Altanplanter

Blomsterkurve lader dine designideer blomstre

Hængende kurv i plast Viola tricoleur

 Hæng hængekurve op, og skab et fortryllende look på verandaen

 Vil du forvandle din veranda eller terrasse til en oase af velvære i de kommende måneder? Så handle hurtigt! I dag vil vi give dig et par praktiske tips til, hvordan det ville være muligt. Løsningen er at hænge flotte hængekurve op!

Her hos os kan du forhøre dig om de mulige materialer til blomsterbeholderne, om tilsætning og pleje af jorden, de forskellige muligheder for at skabe hængende blomsterarrangementer til det frodige og overdådige udseende på din veranda eller terrasse. Bare læs videre og indsaml nye ideer, hent inspiration fra vores smukke billedgalleri!

Design din altan eller terrasse med masser af blomster og fasciner dine gæster og venner

Plast hængende kurve petunia

Vi ved, at mange af vores læsere især er vilde med at hænge hængende kurve fulde af bølgete blomster og grønt løv. Disse typer blomsterbeholdere er utvivlsomt en charmerende tilføjelse til din veranda, havepavillon eller terrasse. De er også ret lette at gøre, især hvis du kender sagens gode tricks! Nedenfor er nogle tips til at plante dine hængekurve og holde dem i topform i hele sommersæsonen.

Du kan hænge alle containere op, som selvfølgelig ikke vejer meget

Lav selv plastikkurve

Det grundlæggende

Hver husmor eller hobbygartner ønsker at have fantastiske hængende kurve udenfor på verandaen eller terrassen. For at gøre dette skal du først få de rigtige beholdere. Du kan bruge plastikpotter til hængning eller trådkurve foret med kokosfibre, rottingkurve og endda glaserede keramiske kar med specielt fastgjorte kroge. Glem ikke, i dette tilfælde handler det hovedsageligt om spørgsmålet om æstetik og det udseende, du stræber efter. Bemærk dog, at du kan forvente forskellige vandingsplaner afhængigt af de forskellige containertyper, da jorden i hver beholder har brug for forskellig tid til at tørre ud.

Gør magi! Alt er tilladt!

Lav din egen hængende kurv legende

Hvilke blomster er passende til et hængende lyskryds? De smukkeste er dem, der ikke har et stift, opretstående vækstmønster, men derimod har en lidt faldende, hængende eller buet vane. Foretrækker at vælge planter som Vedbend, bregner, sukkulenter, Vinstokke og Årlige hvordan Petunier, forårsurter, pelargoner, lobelia og fuchsier.

Bregnen kan også arrangeres godt i hængende kurve

Hængende kurv selv bregne

Det tilrådes at afstå fra planter med omfattende rodsystemer, selvom de er dværge. Gruppen af ​​sorter, som du bør undgå, omfatter også alle planter med usædvanlige størrelser, da de hængende kurve i princippet sjældent overstiger bestemmelserne på 30 til 60 cm i diameter. Undgå planteslægter med meget specifikke eller vanskelige plejekrav som f.eks B.. Orkideer, tillandsier og

Bromeliader, hvilket kan komplicere dit vedligeholdelsesarbejde for at vedligeholde systemerne.

Uanset hvor duftende blomster vokser, er det bare vidunderligt

Hængende kurve udenfor plantning af gadelanter

dræning. Dræningsforhold og teknikker vil variere meget afhængigt af hvilken type materiale dine hængekurve er lavet af. Trådbeholderne beklædt med kokosfibre tørrer næsten ud af sig selv; De hængende keramiske krukker kan derimod bevare for meget fugt; mens plastbeholderne tilbyder god dræning.

Der er meget arbejde at lave i haven eller på terrassen, men se bare på dette storslåede eksemplar!

