архитектура

Създайте перфектното външно пространство за вашия дом

перфектна къща гора на откритоЧесто първо виждате вътрешния двор

Околната среда около къщата е също толкова важна, колкото и самият интериор. Когато строите нова къща или ремонтирате старата, тези детайли също са важни.

На открито е нещо особено важно, когато се замислите внимателно. Защото често първо виждаш вътрешния двор.

Както всеки знае, първото впечатление е най -важното, защото не може да се промени. Предните и задните дворове, растенията, прозорците и много други детайли могат да направят всичко различно.

Ръчно изработеният дизайн е идеално решение, ако искате да навлезете в ръчно изработените детайли. Специалната къщичка е емайлирана в неутрални цветове. Така моравата и природата излизат на преден план.

Ръчно изработеният дизайн е идеално решение

перфектна къща за стълбища за външно осветление

Малка елегантна ракита и маса на поляната е всичко необходимо за завършване на перфектната картина.

Традиционната къща е особено подходяща за хора със силна нужда от сигурност. Тази къща е повече за комфорт, отколкото за специалния дизайн на къщата. На нашата снимка виждаме традиционна къща, която е снабдена с много съвременни детайли. Можете да видите и павирана алея и много високо таванско помещение. Всеки ще се наслади на елегантния и семпъл външен вид. Това е особено подчертано от белите врати и дървени капаци.

Обичате ли традициите, но искате да постигнете особено спокоен вид в същото време? Можете да постигнете игра на текстури, която включва трева и мрамор. Тези модели ще приличат на тези на терасата и ще направят дома ви уникален. Поддръжката ще бъде наистина лесна.

Обичате традициите, но в същото време искате да постигнете особено спокоен вид?

перфектни външни цветя от трева

Дървената къща с бялата порта и цветните храсти пред входната врата ще стимулират въображението ви максимално. Все още можете да видите малка бяла тераса с стълбове, където здрави фенери осветяват цялата къща през нощта, последвани от стълби с дървени парапети. Ето така изглежда къщата -мечта на много хора, мисля!

Дървената къща с бялата порта и цветните храсти пред входната врата ще стимулират въображението ви максимално

перфектна външна лилава цветна къща

Можете да добавите селски аспект към дома си с помощта на камъни. Можете да го използвате, за да асфалтирате входа и да го обработите с твърда дървесина, така че да остане водоустойчив. В двора трябва да планирате много различни видове храсти. Така че всичко ще изглежда естествено.

Можете да добавите селски аспект към дома си с помощта на камъни

перфектна къща за външни стълби

В задния двор може да се монтира душ кабина. Смятате ли, че това е смешно? Но всъщност наистина ще се насладите на душовете в атмосферата на естествени камъни и много зеленина, след тежък работен ден! Дървената стена допълва външния вид на цялото.

В задния двор може да се монтира душ кабина

перфектен душ на открито

Малката каменна къща с големия комин ще изглежда прекрасно на място, пълно с дървета. На това място можете да изпитате перфектната релаксация и това далеч от шумния и претъпкан град.

Малката каменна къща с големия комин ще изглежда прекрасно на място, пълно с дървета

перфектна къща на открито с каменна трева

Децата ще се насладят на открито, а съпругата ви ще се наслади на малката цветна градина.

За собствениците на по -голям имот с езеро, голям, традиционен камък и дърво би бил идеален. Можете да се насладите на гледката през големите прозорци. Там слънцето грее върху калаените тонове на дърветата.

Можете да се насладите на гледката през големите прозорци

перфектна къща на открито с дърво езеро

Модерният външен дизайн на къща може да бъде създаден много лесно. Човек би могъл чудесно да циментира задния двор тук, да създаде отворена камина и да вгради няколко големи прозорци. Стъклените стени могат да ограждат прохода между къщата и градината. Това прави супер силно впечатление на минувачите.

Модерният външен дизайн на къща може да бъде създаден много лесно

перфектна къща за палми на открито

Има много начини как да украсите къщата и околностите. Но ако обърнете внимание на естествената среда, къщата ви може просто да изчезне в нея! Но това не се иска! Създайте перфектното външно пространство за вашия дом!

        Има много начини как да украсите къщата и околноститеперфектна къща за маса на открито