Altanplanter

Seje dekorationsideer med sukkulenter til udendørs

haveplanter sukkulenter småsten plantebeholdere

Dekorationsideer – Fascinerende sukkulenter pynter udenfor

Leder du efter nogle enkle ideer til, hvordan du gør din veranda eller tagterrasse, gårdhave eller solrig altan endnu mere interessant? Vi er klar til at vise dig praktiske tips til fascinerende saftige arrangementer, der vil give dit udendørs område et særligt udtryk.

På grund af deres usædvanlige, næsten udenjordiske look, er sukkulenterne vidunderligt velegnede til at dekorere trendy eksteriør!

Arranger sukkulenterne som et hjerte

dekoration ideer sukkulenter arrangere hjerteform

Forskøn altanen med sukkulenter

haveplanter altan design arranger sukkulenter

Dekorer vinduet med smukke sukkulenter

haveplanter altan form vindue dekorere sukkulenter

Bare rul ned og nyd de uforglemmelige billeder Dekorationsideer i vores fotogalleri! I mellemtiden hjælper vi dig med et par tips til, hvordan du kan arrangere sukkulenter på en attraktiv måde. Hvordan kan du lide de forskellige teksturer, farver og højder, der er vist nedenfor? Er det ikke tiltalende? For ikke at nævne, afslører vi også nogle lette og effektive strategier til at få mest muligt ud af at arrangere din saftige samling. Undertryk ikke trangen til at besøge den lokale planteskole – at plante dine saftige plantemaskiner er et meget simpelt projekt, som du kan udføre på få timer. Og det er virkelig det værd!

Arranger sukkulenter i en tekop

dekoration ideer saftig tekop arrangere have

Plant sukkulenter i originale urtepotter

dekoration ideer saftige originale blomsterpotter

Sukkulenter er en fantastisk havedekoration

arrangere haveplanter sukkulenter, der pynter udeområdet

Strategier til at arrangere sukkulenter

Her vil vi gøre dig bekendt med et par arrangementsteknikker, der vækker seerens interesse. For eksempel: Tøv ikke, en blanding med muslinger at arrangere! Brugen af ​​originale marine dekorationer supplerer pænt plantens form og viser sig at være særlig velegnet. Nedenfor ser vi en blanding af sukkulenter og muslingeskaller.

 Brug småsten, sten og glasstykker! Prøv at være så kreativ som muligt med dine saftige arrangementer! Du kan skabe små senge, der er rige på farver og teksturer, der vil tilføre din have unikhed og modernitet. Nu kan du oprette en miniverden af ​​sukkulenter i din beholder! Mangler der noget? Forbered dig på at gå til den lokale boligforbedringsbutik ud over havearbejdsbutikken for forsyninger og inspiration.

Opret et originalt arrangement med sukkulenter og småsten

haveplanter smukke haveideer arrangerer sukkulenter

Du kan også selv lave en sprudlende blomsterpotte ud af sten

haveplanter sukkulenter arrangere småsten tinker blomsterpotte

Nogle gange bliver der ikke bedt om mere i en nøddeskal. Dit saftige arrangement bliver endnu mere varieret, når du tilføjer hængende og brusende planter. Intet kan være så smukt som en planter med overfyldte sukkulenter, der når fra top til tå!

Sukkulenter i en hængende urtepotte

dekoration ideer sukkulenter hængende have dekorere

Sådan noget skaber opsigt!

dekoration ideer til at arrangere sukkulenter pænt hængende

 Sukkulenter kan lave smukke farvekombinationer. Mange moderne havegårde undviger blomstrende planter, indfødte græsser, buske eller andre grønne arter. Du kan nyde farver i din have selv uden blomster. En kasse fuld af sukkulenter vil altid kunne give dig lyse nuancer til enhver tid. Mange forskellige nuancer kan vises i et saftigt arrangement.

Sukkulenter kommer i forskellige nuancer

dekoration ideer have design planter sukkulenter blomsterkrukke

Lav et smukt arrangement

Arranger dekorationsideer til sukkulenter i farve

Enestående Arrangementer af sukkulenter

De næste tip vil helt sikkert også have stor interesse for dig, fordi de giver et indblik i de ukonventionelle kompositionsmuligheder med sukkulenter. For de gartnere, der ønsker at skinne med originalitet, er disse ideer bestemt mere end velkomne! Et arrangement med drivved illustrerer for eksempel den magi, der opstår, når nogle epifytiske planter og sukkulenter, der vokser ud af en gren.

Sejt arrangement med drivved tiltrækker opmærksomhed

haveplanter sukkulenter arrangerer drivved

Vil du overraske dine gæster? derefter fastgør dit saftige arrangement til væggen! Dette vil fremhæve grænsen for dit privatliv og skabe et smukt udseende!

Dekorer havehegnet

dekoration ideer saftigt havehaverhegn

Endelig præsenterer vi et tip, der helt sikkert vil gøre dit udendørs rum til en attraktion! For at opnå fantastiske effekter kan du ikke bare oprette en enkelt plantebeholder, men gruppere flere sammen! Ja Hr – Du kan en hel saftigoprejst væg! Bare sørg for at placere dine spande på en robust overflade. Men slutresultatet er virkelig alle anstrengelser og udgifter værd!

Lav en vidunderlig lodret væg i haven

haveplanter sukkulenter arrangerer lodret accentvægdesign

Kunne du lide dagens tip om plantearrangement? Hvilket af de saftige arrangementer er blevet din favorit? Har du valgt nogle tips og tricks, som du gerne vil prøve derhjemme? Vi håber, at du nyder at designe dit udendørs område med sukkulenter!

Sukkulenter er gode valg til vinduesdekoration

dekoration ideer sukkulenter dekorere vindue

Dette fede saftige arrangement er simpelthen en fornøjelse for øjet!

dekoration ideer sukkulenter arrangere seje ideer

Vær kreativ med at arrangere blomsterpotten

arranger dekorationsideer saftige blomsterpotte

Kombiner sukkulenter med hinanden

dekoration ideer sukkulenter arrangere det ydre dekorere

Nogle typer sukkulenter er særligt attraktive

dekoration ideer saftige dekorere det ydre område

 Bland forskellige sukkulenter

haveplanter dekoration sukkulenter havedesign