk, der ønsker at få fokus på deres badeværelse uden at overdrive det. Denne kategori omfatter badeværelsespaneler med indviklede mønstre, spejle, frostede paneler, bånd og kombinationer. Nogle badeværelsespaneler tilbyder også et opbevaringsområde bag hovedpanelet for nem adgang ved hjælp af et glidende eller aftageligt enkelt panel. Ideel til badeværelser, hvor opbevaringsplads er et problem, f.eks. B. til plejeprodukter eller rengøringsudstyr, der kan opbevares her. Nogle er aflåselige for at sikre, at børn ikke har adgang til området.

badekarbeklædning

badekarbeklædning

badekarbeklædning

badekarbeklædning

badekarbeklædning

badekarbeklædning

badekarbeklædning

badekarbeklædning

badekarbeklædning

badekarbeklædning

badekarbeklædning

badekarbeklædning

badekarbeklædning

badekarbeklædning

badekarbeklædning

farve på badepanel

badepanel

badekarbeklædning

understøtning af badekarbeklædning

badekarbeklædning

badekarbeklædning

badepanel wenge badepanel

badekarbeklædning akryl badepaneler

bad panel arv bad panel

badekarbeklædning

badekarbeklædning

badepanel i luksus hvidt badepanel

badekar beklædning marmor effekt badeværelse paneler

badekarbeklædning

badekarbeklædning

badekarbeklædning

badekarbeklædning

badekarbeklædningstunge og rillebad

badekarbeklædning-tunge-og-rille-bad-panel-stil

badepanel tunge og rille badepanel hvid

badepanel tunge og rille badepanel med blå

badekarbeklædning