Badeværelse, wellness og spa

Et lille badeværelse til wellenernes frimærke: fuld af nydelse og en elitær livsstil på 8 m²

Et lille badeværelse kan opfylde alle dine drømme og behov og tilbyde dig fuld badeglæde på et par kvadratmeter.

Tiden er forbi med store badeområder. Det hyggelige lille badeværelse afløser dem og er i fokus for årets messe i Köln. For at kortlægge en lang historie: badeværelset bør ikke være mindre vigtigt end de andre rum i dit hjem. Badeværelset i 2018 er baseret på mottoet: “fontanino della salute”, som kan oversættes til tysk som et sundheds springvand. Den populære badeværelsestrend inden for planlægning og indretning af badeværelset er primært baseret på hygge gennem det “højteknologiske” aspekt – fra brusetoiletterne, til badekarene for ultimativ afslapning, til det perfekte lys på badeværelset. Et lille badeværelse kan gøre alle dine drømme til virkelighed, opfylde dine behov og tilbyde komforten på et stort badeværelse på kun 8 m². For at overbevise dig selv om, at en fuld badeglæde også kan opnås på et par kvadratmeter, kan du læse artiklen om.

Det er værd at udstyre dit lille badeværelse med et badekar

Det er værd at udstyre dit lille badeværelse med et badekar

Gennemsnitlige badeværelser i tyske huse og lejligheder er ikke større end 8 m², men det betyder på ingen måde, at beboerne skal undvære høj kvalitet. Tværtimod kan du have alt på et lille område. Indtil for nylig måtte ejere af små badeværelser for det meste vælge brusebad, fordi de tilbydede badekar var omfangsrige. Statistisk set er bruseren stadig vigtigere i designet af et lille badeværelse på et hotel. Dette kan forklares med, at du med et kort ophold på hotellet normalt hverken har lyst eller tid til et times bad, fordi når du bor på et hotel Frem for alt er det absolut fleksibilitet, der tæller. Herhjemme er der dog næsten ikke noget så afslappende og beroligende efter den stressende dag, som den fulde badeoplevelse, som kun et badekar kan tilbyde dig – simpelthen en fornøjelse for krop og sjæl. I dag skal du ikke længere vælge mellem et brusebad og et badekar, for det er allerede muligt at have begge dele.

Hvilke muligheder for badekar i det lille badeværelse kan købes?

Det perfekte badekar til et lille badeværelse

Plads er selvfølgelig afgørende, når du køber et badekar, hvis du har et lille badeværelse. Men for enhver værelsessituation er der et badekar, der kan få dine badeværelsedrømme til at gå i opfyldelse. I dag tilbyder markedet et stort udvalg af pladsbesparende badekar og er på vej op med en bred vifte af ovale, polygonale, asymmetriske og symmetriske alternativer. Hvilken form af karbad du foretrækker er naturligvis mere eller mindre en smagssag. Alle hjørnebadekar er simpelthen perfekte med hensyn til optimal udnyttelse af pladsen. De ovale, pladsbesparende badekar imponerer derimod med deres puristiske design, mens de mest populære hjørnebade med deres klare geometriske former tilbyder mere modernisme.

Optisk generøsitet til et lille badeværelse: indstil de rigtige accenter

Optisk generøsitet til et lille badeværelse: indstil de rigtige accenter

Ud over de pladsbesparende badeværelsesmøbler har farvekonceptet og vægbeklædningen på badeværelset ordet for det visuelt større udseende af rummet. Hvis du foretrækker klassisk vægbeklædning med fliser, så er vores tip at følge badeværelsets naturlige former og linjer. Derudover tjener accenterne med store mønstrede fliser til visuelt at forstørre et lille badeværelse. Desuden kan den korrekte placering af de rumlige belysningsaspekter i badeværelset have en særlig god effekt på følelsen af ​​velvære. Det handler ikke om blændende projektører, men om et harmonisk ensemble af direkte og indirekte belysning. Med hensyn til farvedesign finder de lyse nuancer vej ind i designet af det lille badeværelse. Mal alle vægge i samme farve og brug en mørk skygge til tag og gulv, så enhver fare for en klaustrofobisk følelse elimineres fuldstændigt.

Badekarret ser altid godt ud på selv det mindste badeværelse

Udstyrelse af et lille badeværelse: Badekarret ser altid godt ud på det mindste badeværelse

Vores dag begynder og slutter med tid på badeværelset. Om morgenen, bevidst eller ubevidst, påvirker atmosfæren på badeværelset vores holdning til den kommende dag, vores arbejdsevne og vores venlighed. Det er lige så gavnligt om aftenen, hvor spændinger og stress skal lindres. I det lille badeværelse må vi ikke gå glip af komforten ved at ligge i det boblende varme vand i badekarret og nyde duften af ​​duftlys med et glas vin i hånden.

“Stjernernes lys reflekteres kun i en rolig dam.” – Buddha Dharma

Et lille badeværelse til wellenernes frimærke: fuld af nydelse og en elitær livsstil på 8 m²