badeværelse

9 ting, du skal overveje, når du skal renovere dit badeværelse

Renovering af din badeværelsesvægRenovering af dit badeværelse

Tidligere blev badeværelser set som rent funktionelle værelser uden dikkedarer. Med de uendelige designmuligheder og valg af udstyr i disse dage er vi i stand til at skabe et rum, som vi virkelig kan nyde. Nu er det en udfordring at designe et badeværelse med den nyeste funktionalitet og din egen stil.

De smalle badeværelser kan bære en masse individualitet

Renovering af din badeværelsesvaskemaskine

Uanset hvor stort og med hvilken form dit badeværelse er, kan følgende oplysninger hjælpe dig med at bringe individualitet og luksus ind i dit værelse uden at forstyrre funktionaliteten.

De smalle badeværelser kan bære en masse individualitet. Gør dem sjove med de øverste vægmalerier og glamourøst tilbehør. Specialfremstillede håndvaske, som den på billedet, tilbyder rigelig opbevaringsplads og stil.

Bemærk: Installation af spejlede ruder på mindst en væg bringer fantasien ind i rummet. Spejle på to modstående vægge fungerer endnu bedre. Glasmesteren kan installere spejlet omkring tilbehør som en håndklædeholder.

Specialfremstillede håndvaske

Renovering af dit badeværelse med hvid vask

 To-purpose badeværelser er virkelige, så gør dit bedste for at skabe et arbejdsområde. Dette badeværelse nyder godt af sanitære faciliteter og de kompakte vaske- og tørremaskiner. Der er også ekstra opbevaringsplads til vaskemidler og vasketøj.

Komfortable siddepladser er nødvendige for fodpleje

Renovering af dit badeværelse i læder sofa

Bemærk: Standardvaskemaskinen er ofte dybere end standardskabene. Vær opmærksom, hvis du vil skjule dine enheder bag foldedøre.

Det komfortable sæde er nødvendigt til fodpleje, eller hvis du bare vil slappe af.

Sund blanding af dagslys og kunstig belysning

Renovering af dit badeværelsesbruser

Bemærk: Det er bedre at tage en støbeformet polstring til siddepladserne, dvs. et stof til polstring til havemøbler.

Hvis du er så heldig at have et ekstra stort badeværelse, kan du arbejde i en sund blanding af dagslys og kunstig belysning, hvor hovedområderne er adskilt, og der er masser af opbevarings- og siddepladser.

Et lyst badeværelse med et badekar i træ

Renovering af dit badekar med træ

Bemærk: Prøv en blanding af mørkere træ og bløde møbler i store badeværelser, så det ikke ligner et badeværelseshus.

Et indbydende badeværelse

Renovering af din håndvask på badeværelset

En bruseniche er praktisk og stilfuld. Den flisebelagte niche ser ikke kun godt ud, men er mere praktisk end den plastiske.

Marmorvægge er klassiske

Renovering af dit badeværelse i marmorbruser

Bemærk: Fliserne kan godt lave eller ødelægge badeværelset. Til et brusebad med et moderne look skal du leje en mester til at lægge dine fliser.

Interiør i gråt badeværelse

Renovering af dit stigebord på badeværelset

Selvfølgelig er privat plads på badeværelset altid vigtigt. I modsætning til andre værelser skal vinduerne på badeværelset slippe dagslys ind, men ingen udsigt udefra. Persienner er en praktisk mulighed, og den uigennemsigtige film er en billig løsning.

Bemærk: Hvis du kan montere et luksus badekar under et sådant vindue, skal du installere persienner med en top-down mulighed, så du har dagslys og privatliv på samme tid.

De dobbelte håndvaske er mere en nødvendighed end en luksus til et familiebadeværelse. Sådan undgår du skænderier tidligt om morgenen.

Bemærk: Bordpladens minimumsoverflade til dobbelt håndvask er 1,80 meter.

Siddepladserne i bruseren behøver ikke at ligne på et hospital. Det kan godt flisebelagt. For mindre værelser, tag hjørneindstillingen.

Bemærk: Hvis du ikke har plads eller budget til indbyggede siddepladser, ville en lænestol lavet af vandtæt materiale andet end sten være en god tilføjelse til bruseren.

Gulvvarme er en populær og energieffektiv metode til opvarmning af badeværelser. På denne måde får du den samme temperatur i rummet, som kan styres med en termostat. At reducere luftstrømmen udefra er ideel til mennesker med allergi.

Bemærk: Selvom du ikke renoverer eller bygger et badeværelse, kan du stadig installere gulvvarme. Nogle producenter har varmemåtter, der kan placeres på undergulvet eller mellem bjælkerne.

Summer Thornton Design, Inc, Goldfish-Interiors, Maison Fine Homes & Indretning, Elevation, KTARCH, Rasmussen Construction, Kallista VVS, Mark WIlliams Design Associates, Décoration et provence