Lav din egen plastikkurv

Hvis du har brugt foring af kokosfibre, skal du huske at lægge en plastikunderlag i bunden af ​​den hængende kurv først og først tilføje jord og planter – dette vil holde noget af vandet under jordlaget, hvor det vil være tilgængeligt for rødderne før det tørrer helt op.

Det er ikke kun smukt, men også praktisk at plante noget som tomater i stedet for blomster

Hængende kurv plast tomater

Hvis du bruger keramiske kar, skal du dog dække bunden af ​​beholderen med et lag småsten, før du indfører jord eller planter, fortsætte med at vande planterne sparsomt for at beskytte dem mod råd og generelt vælge planter, der foretrækker lidt mere fugt, så du endelig ved, at du gjorde noget for at modvirke manglen på vandafløbshuller.

….eller Chili peber..

Udendørs hængende kurve, der planter chili -skotter

Jeg tror ikke meget på plastikpotter. Jeg kan ikke lide det, når de vises. Der er dog et par tricks, jeg bruger til at maskere dem, især når de viser sig at være det bedste valg. Jeg bruger lange slyngplanter som Vedbend, petunier, calibrachoa og søde kartofler, som vokser gryden og dækker den helt. Jeg udskifter de originale plastbøjler med dekorative kæder. Bare et par mindre justeringer kan gøre den kedelige plastbeholder til noget langt mere attraktivt.

… eller jordbær

Blomsterkurve udenfor at plante jordbær

vanding.

Hvor meget vand har en hængende kurv brug for? Det spørger du sikkert stadig dig selv, når det kommer til designet. Jeg må sige med det samme: jorden i de hængende kurve tørrer normalt meget hurtigere ud end jorden i haven. Så du skal være parat til at vande dine planter dagligt, medmindre de er ekstremt tør kærlige. Faktisk, hvis dine blomster er i direkte sollys, vil de sandsynligvis have brug for vanding to gange om dagen (en gang om morgenen og igen om aftenen) for at holde dem tilstrækkeligt hydreret.

Vi kan nu finde hængende kurve i hvert havecenter, men du kan helt sikkert lave dine egne

Hængende kurv uden for drivhuset

Hvis du ved et uheld springer en dag eller to over og pludselig finder jorden udtørret og dine planter visnet, skal du fjerne lyskryds og forsøge meget langsomt at vande beholderens inderside. Du skal muligvis skære de visne blade eller blomster ud.

De (selv) hæklede hængekurve er meget individuelle og dejlige på samme tid

Hængende kurv hæklet petunia

befrugtning.

Uanset hvilken beholder dine blomster hænger i, har de brug for regelmæssig befrugtning. Du skal vide, at potteplanter nedbryder næringsstoffer fra jorden meget hurtigere. Dit job er derefter at tage sig af tilstrækkelige og rettidige tilførsler af gødning, så dine planter kan forblive sunde og trives. Vær dog forsigtig, og gør en mental note om ikke at overdrive befrugtningen, da det i sådanne tilfælde vil være skadeligt for planterne og forhindre dem i at blomstre. Det ville være bedst at bruge vandopløselige kunstgødninger til alle formål. Jeg bruger langsom frigivelse til min årlige plantearter, hvilket giver dem ekstra støtte, som de kan falde tilbage på i hele vegetationsperioden.

Et loppemarkedsfund eller en gammel keramisk skål – så længe du fastgør disse sikkert, kan du bruge enhver passende form til dine blomster

Hængende kurv keramisk plante

Gødskning kan finde sted enten månedligt eller ugentligt. Denne forklaring vedrører hovedsageligt de blomstrende etårige, som har brug for mange næringsstoffer. For bregner, sukkulenter eller kaktusser skal du følge anvisningerne på emballagen, men i de fleste tilfælde vil den månedlige befrugtning være tilstrækkelig.

I lighed med en gadelampe bærer denne idé romantikken og varmen i Spanien

Hængende kurv udenfor plantning spansk

Vi ønsker dig en dejlig sommer med masser af flotte hængekurve på din veranda eller terrasse!