Аксесоари, стил

Тенденции в слънчевите очила лято 2019: 40+ страхотни модела

Тенденции в слънчевите очила лято 2019

Искате ли да отидете с модата това лято? Тогава не бива да забравяте най -важния аксесоар – слънчеви очила! В тази публикация ще ви разкажем всичко за тенденциите в слънчевите очила за лято 2019. По -долу ще намерите 40+ идеи за готини и модерни очила, от които можете да черпите вдъхновение. Ще ви дадем и няколко съвета как да изберете перфектните слънчеви очила за вас. Забавлявайте се, докато четете!

Слънчеви очила – много повече от моден аксесоар

Тенденции в слънчевите очила в модата на очилата 2019 елегантни дамски кафява рамка за слънчеви очила Дамски очила очила светло виолетова рамка прозрачна Дамски слънчеви очила с рамка плътно виолетово Слънчеви очила дамски кръгла чаша рамка необичайна екстравагантни дамски очила с карирана рамка и леопардов модел

Рамка за ретро очила, черна, леко правоъгълна, плътна Слънчеви очила кафява метална рамка модерно лято 2019 Дамски очила синя рамка свеж вид Дамски очила кафява рамка метален хладен вид

Слънчеви очила кафява дамска рамка леко правоъгълна

Рамка за дамски очила, цветна, леко правоъгълна

Дамски очила розова рамка модерна

Слънчеви очила за жени, цветни рамки, прекрасен външен вид

Слънчеви очила дамска рамка с оригинална форма

Слънчевите очила не са просто моден аксесоар, те са задължителни през лятото, за да можете да поддържате очите си здрави. Независимо дали сте на екзотична ваканция, насред града, в колата или на мотора, очилата са безценен приятел, защото предпазват очите ви от вредните UV лъчи. Поради тази причина най -важното е да купувате само качествени слънчеви очила, които могат да си свършат работата. Когато купувате, винаги трябва да обръщате внимание на цвета, формата и качеството на очилата. Експертите препоръчват да купувате само слънчеви очила с 95% UV защита. Декоративните модели са евтини, но наистина могат да увредят очите ви. Слънчевите очила, които отговарят на оптичните стандарти, трябва преди всичко да имат висококачествени лещи. Ако не купувате очилата от оторизирана компания, съществува висок риск те да бъдат фалшифицирани.

Избор на слънчеви очила: какво да вземете предвид?

Модна виолетова рамка за жени

Дамски очила метална рамка с оригинален вид

Дамска рамка за слънчеви очила

Слънчеви очила дамска рамка екстравагантен леопардов принт

кафяви слънчеви очила жени модерни стилни Слънчеви очила дамска ретро бежова рамка плътна пластмаса

Следващият важен момент при закупуване на слънчеви очила е цветът на лещата. Сивият цвят например намалява интензитета на светлината. Кафявите слънчеви очила са идеални за спорт и всякакви ежедневни дейности – блокират опасните UV лъчи и увеличават контраста. Очилата с жълтеникави лещи се носят предимно по време на спорт, тъй като те също увеличават контраста, но не се препоръчват за шофиране на кола. Червените и оранжевите очила, както може би знаете от опит, се носят във всички видове зимни спортове. Но те са подходящи само за дневна светлина. А лилавите слънчеви очила неутрализират зеления цвят – това ги прави подходящи за града, но не и за разходки сред природата.

Избор на слънчеви очила – полезни съвети

Слънчеви очила за жени кафяви наистина стилен външен вид

Слънчеви очила дамска пластмасова рамка в два цвята шик

Авиаторски очила модерна интерпретация унисекс Авиаторски очила очила жълтеникаво-оранжево Слънчеви очила Aviator рамка подсилена в горната част Класически стилни слънчеви очила Aviator

Дамски очила в ретро вид с твърда рамка от пластмаса

Дамска рамка за очила в два цвята, черен и жълт

Дамски слънчеви очила с цветна пластмасова рамка

Слънчеви очила дамска тънка метална рамка супер елегантна

Модни очила авиатор 2019

Авиаторски очила кафяв модерен вид

Също така е важно слънчевите очила да са изработени от висококачествени материали – така че те няма да се счупят лесно, ако например паднете на земята. Най -добрият материал в това отношение е полиуретан – той е мек, гъвкав и с добри оптични свойства. Слънчевите очила също често са изработени от поликарбонат, стъкло и акрил. Преди да купите слънчеви очила, ви препоръчваме да прецените дали те ще пасват на вашите дрехи и аксесоари и, разбира се, къде ще ги използвате – на плажа, в планината, в колата и пр. Можете също да получите съвет от професионалисти в специализирани магазини получават. По -долу представяме основните тенденции в модата на очилата за това лято. продължавай да четеш!

Модни тенденции за очила лято 2019

Дамски очила с форма на сълза с ретро вид

Шикозна червена рамка за жени

Дамски очила с кристали в бяла рамка

Слънчеви очила унисекс рамка подсилена черна отгоре Дамски очила рамка с ретро вид, подсилена в горната част Ретро очила за жени кръгли очила Слънчеви очила унисекс черно Слънчеви очила с тънка метална рамка елегантен вид Слънчеви очила дамски тънка метална рамка златиста

Ретро очила с кръгла рамка за очила Очила с метална рамка с кръгли лещи

Това лято класическите слънчеви очила авиатор отново са голям хит. Те имат форма на сълза и тънка метална рамка и пасват на почти всяка форма на лицето. Чашите с големи рамки, които датират от 50 -те и 60 -те години, също са модерни – тогава те бяха задължителни за звездите. Кръглата форма на очилата, популяризирана предимно от Джон Ленън и Ози Озборн, е също толкова популярна. Същото се отнася и за спортните очила, които са особено удобни, прилягат към всяка форма на лицето и могат да се носят и в ежедневието.

Както може би вече сте разбрали от описанието по -горе, ретро стилът прави огромно завръщане в модата на очилата тази година. Ето защо можете да изберете модни очила с рамки за ретро рога за вашата лятна ваканция. Ясната му форма придава на очилата наистина стилен вид – просто разгледайте нашите снимки, за да се уверите сами! Унисекс моделите, при които рамката е подсилена отгоре, също са много модерни.

тук можете да намерите повече информация за модата на очилата 2019!